Τρίτη, 20 Αυγούστου 2019, 11:56:58 μμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

ΚιλκίςΤις φωτιές στην Ελλάδα τις βάζουν εμπρηστές, η κακή συγκυρία, τα τυχαία γεγονότα, η εγκληματική αμέλεια και αν δώσουμε βάση στο γλαφυρό υφυπουργό Γιακουμάτο και το πράσινο ΠΑΣΟΚ!
Σάββατο, 21 Ιουλίου 2007 15:30

Παρουσίαση Εταιρίας

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΜΑΣ

Η εβδομαδιαία εφημερίδα ΕΙΔΗΣΕΙΣ του Κιλκίς κυκλοφορεί από το 1992, και η καθημερινή εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ από το 1999, αποκλειστικά με ύλη που αφορά το νομό μας.Πρόκειται για μια σοβαρή εκδοτική προσπάθεια στο ακριτικό και ευαίσθητο Κιλκίς, από επαγγελματίες δημοσιογράφους, που προσπαθούν να διαφυλάξουν ως κόρη οφθαλμού το ανεξάρτητο και αδέσμευτο της εφημερίδας, την εντιμότητα της δημοσιογραφίας, την πολυφωνία και τον πλουραλισμό των απόψεων.Στην προσπάθειά μας να συμβάλλουμε στη διατήρηση του κοινωνικού ιστού του συνοριακού νομού μας και στην αναπτυξιακή του πορεία, προχωρήσαμε παράλληλα και στην πραγματοποίηση δεκάδων εκδηλώσεων και εκδόσεων, με θέματα που αφορούσαν την πολιτική, το περιβάλλον, την ιστορία, τον αθλητισμό κ.λπ.

Τα γραφεία των εφημερίδων μας , όπως και το ιδιόκτητο τυπογραφείο μας στεγάζονται στον οικισμό του Μεταλλικού, επί του εθνικού δρόμου Κιλκίς-Δοϊράνη.

ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΕΣ

Θα ήταν χαρά μας αν αποφασίζατε να γίνετε συνδρομητής των ΕΙΔΗΣΕΩΝ, ή της ΠΡΩΙΝΗΣ, στηρίζοντας με τον τρόπο αυτό την προσπάθειά μας. Αυτό σημαίνει πως κάθε Τετάρτη για την εβδομαδιαία ή  από Τρίτη έως και Σάββατο για την καθημερινή, θα σας έρχεται ταχυδρομικώς η εφημερίδα, έχοντας έτσι τη δυνατότητα να ενημερώνεστε με τρόπο υπεύθυνο και σοβαρό για όλα όσα συμβαίνουν στο νομό Κιλκίς.

Το κόστος της ετήσιας συνδρομής είναι το ελάχιστο δυνατό, συνολικά 40 ευρώ για την εβδομαδιαία (52 εκδόσεις) και 70 για την καθημερινή (240 εκδόσεις), τα οποία εντός του έτους θα περάσει να εισπράξει η υπεύθυνη συνδρομών της εφημερίδας μας.

Αν επιθυμείτε να γίνετε συνδρομητής, παρακαλούμε τηλεφωνήστε στην εφημερίδα και απλά δηλώστε το (23410 23762, 27307). Για τα υπόλοιπα θα φροντίσουμε εμείς.

Δημαρχείο ΔοϊράνηςΜε συνεχή υπομνήματα προς τον Γενικό Γραμματέα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, το ΥΜΑΘ και την Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κιλκίς, ο αντιδήμαρχος Δοϊράνης Γιώργος Δήμπαλας ζητά την εφαρμογή της απόφασης του Συμβουλίου Επικρατείας, στο οποίο είχε προσφύγει, για τη μεταφορά των υπηρεσιών του δήμου Δοϊράνης εκεί όπου αρχικά είχαν στεγασθεί, δηλαδή στο δημοτικό ξενοδοχείο που υπάρχει στην είσοδο της Δοϊράνης.
Παρασκευή, 20 Ιουλίου 2007 05:11

