Δευτέρα, 19 Αυγούστου 2019, 2:31:00 πμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Τετάρτη, 12 Δεκεμβρίου 2007 04:27

Βιωματικό Εργαστήρι

Το Κέντρο Πρόληψης της Χρήσης Εξαρτησιογόνων Ουσιών νομού Κιλκίς «ΝΗΡΕΑΣ» διοργανώνει στις 16, 17 και 18 Ιανουαρίου 2008, ημέρες Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή και ώρες 17:00 – 20:30, στο αναψυκτήριο ‘’ΛΟΦΟΣ’’, στο Κιλκίς, βιωματικό εργαστήρι με θέμα «Δικτύωση Ατόμων και Συστημάτων της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Κιλκίς». Το εργαστήρι απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς σχολικών μονάδων και στελέχη των Διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Κιλκίς.
 Τελειωμό δεν έχουν τα πάθη της Αρτζάν. Το έργο σίριαλ του ν. Κιλκίς μπλόκαρε τους τελευταίους μήνες ύστερα από την αποκάλυψη ότι ο εργολάβος του έργου (ΕΡΓΑΣ) αναδείχτηκε μειοδότης προσκομίζοντας στον φάκελο πλαστή εγγυητική επιστολή! Και σα να μην έφτανε αυτό μόλις αποκαλύφθηκε και αναζητήθηκε λύση για την απεμπλοκή  ο διάδοχος που πρότεινε η ΕΡΓΑΣ προσκόμισε και αυτός πλαστή εγγυητική!
 Τα εγκαίνια του Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης (Κ.Π.Ε) Κιλκίς πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2007, σε εγκαταστάσεις του, στο Παλαιό Γυναικόκαστρο. Παρουσία του δημάρχου Κιλκίς κ. Δημ. Τερζίδη έγινε αγιασμός και κατόπιν η υπεύθυνη του Κ.Π.Ε κα Μαρία Παπαδοπούλου αναφέρθηκε στην σημασία και στους στόχους του Κέντρου. Ακολούθησε σύντομος χαιρετισμός του δημάρχου, ο οποίος υπογράμμισε το διαρκές ενδιαφέρον της δημοτικής αρχής για το Κ.Π.Ε. και τη συμβολή που μπορεί  να έχει στην ενημέρωση και ενεργοποίηση των μαθητών σε θέματα περιβάλλοντος.
Τρίτη, 11 Δεκεμβρίου 2007 03:50

“Οι τρεις τους”

 Το βράδυ της Τετάρτης, στις 5 Δεκεμβρίου 2007, το Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου ήταν κατάμεστο από κόσμο, και, κυρίως, από νέους ανθρώπους, που ήλθαν να παρακολουθήσον την πρεμιέρα της παράστασης “Οι τρεις τους” της Ελένης Μερκενίδου, σε σκηνοθεσία Παύλου Δανελάτου. Για την παράσταση συνεργάστηκαν η “Λύκη Βυθού” και η θεατρική σκηνή της “ΤΕΧΝΗΣ” και υποστηρίχθηκε από το Υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης.
Με ψήφισμά τους προς τον Γενικό Γραμματέας Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, τους βουλευτές του Νομού Κιλκίς, την Τοπική Ένωση Δήμων και Κοινοτήτων Ν. Κιλκίς, τον Νομάρχη Κιλκίς και τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, συνολικά 189 Λιβαδιώτες στηρίζουν τον πρόεδρό τους Φώτη Κιλιπίρη στον πόλεμο που δέχεται, αναφέροντας:
«Η Κοινότητα Λιβαδίων, η μοναδική του νομού Κιλκίς είναι παραμεθόρια, ορεινή, και χειμάζουσα. ΟΙ παρακάτω υπογράφοντες είμαστε όλοι Λιβαδιώτες, που γεννηθήκαμε στα Λιβάδια είτε είμαστε Λιβαδιώτες δεύτερης ή τρίτης γενιάς και γίναμε δημότες.
Τρίτη, 11 Δεκεμβρίου 2007 03:48

Διαμαρτυρία τριτέκνων

«Καταδικάζουμε απερίφραστα την υποκρισία και τον εμπαιγμό των τριτέκνων από την Κυβέρνηση», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Πανελλαδική Επιτροπή Αγώνα Τριτέκνων Οικογενειών Ελλάδας.
«Δεν υπάρχει άλλη επιλογή πλέον, αναγκάζουν τους γονείς με τρία παιδιά να κατέβουν στον δρόμο για να αγωνιστούν για το δίκαιο αίτημά τους.
Κυριακή, 09 Δεκεμβρίου 2007 05:36

Είμαστε και Μακεδόνες

 Μια διάσταση είναι η οικονομική. Η λειτουργία των καζίνο της ΠΓΔΜ στην παραμεθόρια ζώνη και η αθρόα προσέλευση των ελλήνων παικτών, δημιουργεί τεράστια προβλήματα στον εμπορική και οικονομική ζωή του νομού και ως εκ τούτου η αντίδραση των εμπορικών συλλόγων του ν. Κιλκίς, όποια μορφή λάβει, είναι και θεμιτή και κατανοητή καθώς τα θιγόμενα συμφέροντα των μελών  τους θα προστατέψουν.
Κυριακή, 09 Δεκεμβρίου 2007 05:34

Σκοτάδι για τα παραμεθόρια

 Με την προσεχή νομοθετική πρωτοβουλία του Υπουργείου Εσωτερικών ο Υπουργός Προ. Παυλόπουλος δεσμεύεται πως θα φέρει τροπολογία για την ένταξη του νομού Κιλκίς στο καθεστώς των παραμεθόριων περιοχών…».
Η δέσμευση δόθηκε και δια στόματος Παυλόπουλου και με δηλώσεις των βουλευτών του νομού Κ. Κιλτίδη και Σ. Τσιτουρίδη μετά τις αντιδράσεις  που προκάλεσε η αποκλεισμός του νομού τον περασμένο Οκτώβριο όταν εντάχθηκαν οι ν. Σερρών και Δράμας.
 Απόλυτη επιτυχία σημείωσε ο ετήσιος χορός του Εμπορικού Συλλόγου Πολυκάστρου, τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν για την ενίσχυση απόρων οικογενειών της περιοχής, ενόψει και των γιορτών των Χριστουγέννων.
Ο εμπορικός κόσμος της περιοχής ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του προέδρου του Συλλόγου Γιάννη Αδαμόπουλου και της διοίκησης. Ετσι, το κέντρο γέμισε από κόσμο, που διασκέδασε με την ψυχή του, ενισχύοντας παράλληλα και τον κοινωνικό στόχο του φορέα, για την ενίσχυση των απόρων.
 Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η Ημερίδα με θέμα τον Μαζικό Αθλητισμό, που οργανώθηκε από το Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Ευρωπού, με την επιμέλεια του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου και μέλους του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου, Κωνσταντίνου Σταφύλη.