Κυριακή, 21 Οκτωβρίου 2018, 11:32:26 μμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Τετάρτη, 08 Απριλίου 2009 07:41

Αυτοί είμαστε…

Αυτή είναι η Ελλάδα, είπε κάποτε ο Κ. Σημίτης…
Έπεσαν πάνω του τότε αντιπολιτεύσεις και μ.μ.ε. και διάβολοι και τρίβολοι πως τάχα αποποιείται τις ευθύνες του ως πρωθυπουργός.
Αυτό είναι το Κιλκίς, λέμε σήμερα, ύστερα από την παταγώδη αποτυχία της συγκέντρωσης διαμαρτυρίας. Αυτοί είμαστε οι Κιλκισιώτες. Περιμένουμε από τους άλλους να λύσουν τα προβλήματά μας, τους κατακρίνουμε όταν δεν ενδιαφέρονται.  Κι όταν χρειαστεί να επιδείξουμε εμείς το ενδιαφέρον για τα δικά μας προβλήματα τότε αδιαφορούμε…

«Δυστυχώς δεν είμαστε παρόντες στη συγκέντρωση όσοι πρέπει» παραδέχτηκε ο εκ των διοργανωτών διαμαρτυρίας για την κατάργηση του κέντρου νεοσυλλέκτων Νομάρχης Κιλκίς Ευάγγελος Μπαλάσκας. Ορθή η παραδοχή, αλλά τουλάχιστον νομαρχία και δήμος Κιλκίς  ήταν εκεί, αφού έκλεισαν τα γραφεία τους ενισχύοντας τη συγκέντρωση, στην οποία πλειοψήφισαν οι νομαρχιακοί και δημοτικοί υπάλληλοι.

«Η Γεωργία συνιστά τον οικονομικό και κοινωνικό πολλαπλασιαστή της Πατρίδας μας και ουδέποτε θα πάψει να ενισχύεται τόσο για λόγους στήριξης της παραγωγής όσο και του αγροτικού πληθυσμού της υπαίθρου. Η κυβέρνηση της ΝΔ έχει σταθεί δίπλα στον αγρότη ως αρωγός και σύμμαχός του και δίνει συνεχείς μάχες για την ανάπτυξη της αγροτικής οικονομίας, για την αναζωογόνηση της ελληνικής υπαίθρου».

Με μεγάλη συμμετοχή εν ενεργεία και υποψήφιων επιχειρηματιών πραγματοποιήθηκε η ενημερωτική εκδήλωση στο Πολύκαστρο. Η εκδήλωση είχε προγραμματισθεί με συνεργασία του Επιμελητηρίου και του τοπικού Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου. Η ενημερωτική συνάντηση ξεκίνησε με χαιρετισμό του Προέδρου του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Πολυκάστρου, Γιάννη Αδαμόπουλου, ο οποίος ευχαρίστησε τους συμμετέχοντες για την αθρόα προσέλευσή τους.

Τετάρτη, 08 Απριλίου 2009 07:35

Συνέλευση δασκάλων

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς πραγματοποίησε Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μελών του, στο Εργατικό Κέντρο Κιλκίς.
Τα θέματα που απασχόλησαν τη Συνέλευση ήταν:

Τετάρτη, 08 Απριλίου 2009 07:35

Απαγόρευση αλιείας στη λίμνη Δοϊράνη

Με απόφασή του ο νομάρχης Κιλκίς Β. Μπαλάσκας απαγορεύει  απολύτως την αλιεία ιχθύων και λοιπών υδροβίων οργανισμών με κάθε μέσο και εργαλείο μέσα στην λίμνη Δοϊράνη (Ελληνικό τμήμα), με σκοπό την προστασία της αναπαραγωγής των ιχθύων. Η απαγορευτική περίοδος αλιείας αρχίζει από 8 Απριλίου 2009 ημέρα Τετάρτη και ώρα 08:00 π.μ και η λήγει στις 11 Μαΐου 2009 ημέρα Δευτέρα και ώρα 08:00 π.μ.

Τετάρτη, 08 Απριλίου 2009 07:34

«Ισχυρό ΚΚΕ και καταδίκη Ε.Ε»

«Το  ΚΚΕ   ξεκινάει άλλη μία πορεία ενημέρωσης και επικοινωνίας με το λαό σε μία περίοδο που τα κράτη της Ευρωζώνης συνολικά και η Ε.Ε. και οι άλλες καπιταλιστικές χώρες σε όλο τον κόσμο έχουν μπει στον κύκλο της οικονομικής κρίσης», ανέφερε στην πρώτη ανοιχτή μεγάλη συγκέντρωση του ΚΚΕ στο Εργατικό Κέντρο Κιλκίς για τις ευρωεκλογές το μέλος του Π Γ  της ΚΕ του ΚΚΕ, Θεοδόσης Κωνσταντινίδης.

Προθεσμία δέκα ημερών δίνει το υπουργείο Οικονομικών σε χιλιάδες ιδιοκτήτες ακινήτων, προκειμένου να διορθώσουν τα λάθη τους μέσω του ειδικά διαμορφωμένου τηλεφωνικού κέντρου. Τις επόμενες ημέρες θα λάβουν ειδική επιστολή με την οποία θα ζητείται από τους φορολογουμένους να επικοινωνήσουν με τη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων, προκειμένου να κάνουν τις απαραίτητες αλλαγές στο Ε9 για να μπορέσει στη συνέχεια να γίνει εκκαθάριση του Ενιαίου Τέλους Ακινήτων.

Τετάρτη, 08 Απριλίου 2009 07:33

Μέτρησε η αποφασιστικότητα

Μπορεί να ξεκίνησε πολύ καλά τον αγώνα ο ΓΑΣ Κιλκίς αλλά δεν τα κατάφερε στο νέο κλειστό του Κιλκίς γνωρίζοντας την ήττα από τον Ιωνικό με 26-30. Οι φιλοξενούμενοι στο τρίτο δεκάλεπτο πήραν το προβάδισμα το οποίο διατήρησαν σε όλη τη διάρκεια της επανάληψης χωρίς να το χάσουν και παρά την προσπάθεια των παικτών του Νίκου Γεωργιάδη δεν μπόρεσαν να το ανατρέψουν, γνωρίζοντας μια νίκη χωρίς συνέπειες. Άλλωστε ο Ιωνικός χρειαζόταν πιο πολύ τους πολύτιμους βαθμούς στην προσπάθεια που καταβάλει για την παραμονή του στην κατηγορία.

Τετάρτη, 08 Απριλίου 2009 07:32

Τερμάτισε δεύτερος

Τη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος κατέλαβε τελικά η ομάδα των Ποντίων Κιλκίς μετά την επικράτηση στην έδρα του επί του αξιόμαχου συγκροτήματος των Ιωαννίνων με 29-23. Έτσι το πρωτάθλημα ολοκληρώθηκε με Κιλκισιώτικο άρωμα και χρώμα αφού το πρωτάθλημα κατέκτησε ο Αλέξανδρος Αξιούπολης και τη δεύτερη θέση κατέλαβαν οι Πόντιοι Κιλκίς, οι οποίοι από του χρόνου θα δώσει παρών στην αναβαθμισμένη β’ εθνική κατηγορία.