Τρίτη, 25 Ιουνίου 2019, 12:15:27 πμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Μια βραδιά πρωτόγνωρη για τα πληθυσμιακά δεδομέαν του οικισμού Ακρίτα, όπου η προσέλευση του κόσμου ξεπέρασε κάθε προσδοκία, παρά το δύσκολο της εποχής, οργάνωσε η ποδοσφαιρική ομάδα του Ακρίτα.
Ήταν μια βραδιά γεμάτη κέφι και χορό από την ορχήστρα του λυράρη Κωνσταντίνου Σαλβίδη και των συνεργατών του, μια βραδιά με στιγμές συγκίνησης, όπως η απονμή τιμητικής πλακέτας στον επί οχτώ χρόνια διατελέσαντα πρόεδρο της ποδοσφαιρικής ομάδας Ακρίτα στη δεκαετία του 1980 κ. Κωνσταντίνο Ζωγραφίδη, απονομή την οποία έκανε ο Νομάρχης Κιλκίς κ. Ευάγγελος Μπαλάσκας.
Τρίτη, 21 Αυγούστου 2007 07:17

Τμήματα ΑΟΚ Γουμένισσας

Ο Αθλητικός Σύλλογος ΑΟΚ Γουμένισσας θα λειτουργήσει για τη νέα περίοδο πέντε αγωνιστικά τμήματα, τα οποία και θα συμμετέχουν στα πρωταθλήματα της Ένωσης (ΕΚΑΣΚΕΜ).
Τα τμήματα είναι:
- ΜΙΝΙ (ΑΓΟΡΙΑ ΚΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙΑ) από 9 έως 13 ετών
- ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ   έως 14 ετών                              
- ΠΑΙΔΩΝ  έως 15 ετών
- ΕΦΗΒΩΝ
- ΣΤΙΒΟΥ (ΑΓΟΡΙΑ ΚΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙΑ)
Τρίτη, 21 Αυγούστου 2007 07:16

Έτοιμος ο Κιλκισιακός

Σε πάρα πολύ καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε η προετοιμασία -το βασικό στάδιο- του Κιλκισιακού στην περιοχή των Άνω Ποροϊων Σερρών.
Οι παίκτες και η τεχνική ηγεσία προεξάρχοντος του προπονητή κ. Στ. Μπορμπόκη επιδόθηκαν σε μια κοπιώδη προσπάθεια έτσι ώστε όλοι μαζί δουλεύοντας να καταφέρουν την νέα αγωνιστική περίοδο κάτι πολύ σημαντικό επιτυγχάνοντας τους στόχους που έχουν τεθεί εξαρχής.
Τρίτη, 21 Αυγούστου 2007 07:09

Στους δρόμους η ΑΔΕΔΥ Κιλκίς

 Δυναμική και άκρως επιτυχημένη υπήρξε η κινητοποίηση των δημοσίων υπαλλήλων του Κιλκίς, για τη διεκδίκηση του χαρακτηρισμού του νομού μας ως παραμεθόρια περιοχή. Η ΑΔΕΔΥ Κιλκίς είχε στο πλευρό της τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας κ. Παπασπύρου, ο οποίος ήρθε από την Αθήνα για την κινητοποίηση του παραρτήματος του Κιλκίς, τους τρεις βουλευτές και εκπροσώπους φορέων του νομού μας.
 Αντί του τουρισμού στη Δοϊράνη «αναπτύσσονται» οι νταλίκες, αντί από ουρές τουριστών έχουμε ουρές νταλικών, οι οποίες «πνίγουν» κυριολεκτικά τον οικισμό, ιδιαίτερα τις απογευματινές ώρες.
Την άμεση αντίδραση του Επιμελητηρίου Κιλκίς προκάλεσε η απόφαση του υφυπουργού Απασχόλησης Γ. Γιακουμάτου να μην εντάξει στο πρόγραμμα επιδότησης  απασχόλησης τις επιχειρήσεις του νομού Κιλκίς.
Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Παύλος Τονικίδης απέστειλε επιστολή προς τον Πρωθυπουργό Καραμανλή Κωνσταντίνο, τον Υπουργό Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας Μαγγίνα Βασίλειο, τον Υφυπουργό Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας Γιακουμάτο Γεράσιμο, τους βουλευτές του νομού Κιλκίς Κιλτίδη Κωνσταντίνο, Τσιτουρίδη Σάββα, Φλωρίδη Γεώργιο και την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων, εκφράζοντας την αγωνία του επιχειρηματικού κόσμου και την ένταξη του νομού στο ευεργετικό καθεστώς.
Ο Γενικός Διευθυντής και μέλος του Δ.Σ της εταιρίας, Αναστάσιος Κυριακίδης θα αποχωρήσει από την εταιρία στις 10/09/07 για οικογενειακούς λόγους.
Η Διοίκηση της KLEEMANN επιθυμεί να ευχαριστήσει τον κύριο Κυριακίδη για το πολύτιμο έργο του τα τελευταία 10 έτη και ανακοινώνει πως τη θέση του Γενικού Διευθυντή και μέλους του Δ.Σ. θα αναλάβει ο αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής Κων/νος Κουκούντζος του Νικολάου.
Ο Κων/νος Κουκούντζος είναι Μηχανολόγος Μηχανικός του ΑΠΘ και κάτοχος MBA του Boston University.
Τρίτη, 21 Αυγούστου 2007 06:45

“Αδειάζουν” Μπαλάσκα

Παρέμβαση στο θέμα που έχει προκύψει στη Νομαρχία με τα “45άρι” και τις αθρόες αναθέσεις έργων επιχειρεί το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος-Ν.Ε. Κιλκίς, “αδειάζοντας” ουσιαστικά το νομάρχη Β. Μπαλάσκα.
Σε ανακοίνωση του το ΤΕΕ τάσσεται υπέρ των δημοπρασιών, για “αδιάβλητη, αμερόληπτη και αντικειμενική διαδικασία”. Επισημαίνει πως δεν πρέπει να γίνονται κατατμήσεις έργων και πως οι αναθέσεις θα πρέπει να είναι η εξαίρεση του κανόνα και μόνο για έκτακτες περιπτώσεις.
Παράλληλα, οι μηχανικοί του ΤΕΕ ασκούν κριτική για τις καθυστερήσεις των μεγάλων έργων στο νομό Κιλκίς.
Σάββατο, 18 Αυγούστου 2007 14:08

Οι υποψήφιοι βουλευτές του Κιλκίς

Aν και ουσιαστικά βρισκόμασταν εδώ και καιρό σε προεκλογική περίοδο και όλοι ανέμεναν πως στα τέλη Σεπτεβρίου θα οδηγούμασταν στις κάλπες, εν τούτοις κανένα κόμμα δεν έχει ανακοινώσει τους υποψήφιους βουλευτές του, ενώ μετά την ανακοίνωση του Πρωθυπουργού, οδηγούμαστε σε εκλογές-εξπρές.