Δευτέρα, 19 Αυγούστου 2019, 4:15:49 πμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Η διαβεβαίωση του Δημάρχου Γ. Θεοδωρίδη ήταν πως το αργότερο στο τέλος Οκτωβρίου θα υδροδοτηθεί με καθαρό και υγιεινό νερό το Πεδινό. Περιμένουμε τέσσερα χρόνια, οι δημότες μας επιβαρύνθηκαν με τεράστια ποσά ανάλογα με τις μικρές οικονομικές τους δυνατότητες  για να πιουν νερό. Πόσο ακόμα θα πληρώνουν οι Πεδινιώτες την αδράνεια της δημοτικής αρχής;
Κυριακή, 09 Δεκεμβρίου 2007 04:35

Συνέδριο Money Show

 Μια πολύ σημαντική εκδήλωση, που είχε μεγάλη απήχηση στον επιχειρηματικό κόσμο του νομού μας, πραγματοποίησε την περασμένη Κυριακή 2 Δεκεμβρίου το Επιμελητήριο Κιλκίς.  Στα πλαίσια του χρηματοοικονομικού – Χρηματοπιστωτικού Πολυσυνεδρίου «MONEY SHOW – Θεσσαλονίκη 2007», το Επιμελητήριο Κιλκίς πραγματοποίησε σε μια κατάμεστη αίθουσα, στο ξενοδοχείο HYATT REGENCY, συνέδριο με θέμα τις «Επιχειρηματικές Προκλήσεις στην Περιφερειακή Ανάπτυξη».
 Ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κ. Κωνσταντίνος Κιλτίδης είχε συνάντηση εργασίας με τους εκπροσώπους των Οργανισμών Ελέγχου και Πιστοποίησης βιολογικών προϊόντων με αντικείμενο τον έλεγχο και την πιστοποίηση των βιολογικών προϊόντων.
Κυριακή, 09 Δεκεμβρίου 2007 04:31

Μελέτη για το άλλο μισό της αούτομπαν

 Ο Νομάρχης Κιλκίς Β. Μπαλάσκας ανακοίνωσε ότι μετά την απόρριψη της προσφυγής που υποβλήθηκε στο Συμβούλιο Επικρατείας, εντός δέκα ημερών θα υπογραφεί η σύμβαση από τη Διεύθυνση Δημοσίων Έργων και τους αναδόχους μελετητές για την εκπόνηση της μελέτης «Αποπεράτωση μελέτης από τον ανισόπεδο κόμβο Μυγδονίας μέχρι τον ανισόπεδο κόμβο Ν. Σάντας, του οδικού άξονα Θεσσαλονίκης-Κιλκίς-Δοϊράνη».
 Άμεση υπήρξε η κινητοποίηση του Δήμου Πολυκάστρου, για τη φωτιά που ξέσπασε το βράδυ της Τρίτης 4 Δεκεμβρίου, στο σκουπιδότοπο της πόλης. H φωτιά εκδηλώθηκε γύρω στις 8 το βράδυ, τη στιγμή που επικρατούσαν ισχυροί άνεμοι στην περιοχή. Αμέσως κινητοποιήθηκε ο μηχανισμός του Δήμου, δια του αρμόδιου αντιδημάρχου κ. Γιώργου Παμποράκη.
Κυριακή, 09 Δεκεμβρίου 2007 04:28

Κλέφτες πάνε κι έρχονται στο Πολύκαστρο

Έντονο πρόβλημα ασφάλειας της περιουσίας και της ζωής του τους αντιμετωπίζουν οι Πολυκαστρινοί λόγω της τακτικής δράσης διερχόμενων κλεφτών που ανοίγουν σπίτια και σπέρνουν τον πανικό. Μόνο την τελευταία εβδομάδα στο Πολύκαστρο «άνοιξαν» τρία σπίτια κι άλλα δυο στο Πευκόδασος κι όλα αυτά σε ελάχιστο χρόνο, καθώς οι επαγγελματίες του είδους είναι ικανοί σε 10 λεπτά της ώρας να «χτυπήσουν» δυο και τρία σπίτια, να κλέψουν ό,τι βρουν και να αποχωρήσουν ανενόχλητοι.
Με το σημερινό σημείωμα μου επιχειρώ να εκφράσω δημόσια την άποψη μου για το τι σημαίνει πρόοδος και τι προοδευτική πολιτική στην εποχή μας. Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες άρα και οι έννοιες αποκτούν πλέον νέο περιεχόμενο.
Μετά την καθιέρωση ως κεκτημένων σωρείας κατακτήσεων σε πολλούς τομείς των πολιτικοοικονομοκοινωνικής ζωής, δε σταματάμε να διεκδικούμε να βελτιώνουμε την καθημερινότητα μας και τις συνθήκες ζωής, να κατοχυρώσουμε παρόν και μέλλον της δικής μας και επερχόμενης γενιάς.
Η Δικαιοσύνη θα κρίνει τη νομιμότητα της μη ανανέωσης της σύμβασης των δυο εργαζομένων στο Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών Αξιούπολης, καθώς οι κ. Σοφία Καντιρίδου και Αικατερίνη Καραστογιάννη προχώρησαν χθες Τρίτη στη διαδικασία ααφαλιστικών μέτρων κατά της απόφασης της Δημάρχου Σόνιας Συμεωνίδου.
Κυριακή, 09 Δεκεμβρίου 2007 04:24

Συνάντηση Θεοδωρίδη-Σιδηρόγλου

Συνάντηση και γεύμα συνεργασίας είχαν την περασμένη εβδομάδα στο Πολύκαστρο η διοίκηση της Α.Ε. Πολυκάστρου με τον πρόεδρο της Λίγκας Β’ και Γ’ Εθνικής κατηγορίας Πέτρο Θεοδωρίδη. Στη συνάντηση ο πρόεδρος της Α.Ε.Π. Φώτης Σιδηρόγλου, μαζί με τα μέλη του Τ.Α.Π. Κωνσταντίνο Ψάρρη, Βίκυ Παππά, Παναγιώτη Μουρατίδη και Άγγελο Μισιρλή, τόνισε την πλήρη στήριξη του συλλόγου στην απόφαση της Ένωσης για την αναστολή του πρωταθλήματος μέχρι να υλοποιηθεί το δίκαιο αίτημα σχετικά με την απόδοση των οφειλομένων στην Ένωση Β’ και Γ’ Εθνικής, ύψους 5,8 εκατομμυρίων ευρώ, από την Super League.
Με επιτυχείς εμφανίσεις έκλεισε τη χρονιά ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ όσον αφορά της εμφανίσεις του στα τουρνουά που διοργανώνει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός με τη συμμετοχή των συνεργαζόμενων Ακαδημιών. Συγκεκριμένα μετά το τουρνουά της Κατερίνης , την Κυριακή 2/12 διεξήχθη στη Βέροια τουρνουά ηλικιών προτζούνιορ , τζούνιορ και προπαίδων με τη συμμετοχή της τοπικής Ακαδημίας ΝΗΡΕΑΣ , της ακαδημίας της Χαλκιδικής , των Κανονιέρηδων Θες/νίκης και της ακαδημίας της Φλώρινας.