Τρίτη, 10 Δεκεμβρίου 2019, 1:18:28 μμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Ή ξεκινάτε την κατασκευή του Δικαστικού Μεγάρου στις δίδυμες καπναποθήκες και τελειώνετε σε δυο χρόνια ή στις 25 Μαίου προχωρούμε εμείς σε απεργία. Αυτό είναι το μήνυμα και η απόφαση συνάμα του Συλλόγου Δικαστικών Υπαλλήλων ν. Κιλκίς.  Κι αν η πρώτη ανάγνωση του τελεσιγράφου προς την κυβέρνηση σημαίνει την κλιμάκωση της πίεσης προς την Πολιτεία να υλοποιήσει ειλημμένη, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του συλλόγου, απόφασή της, σε δεύτερη ανάγνωση η εν λόγω πρωτοβουλία των δικαστικών υπαλλήλων σηματοδοτεί την επίσημη έναρξη των εχθροπραξιών μεταξύ όσων υποστηρίζουν τη λύση των δίδυμων με όσους τάσσονται υπέρ του στρατοπέδου Καραγιαννοπούλου πρώην μεραρχίας).
Τετάρτη, 21 Μαΐου 2008 06:27

Γιορτή της μητέρας στο Χειμαδιό

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε και φέτος η εκδήλωση για τη γιορτή της Μητέρας που πραγματοποιήσε στο Χειμαδιό ο τοπικός Πολιτιστικός Σύλλογος “Οι Σταυραετοί”. Η γιορτή ήταν αφιερωμένοι στο σπουδαίο και ιερό έργο πο προσφέρει η μητέρα στην κοινωνία μας, και σ’ αυτόν τον αναφέρθηκαν στην ομιλία τους ο Δήμαρχος Κρουσσών Νεόφυτος Παπαδόπουλος καθώς και η πρόεδρος του Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Κυριακή Αναστασιάδου.
Ο Δήμος Δοϊράνης και η Πολιτιστική Εταιρεία του Δήμου διοργανώνουν Ποδοσφαιρικό Τουρνουρά Βετεράνων, που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό στάδιο Δροσάτου 24 και 25 Μαϊου, μεταξύ των ομάδων ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ, ΠΑΟΚ, ΑΡΗ, ΗΡΑΚΛΗ, ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ, ΔΟΞΑΣ ΔΡΑΜΑΣ, ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΥ και ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ Δήμου Δοϊράνης.
Τετάρτη, 21 Μαΐου 2008 06:22

Σε τουρνουά του ΠΑΟ στη Φλώρινα

Η Ακαδημία ¨ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΙΛΚΙΣ¨ το Σαββατοκύριακο συμμετείχε σε τουρνουά Ακαδημιών του Παναθηναϊκού στη Φλώρινα. Συγκεκριμένα τα τμήματα προτζούνιορ Β1, Β2 (γεν. 00 – 01) και προπαίδων (γεν. 96 – 97) μετέβησαν στην Φλώρινα σε μια διήμερη εκδρομή που συνδύασε το αγωνιστικό μέρος με τον πολιτιστικό χαρακτήρα της επίσκεψης τους στις λίμνες Πρέσπες.
Τετάρτη, 21 Μαΐου 2008 05:48

Έφυγε ο Γιάννης…

Ο Γιάννης  Κουβατσίδης ήταν νέος, μόλις 45 χρόνων.  Ήταν άνθρωπος με έντονη τη σφραγίδα της κοινωνικής προσφοράς. Η νεολαία της Γουμένισσας του χρωστάει καθώς προσέφερε πολλά στον αθλητισμό. Πρώτα σαν αθλητής του Πάικου και τα δυο τελευταία χρόνια ως διοικητικός παράγοντας από την κορυφαία θέση του προέδρου.
 Τη διατήρηση τεσσάρων θέσεων αμμοληψιών στην κοίτη του Αξιού ποταμού, με στόχο τη σωστή λειτουργίας του, την προστασία του περιβάλλοντος, αλλά και το οικονομικό όφελος του Δήμου Πολυκάστρου, εισηγήθηκε στο δημοτικό συμβούλιο Πολυκάστρου ο δήμαρχος Δημήτρης Σμυδάκης. Ο κ. Σμυδάκης ανέφερε πως από τις επτά θέσεις αμμοληψίας, που σήμερα έχουν άδεια, θα παραμείνουν οι τέσσερις, από δυο σε Αξιοχώρι και Ασπρο και στα σημεία που προτείνουν οι αρμόδιες υπηρεσίες του ΥΠΕΧΩΔΕ.
 Ο κ. Λεωνίδας Δημητριάδης αναδείχτηκε νέος συντονιστής της Νομαρχιακής Επιτροπής Κιλκίς του ΠΑΣΟΚ καθώς δεν υπήρχε και αντίπαλος. Τα 13 μέλη της Νομαρχιακής επίσης ήταν γνωστά πριν ανοίξουν οι κάλπες της Κυριακής στην οργάνωση του ΠΑΣΟΚ στο ν. Κιλκίς καθώς από τους αρχικά 14 υποψήφιους αποσύρθηκε ο κ Θόδωρος Σπανούδης.
Τετάρτη, 21 Μαΐου 2008 05:44

Κάλεσμα νέων ΣΥΝ

 Κάλεσμα προς τους νέους απευθύνει το Τμήμα Νεολαίας ΣΥΝ Ν. Κιλκίς.
«Εμείς,  οι νέοι του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ οργανώνουμε ανοικτό κάλεσμα νεολαίας την Παρασκευή 23 Μαΐου, στις 8.30μ.μ., στα γραφεία του ΣΥΝ (Αθηνών 2 – απέναντι από τα ταξί), με σκοπό να γνωριστούμε και να συζητήσουμε με νέους του Κιλκίς.Τα προβλήματά μας είναι μεγάλα και απαιτούν άμεση λύση μέσα από ενεργοποίηση και συμμετοχή και όχι μέσα από αποστασιοποίηση και ανοχή».
Τετάρτη, 21 Μαΐου 2008 05:43

Στην Αγγλία το 2ο Γυμνάσιο

Το 2ο Γυμνάσιο Κιλκίς, στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος Comenius 1 με τίτλο «Προστατεύοντας το Περιβάλλον της Ευρώπης. Σήμερα και για το Μέλλον», το οποίο εκπονεί για δεύτερη συνεχή χρονιά, συμμετείχε στη διάρκεια της εβδομάδας από 5 - 10 Μαΐου σε συνάντηση εργασίας στην πόλη Rugby της Αγγλίας.
Παραδόθηκε  και λειτουργεί  ο βιολογικός καθαρισμός της Ευρωπού και οι πρώτες  μετρήσεις έδειξαν εντυπωσιακά αποτελέσματα. Το τελικό προϊόν, το νερό, είναι αρίστης ποιότητας και καθαρό πλέον τρέχει στο ρέμα. Στην τελευταία δεξαμενή  υπάρχουν ψάρια, τα οποία κολυμπούν χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα.