Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου 2019, 9:16:58 πμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

 Ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κ. Κωνσταντίνος Κιλτίδης επισκέφθηκε την Τρίτη τις πυρόπληκτες περιοχές των Πιερίων ορέων και πραγματοποίησε επιτόπια αυτοψία στο φράγμα της Μόρνας, συνοδεία του Γενικού Γραμματέα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας κ. Γ. Τσιότρα, του Νομάρχη Πιερίας κ. Γ. Παπαστεργίου και της Διευθύντριας Δασών της Περιφέρειας κας. Α. Τσακιστράκη.
Δευτέρα, 03 Δεκεμβρίου 2007 04:09

Οι νέοι δεν μπορεί παρά να ‘ναι λεύτεροι

 Υμνος στην ελευθερία –και ιδιαίτερα των νέων ανθρώπων- ήταν η όμορφη εκδήλωση που διοργάνωσαν οι μαθητές του 2ου Γυμνασίου Κιλκίς στη μνήμη των αγωνιστών του Πολυτεχνείου, στο Συνεδριακό Κέντρο Κιλκίς την περασμένη Κυριακή.
Δευτέρα, 03 Δεκεμβρίου 2007 04:06

Ουσιαστικός ο Κιλκισιακός

 Υπό το φως των προβολέων, ο Κιλκισιακός πέρασε νικηφόρα από το δημοτικό στάδιο Χέρσου, επικρατώντας της τοπικής Δόξας με 0-2.
Στο πρώτο ημίχρονο τα δύο συγκροτήματα προσπάθησαν να επιβάλλουν τον ρυθμό τους με τον Κιλκισιακό να έχει ελαφρά υπεροχή χωρίς καμία μεγάλη ευκαιρία.
Δευτέρα, 03 Δεκεμβρίου 2007 04:04

Στην επανάληψη πήρε…φόρα

 Συναρπαστικός ήταν ο αγώνας μεταξύ του Πάϊκου Γουμένισσας και του Ηρακλή Φύσκας, όπου ο γηπεδούχοι επικράτησαν με 4-1.
Οι παίκτες του Ηρακλή έπαιξαν με πάθος και δύναμη κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, όπου ήταν ιδιαίτερα απειλητικοί στις επιθέσεις τους ενώ έχασαν και αξιόλογες ευκαιρίες.
Δευτέρα, 03 Δεκεμβρίου 2007 03:59

Δεν ρυπαίνω, σκέτος καπνός είναι

Σκέτος καπνός είναι ότι αναθρώσκει από το εργοτάξιο παραγωγής ασφαλτομίγματος των Μανδρών, διαβεβαιώνει τους διαμαρτυρόμενους κατοίκους ο εργολάβος κατασκευής της αούτομπαν. Στην προγραμματισμένη σύσκεψη στη Νομαρχία  το πρωί της Πέμπτης 30 Νοεμβρίου παρέστησαν πέραν του κ. Μπαλάσκα και του Δημάρχου Γ. Θεοδωρίδη οπρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Μανδρών Απόστολος Δίγκογλου, ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Μανδρών Γαβριήλ Βασιλειάδης και το μέλος του Τοπικού Συμβουλίου Αν. Τζαμτζής.
Χιλιάδες Ελληνίδες έχουν στραφεί τα τελευταία χρόνια στην επιχειρηματικότητα, μέσω και των προγραμμάτων του ΕΟΜΜΕΧ, με αποτέλεσμα οι περιφέρειες να αναζητούν έως και δεκαπλάσια κονδύλια, από τα προβλεπόμενα, για να ανταποκριθούν οικονομικά στο "μπαράζ" αιτήσεων ενίσχυσης.
Τις δικές τους δικτυακές πύλες, από όπου θα προβάλλουν τον τόπο τους και θα εξυπηρετούν τους πολίτες τους, θα αποκτήσουν 131 δήμοι της Μακεδονίας και της Θράκης, από τις αρχές του 2008.  Πρότυπη πύλη θα είναι αυτή του δήμου Χορτιάτη Θεσσαλονίκης, που θα λειτουργήσει πιλοτικά στα μέσα του Δεκέμβρη.
 Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το σημαντικό διήμερο επιστημονικό συνέδριο του  Συλλόγου Γουμενισσιώτων Θεσσαλονίκης, το Σάββατο 24 και την Κυριακή 25 Νοεμβρίου, με θέμα «Γουμένισσα, ιστορία, τέχνη και παράδοση», παρά τη μικρή προσέλευση κόσμου κατά την πρώτη ημέρα και την απουσία των παραγόντων του νομού.
Το συνέδριο έγινε στο πολιτιστικό κέντρο του δήμου Γουμένισσας, υπό την αιγίδα της Νομαρχίας Κιλκίς και του δήμου Γουμένισσας.
Πέμπτη, 29 Νοεμβρίου 2007 13:37

Κ. Κιλτίδης "Όλοι θα εισπράξουν όλα"

 Με ρητό και κατηγορηματικό τρόπο ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Κώστας Κιλτίδης με δήλωσή του στην ΠΡΩΙΝΗ δεσμεύεται ότι οι κοινοτικές επιδοτήσεις θα καταβληθούν φέτος έγκαιρα και πάντως οπωσδήποτε μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου.
Ρωτήσαμε τον κ. Κιλτίδη αν φέτος θα έχουμε επανάληψη της περσινής τραγωδίας όπου χρειάστηκε να φτάσουμε στο καλοκαίρι για να εξοφληθούν – όχι όλοι- οι δικαιούχοι. Ο κιλκισιώτης πολιτικός ήταν σαφής: « Οι επιδοτήσεις θα καταβληθούν έγκαιρα και πάντως το αργότερο μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου. Καταβλήθηκε μεγάλη προσπάθεια από όλες τις εμπλεκόμενες υπηρεσίες ώστε να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες ελέγχου γρήγορα και να πληρωθούν οι δικαιούχοι αγρότες αρκετά πριν τις γιορτές. Μπορούμε να δεσμευτούμε πως μέχρι, το αργότερο, τις 15 Δεκεμβρίου θα πληρώσουμε».
Ερώτηση προς τον υπουργό Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, σχετικώς με την αναμόρφωση του Οργανισμού του Νοσοκομείου Κιλκίς και την σύσταση 24 νέων θέσεων ειδικευομένων ιατρών σ’ αυτό, κατέθεσε στην Βουλή ο βουλευτής Κιλκίς της Ν.Δ. και τέως υπουργός Σάββας Τσιτουρίδης.