Τρίτη, 14 Αυγούστου 2018, 11:57:00 μμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Κυριακή, 11 Ιανουαρίου 2009 07:50

Ποντιακή Εγκυκλοπαίδεια

Εκπρόσωπος εκδοτικού οίκου Θεσσαλονίκης μας επισκέφθηκε πριν από μήνες, για να διαθέσουμε την 12τομη ποντιακή εγκυκλοπαίδεια που εκδίδει, αντί των 106,80 ευρώ, ως προσφορά προς τους αναγνώστες μας.

Κυριακή, 11 Ιανουαρίου 2009 07:49

Ανοίγει “φτερά” ο Γεωργαντάς

Με τη στήριξη όλων των μελών της πλειοψηφίας, 13, επανεκλέχτηκε πρόεδρος του νομαρχιακού συμβουλίου ο και πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Κιλκίς, Γιώργος Γεωργαντάς, ενώ το ένα λευκό ψηφοδέλτιο που βρέθηκε ήταν του επικεφαλής της ΝΑΣ, Κώστα Χαλίτσιου.
Η επανεκλογή του κ. Γεωργαντά έρχεται τη στιγμή που ανοίγει τα φτερά του στο πολιτικό σκηνικό του νομού, με τη συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. για τις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές. Μπαίνει στα πολύ βαθειά δηλαδή, ο εκ του λεκανοπεδίου Μουριών καταγόμενος δικηγόρος.

Κυριακή, 11 Ιανουαρίου 2009 07:48

Κρίμα κι άδικο…

Κατανοούμε τις επιφυλάξεις της διοίκησης της ΕΑΣ Κιλκίς ως προς τις διαδικασίες πληρωμής της προκαταβολής προς τους παραγωγούς των απούλητων δημητριακών.
Είναι επιβαρυμένη η ΕΑΣ και δεν αντέχει σε νέες ταλαιπωρίες. Ωστόσο όταν μερικές χιλιάδες αγρότες περιμένουν χρήματα για το απούλητο προϊόν τους επί ένα εξάμηνο, τότε η οργάνωση που συστάθηκε από τους αγρότες και λειτουργεί χάριν των συμφερόντων τους οφείλει να αναλάβει αν παραστεί ανάγκη και το ρίσκο - αν υφίσταται τέτοιο- και να πληρώσει.

Κυριακή, 11 Ιανουαρίου 2009 07:46

Στο Κρούσοβο ο ΑΕΤΟΣ

Στο ορεινό βλαχοχώρι των Σκοπίων, στο Κρούσοβο, βρέθηκε η ομάδα μπάσκετ του ΑΕΤΟΥ Κιλκίς, για ένα εορταστικό τουρνουά μπάσκετ με ομάδες της γειτονικής χώρας. Το καταπληκτικό χιόνι στον όμορφο παραδοσιακό οικισμό, που συνάντησαν οι αθλητές του συλλόγου, έκανε ακόμη πιο ενδιαφέρουσα και ευχάριστη την παραμονή τους ανάμεσα στο δάσος από έλατα και οξιές, ενώ και στον αθλητικό τομέα τα πήγαν περίφημα, δίνοντας δυο αγώνες, με μια νίκη και μια ήττα, με την ισχυρότερη από αυτούς ομάδα της Ακαδημίας μπάσκετ των Σκοπίων.

Κυριακή, 11 Ιανουαρίου 2009 07:43

Πρόταση επένδυσης Αεροδρομίου Μεσιάς

 Το Δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Ευρωπού,  έχοντας πρόταση από την εταιρία INTER-PRO-DE S.A. με έδρα το Λουξεμβούργο, η οποία δραστηριοποιείται στη χώρα μας -κατασκευάζει αεροδρόμιο στη Σαντορίνη- πήρε  θετική  απόφαση  συνεργασίας μαζί της.
Ο εκπρόσωπος της εταιρίας Αθανάσιος Γραμματικός παρουσίασε και ανέλυσε το πρόγραμμα δράσης της εταιρίας, που έχει ως εξής:

Τα μηνύματα από τον Σύνδεσμο ΟΤΑ μείζονος Θεσσαλονίκης είναι άσχημα καθώς συγκλίνουσες πληροφορίες φέρουν την υπό τον κ. Ζουρνά διοίκηση να αρνείται την ικανοποίηση του αιτήματος των τεσσάρων δήμων της Παιονίας (και της κοινότητας Λιβαδίων) να διαθέτουν στον ΧΥΤΑ Μαυροράχης τα σκουπίδια τους.

Κυριακή, 11 Ιανουαρίου 2009 07:41

Ο Αϊ Βασίλης στον Καμπάνη

Με παιδικά χαμόγελα και πρωτοχρονιάτικα τραγούδια γέμισε ο Καμπάνης του Δήμου Γαλλικού, το απόγευμα της παραμονής της Πρωτοχρονιάς, κατά την επίσκεψη του Αϊ Βασίλη στον οικισμό.
Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καμπάνη διοργάνωσε μια υπέροχη εκδήλωση αφιερωμένη στα παιδιά, στον προαύλιο χώρο του Δημαρχείου.

Το σαββατοκύριακο 17 και 18 Ιανουαρίου 2009 θα πραγματοποιηθεί διήμερη εκδρομή στην Καστοριά με διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο «Βυζάντιο» μέσα στην πόλη, στην περιοχή της Χλόης (www.hotelbyzantium.gr). Το βράδυ θα γίνει η κοπή της πίτας του Συλλόγου σε εστιατόριο της Καστοριάς. Ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες, θα πραγματοποιηθούν περιηγήσεις στη γύρω περιοχή, ενώ προβλέπεται να επισκεφτούμε και το χιονοδρομικό κέντρο του Βιτσίου.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Κιλκίς ενημερώνει τα μέλη του που είναι ασφαλισμένα στον ΟΑΕΕ πως:
Το αρχικό σημείωμα που πήραν από τον ΟΑΕΕ δεν ισχύει, βάσει της εγκυκλίου 101/2008 του δ.σ. του Ο.Α.Ε.Ε. που αναφέρει πως η σύνταξη του απογραφικού δελτίου των εμμέσων μελών για τον ΑΜΚΑ (Αριθμός Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης) , ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ και θα προηγηθεί της θεώρησης του βιβλιαρίου ασθενείας για το έτος 2009.

Πέμπτη, 08 Ιανουαρίου 2009 10:45

Θλιβερή εικόνα στα Θεοφάνεια Δοϊράνης

Φέτος ο δήμος Δοϊράνης δεν απέστειλε προσκλήσεις για τον εορτασμό των Θεοφανείων στην παραλία της Δοϊράνης, που παραδοσιακά γίνονταν στις 12 το μεσημέρι, με την παρουσία της πολιτικής ηγεσίας του νομού και εκατοντάδων πολιτών.