Τρίτη, 10 Δεκεμβρίου 2019, 12:21:43 μμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

 Οι πλέον αδιάφορες εσωκομματικές εκλογές θα διεξαχθούν την προσεχή Κυριακή στην οργάνωση του ΠΑΣΟΚ. Τα μέλη και οι φίλοι του Κινήματος προσέρχονται για τρίτη φορά από τον Νοέμβριο του 2007, όταν επανεξέλεξαν τον κ. Παπανδρέου στην προεδρία του ΠΑΣΟΚ, στις κάλπες για να αναδείξουν συντονιστές και μέλη στη νομαρχιακή και στις δημοτικές τους οργανώσεις. Το ενδιαφέρον για συμμετοχή είναι μικρό όπως καταφάνηκε τόσο από τις διαδικασίες  διαλόγου που προηγήθηκαν στις οργανώσεις, όσο και από την σχεδόν μηδενική προσφορά υποψηφιοτήτων για τα εν λόγω όργανα.
O Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού, τα Ελληνικά Ταχυδρομεία και η Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς  ενισχύουν μέσω του προγράμματος τους ΔΙΑΚΟΠΕΣ   ΚΑΙ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ, την εθελοντική προσφορά νέων ηλικίας 18 – 25 ετών. Είσαι νέος; Έχεις όρεξη για διακοπές και εθελοντική εργασία στα Ελληνικά νησιά και στις τουριστικές περιοχές της Ελλάδας;
Αναφορά του Επιμελητηρίου, των εμπορικών συλλόγων και επαγγελματικών σωματείων του νομού ως προς τις προϋποθέσεις ένταξης σε επενδυτικό πρόγραμμα ΠΕΠ για το εμπόριο και τις υπηρεσίες κατέθεσε ο βουλευτής Σ. Τσιτουρίδης.
Τετάρτη, 14 Μαΐου 2008 13:47

Πέταξε στα 2,30 ο Καρναβάς

Θετική, τηρουμένων των αναλογιών και παρά τις ατυχίες που προέκυψαν, μπορεί να χαρακτηρισθεί η αγωνιστική  παρουσία του ΓΑΣ Κιλκίς στο Περιφερειακό πρωτάθλημα στίβου ανδρών και γυναικών του 11ου ομίλου, που έγινε το Σαββατοκύριακο στο δημοτικό στάδιο Κατερίνης κάτω από ιδιαίτερα άσχημες καιρικές συνθήκες (πολύ ισχυρός αντίθετος άνεμος στους δρόμους ταχύτητας και αρκετό κρύο) και με τη συμμετοχή των σωματείων του ΣΕΓΑΣ της Κ. Μακεδονίας και Δ. Μακεδονίας.
Τετάρτη, 14 Μαΐου 2008 05:47

Μωροί ή μωρά;

Οι εκλογές με τη μικρότερη συμμετοχή θα αποδειχθούν οι εσωκομματικές της Κυριακής στο ΠΑΣΟΚ. Σε λιγότερο από εξάμηνο τα μέλη του ΠΑΣΟΚ κλήθηκαν τρεις φορές στις κάλπες. Χώρια οι βουλευτικές του περασμένου Σεπτεμβριου. Μια για αρχηγό, δυο για συνέδρους και τώρα την Κυριακή για τα τοπικά τους όργανα.
 Σε δάνειο ύψους 1.156.000 ευρώ αναγκάζεται να προχωρήσει ο δήμος Ευρωπού, προκειμένου να καλύψει τις υποχρεώσεις του για την αποπληρωμή ενός μέρους των παλιών οφειλών του και να αποφύγει τις αγωγές από εργολάβους και προμηθευτές. Ο δήμαρχος Ευρωπού Ευθύμης Κουρτζανίδης ανέφερε προς το δημοτικό συμβούλιο πως «δυστυχώς δεν υπάρχει άλλος τρόπος εξόφλησης ληξιπρόθεσμων οφειλών, πέραν του δανείου, αφού όλες οι προσπάθειες ενός έτους απέβησαν άκαρπες, και μάλιστα το δάνειο αυτό θα αφορά μέρος των οφειλών της προηγούμενης δημοτικής αρχής, οι οποίες συνολικά ανέρχονται σε 2,2 εκατομμύρια ευρώ, συνυπολογιζόμενων και των λειτουργικών δαπανών της Αμιγούς επιχείρησης
Απαλλάσσονται από το κόστος ενεργοποίησης των ατομικών δικαιωμάτων ενιαίας ενίσχυσης οι κατά κύριο επάγγελμα αγρότες. Με απόφαση των Υπουργείων Αγροτικής Ανάπτυξης και Οικονομίας – Οικονομικών την ετήσια δαπάνη της αίτησης συμπληρωματικής  ενεργοποίησης των ατομικών δικαιωμάτων ενιαίας ενίσχυσης από το 2009 και εντεύθεν  αναλαμβάνει να καλύψει ο κρατικός προϋπολογισμός.
 Με ιδιαίτερη λαμπρότητα γιορτάστσηκε και φέτος η Ανακομιδή των Λειψάνων του Αγ. Αθανασίου Τούμπας. Στο Μέγα πανηγυρικό εσπερινό και την περιφορά της ιερής εικόνας χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γουμενίσσης. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο υφυπουργός Γεωργικής Ανάπτυξης και τροφίμων Κ. Κιλτίδης, οι αντινομάρχες Αν. Αμανατίδης και Χρ. Γκουντενίδης, ο δήμαρχος Ευρωπού Ευθ. Κουρτζανίδης, εκπρόσωποι  του  στρατού και της αστυνομία και πλήθος κόσμου.
Μπορεί ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Κ. Κιλτίδης να ανακοίνωσε ότι η κατασκευή του Δικαστικού Μεγάρου οριστικά χωροθετείται στο σρατόπεδο Καραγιαννοπούλου, άλλα όμως κελεύει το Διοικητικό Συμβούλιο των Δικαστικών Υπαλλήλων, που επανέρχεται στο θέμα τω δίδυμων καπναποθηκών.
Σε ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρονται τα εξής:
Ιδιαίτερα προβλήματα δημιούργησαν σε δενδρώδεις καλλιέργειες του νομού μας (όπως βερίκοκα, κεράσια, δαμάσκηνα και αμύγδαλα) τα πρόσφατα έντονα καιρικά φαινόμενα. Ειδικότερα εμφανίστηκαν προβλήματα καρπόδεσης καθώς και σοβαρές προσβολές από μονίλια.