Παρασκευή, 21 Φεβρουαρίου 2020, 1:25:25 πμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Παρασκευή, 25 Απριλίου 2008 07:05

Εκδρομές Ορειβατών

Από τον Ορειβατικό Σύλλογο Κιλκίς έχουν προγραμματιστεί τέσσερις εκδρομές για το επόμενο διάστημα, που είναι: Από 1 έως 4 Μαΐου 2008 θα πραγματοποιηθεί τετραήμερη εκδρομή στη Σπάρτη με ανάβαση στον Ταΰγετο (υψόμ. 2.407μ). Εξαιτίας της απόστασης, η πρώτη και η τελευταία ημέρα της εκδρομής θα διατεθούν για το ταξίδι. Η Παρασκευή 2 Μαΐου και το Σάββατο 3 Μαΐου θα είναι οι ημέρες για την διοργάνωση δραστηριοτήτων.
Παρασκευή, 25 Απριλίου 2008 06:36

Τόσο «δούλεμα»;

Αντιγράφουμε επί λέξει από το δελτίο τύπου από συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Αξιούπολης
«Ο κ. Τσιτουρίδης δήλωσε ότι παρακολουθεί στενά το θέμα, το οποίο αφορά στην ανέγερση του πρώτου συγκροτήματος των εργατικών κατοικιών, το οποίο εκκρεμεί στο ΥΠΕΧΩΔΕ, καθώς χρειάζεται έγκριση τοπικού ρυμοτομικού σχεδίου και του δεύτερου συγκροτήματος για την ανέγερση του οποίου δρομολογούνται οι σχετικές διαδικασίες…».
Παρασκευή, 25 Απριλίου 2008 06:35

Τέσσερα μετάλλια για τον ΓΑΣ Κιλκίς

 Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησαν το Σάββατο στο δημοτικό στάδιο του Κιλκίς οι αθλητές και αθλήτριες του ΓΑΣ Κιλκίς στην διάρκεια του διασυλλογικού πρωταθλήματος συνθέτων αγωνισμάτων (τρίαθλα) της κατηγορίας Παμπαίδων – Παγκορασίδων Β’ (γεν. 1995-1996). Οι «μικροί» του τμήματος στίβου ήταν οι μεγάλοι πρωταγωνιστές σε όλα σχεδόν τα τρίαθλα κερδίζοντας 4 μετάλλια (2 χρυσά, 2 αργυρά) και αποδεικνύοντας με τον καλύτερο τρόπο ότι στις Ακαδημίες του ΓΑΣ Κιλκίς γίνεται πολύ καλή δουλειά και ότι το μέλλον του κιλκισιώτικου κλασσικού αθλητισμού προβλέπεται ευοίωνο αφού τα ταλέντα υπάρχουν και καλλιεργούνται σωστά και συστηματικά από τις προπονήτριες Έφη Γιάγκογλου, Όλγα Βέλκου και Δέσποινα Φωτιάδου.
Παρασκευή, 25 Απριλίου 2008 06:34

3ο Παιδικό Φεστιβάλ Παραδοσιακών χορών

 Έκλεισε την αυλαία του, το περασμένο Σάββατο, το 3ο Παιδικό Φεστιβάλ Παραδοσιακών χορών, που διοργάνωσε για μια ακόμη χρονιά το Μορφωτικό Πολιτιστικό Σωματείο Καμπάνη.
Στο Κλειστό Γυμναστήριο του Καμπάνη, οι πρωταγωνιστές της ημέρας, οι μικροί χορευτές από τους 11 Συλλόγους που συμμετείχαν στη διοργάνωση, παρουσίασαν χορούς της Μακεδονίας, της Θράκης και του Πόντου και καταχειροκροτήθηκαν από τους παριστάμενους.
 Το μονοπάτι του Μπέλλες, που οδηγεί στον εξαιρετικής ομορφιάς καταρράκτη του, είναι πλέον προσβάσιμο για κάθε φυσιολάτρη, που επιθυμεί να ζήσει στιγμές μοναδικής γοητείας στο καταπράσινο Μπέλλες.  Ο δήμος Μουριών είχε εντάξει στο Ευρωπαϊκό πρόγραμμα Leader το έργο κατασκευής χώρου αναψυχής στην ξεκίνημα του μονοπατιού και τη διαμόρφωση του μονοπατιού με πέτρινο διάδρομο και καθιστικά στη διαδρομή.
Τα δικαστήρια του Κιλκίς έδωσαν λύση στην αντιπαράθεση των συνεταιριστών της Βάθης  δικαιώνοντας την ομάδα των πέντε εξ αυτών που προσέφυγαν κατά του πρώην προέδρου του τοπικού Συνεταιρισμού Αναστάσιου Ανανιάδη.
 Συνάντηση με επαγγελματίες του Κιλκίς που δραστηριοποιούνται στο χώρο της ψυχαγωγίας και διασκέδασης είχε τη Δευτέρα 21 Απριλίου στο Επιμελητήριο, ο Πρόεδρος  του φορέα, Π. Τονικίδης.
Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η ενημέρωση του ΕΒΕ για το τεράστιο πρόβλημα που προέκυψε με τα καταστήματα της οδού 25ης Μαρτίου, έπειτα από τη σύλληψη 25 ιδιοκτητών, με τη διαδικασία του αυτόφωρου και την παραπομπή τους σε τακτική δικάσιμο.
Τετάρτη, 23 Απριλίου 2008 06:45

Συνεχής έλεγχος

Να και μια καλή είδηση. Ιδιαίτερα για το νομό μας, όπου η ποιότητα του πόσιμου νερού στα δίκτυα των οικισμών συχνά είναι προβληματική. Τα πρόσφατα παραδείγματα σε Άσπρο, Πευλκόδασος, Μικρόδασος είναι χαρακτηριστικά. Ενώ τα επιβαρυμένα με πολλά νιτρώδη νερά του κάμπου του Κιλκίς οδήγησαν σε έκτακτα μέτρα πριν λίγα χρόνια.
Μια σειρά από επαφές σε καίρια θέματα του νομού μεταξύ των οποίων η προώθηση του Δικαστικού, αλλά και η εξεύρεση οικοπέδου για την κατασκευή του 3ου Λυκείου στο Κιλκίς ολοκληρώθηκε η επίσκεψη του Νομάρχη Ευάγ. Μπαλάσκα στην Αθήνα.
Σε σχετική ανακοίνωση της Νομαρχίας αναφέρονται τα εξής:
Τετάρτη, 23 Απριλίου 2008 06:44

Λύση Κιλτίδη για το Βοτανικό

 Σύσκεψη για το Βοτανικό Κήπο Κρουσίων συγκάλεσε τη Δευτέρα το μεσημέρι στο γραφείο του ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων Κώστας Κιλτίδης με τη συμμετοχή του προέδρου του ΕΘ.Ι.ΑΓ.Ε. κ. Σπύρου Κυριάκη, της αναπληρώτριας Γενικού Διευθυντού ΕΘΙΑΓΕ κ. Μαρίας Μαθιούδη, της δρ. Ελένης Μαλούπα υπεύθυνης του Βοτανικού Κήπου και του Εργαστηρίου προστασίας και αξιοποίησης αυτοφυών και ανθοκομικών ειδών, του κ. Θεόδωρου Κουτσού, προϊσταμένου του τμήματος αρωματικών και φαρμακευτικών φυτών και της κ. Πασχαλίνας Χατζοπούλου, ερευνήτριας του εν λόγω τμήματος.