Δασοτεχνικά έργα στο δήμο Πολυκάστρου

Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Ευάγγελος Μπασιάκος, υλοποιώντας την κυβερνητική πολιτική για την ενίσχυση της συνεργασίας του κέντρου με την περιφέρεια, στο πλαίσιο της εφαρμογής του θεσμού των Προγραμματικών Συμβάσεων μεταξύ του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης, υπέγραψε προγραμματικές συμβάσεις με τέσσερις δήμους και τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Αχαΐας.
Στην Ελλάδα έχουμε μια εξαιρετική ικανότητα να σχηματοποιούμε, να κολλάμε ετικέτες  και, τελικά να αποδομούμε πολλά πράγματα χωρίς εν τέλει να βελτιώνουμε την κατάσταση με αυτό τον τρόπο. Τους τελευταίους μήνες κυριαρχεί στα πολιτικά δρώμενα στην πολιτική ατζέντα, το θέμα των Δομημένων Ομολόγων που αγόρασαν  - με ύποπτους ή όχι τρόπους – διάφορα συνταξιοδοτικά ταμεία.   
Παρασκευή, 20 Ιουλίου 2007 05:06

Παραποτάμια πυρκαγιά στην Αξιούπολη

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στην θέση “Σταθμός Παιονίας” της δασικής περιοχής με τοπωνύμιο “Παλιό Δρέβενο” της Αξιούπολης και συγκεκριμένα σε παραποτάμια βλάστηση με υδροχαρή φυτά (ιτιές, πλάτανοι, ρείκια, καλάμια) καθώς και σε δασική έκταση με αυτοφυή δρυς και παλιούρα.
Παρασκευή, 20 Ιουλίου 2007 04:59

Η φωνή του Κυρίου τους…

Φοβερού ενδιαφέροντος η συζήτηση για τα ομόλογα στη συνεδρίαση του Νομαρχιακού Συμβουλίου. Σόρι, παίδες, αλλά αν πρόκειται να μάθουμε τις θέσεις των κομμάτων σας για τα ομόλογα γιατί να μην αναζητήσουμε τους ορίτζιναλ εκφραστές των κομμάτων;
Παρασκευή, 20 Ιουλίου 2007 04:59

Πως αισθάνονται άραγε;

Και με την ευκαιρία, πως αισθάνονται άραγε οι διοικούντες την Ένωση Συνεταιρισμών Αξιούπολης;
Αυτό που όλοι γνώριζαν, ότι δηλαδή οι τιμές ξεπέρασαν τα 20 λεπτά, δεν το εγνώριζαν στην Αξιούπολη; Μόνο την ΠΡΩΙΝΗ να διάβαζαν θα ήξεραν για τη τρελή κούρσα της τιμής.
Παρασκευή, 20 Ιουλίου 2007 04:58

Συν 20 λεπτά

Ομόφωνα έγινε δεκτή από τη διοίκηση της ΕΑΣ Κιλκίς η προσφορά της EYROMAK για την αγορά των 3.200 τόνων σκληρού σίτου με 235Ε/τόνο.
Παρασκευή, 20 Ιουλίου 2007 04:57

Άργησε

Επί ένα χρόνο σχεδόν «παίζει» μόνος του ο κ. Γιώργος Συμπιλίδης το θέμα – και το αίσχος – των αναθέσεων έργων από τον κ. Μπαλάσκα και την πλειοψηφία του στο Ν.Σ. Έφτασε το θέμα στην Εισαγγελία, προχώρησε, κατά την άποψή μας στο μη επέκεινα με την καταγγελία του κ. Συμπιλίδη για έργα «μαϊμού» όπου χρήζει άμεσης διερεύνησης, και επιτέλους αποφάσισε να κινητοποιηθεί ο συνδυασμός της «Δημοκρατικής Ενότητας» του κ. Γιώργου Φραγγίδη.