Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου 2019, 4:42:54 πμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Παρασκευή, 31 Αυγούστου 2007 08:22

Περιοδεία και συναντήσεις με φορείς

Περιοδεία του Μιχάλη Τρεμόπουλου, μέλους της πανελλαδικής γραμματείας των Οικολόγων Πράσινων, εκπρόσωπου του κόμματος στη Βόρεια Ελλάδα και Νομαρχιακού Σύμβουλου Θεσσαλονίκης,
Παρασκευή, 31 Αυγούστου 2007 08:12

Λάλεμαν

Λαλούμεν σας’ ς σην χαρά τη Χάμπονος και τη Σουμέλαs
Παρασκευή, 31 Αυγούστου 2007 08:10

TEPZENIΔHΣ: Σχεδιασμός μέτρων πυροπροστασίας

 Tην άμεση πραγματοποίηση ευρείας σύσκεψης με φορείς και κατοίκους του δήμου Δοϊράνης για τη λήψη άμεσων μέτρων πυροπροστασίας, το σχεδιασμό μηχανισμού, την καταγραφή και το συντονισμό εθελοντών και μηχανημάτων που μπορούν να βοηθήσουν στην πρόληψη και την κατάσβεση πυρκαγιών στις δασικές εκτάσεις των οικισμών του δήμου, ζήτησε με επιστολή του προς το δήμαρχο Δοϊράνης ο επικεφαλής της ανεξάρτητης δημοτικής παράταξης NEA EΠOXH δήμου Δοϊράνης Kώστας Tερζενίδης.
«Η Κίνηση Πολιτών Κιλκίς μετά τα δραματικά γεγονότα των προηγούμενων ημερών, που είχαν ως αποτέλεσμα την καταστροφή μεγάλου μέρους του δασικού πλούτου της χώρας και τον θάνατο συμπατριωτών μας, κρίνει επιβεβλημένο να θίξει κάποια βασικά αίτια για την εκδήλωση των πυρκαγιών», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Κίνηση.
Παρασκευή, 31 Αυγούστου 2007 08:02

Μήνυμα νίκης από Κιλτίδη

 Το μήνυμα της νίκης της ΝΔ ως της μόνης πολιτικής δύναμης που εγγυάται την προοπτική και την ευημερία του τόπου διατράνωσε ο υποψήφιος βουλευτής του κόμματος Κώστας Κιλτίδης από το Πολύπετρο, από όπου ξεκίνησε την προεκλογική του εκστρατεία.
Παρασκευή, 31 Αυγούστου 2007 07:58

Επιτυχής η μεγάλη γιορτή του ΔΗ.ΣΥ.Ν

 Μεγάλη επιτυχία γνώρισε το 4ο Φεστιβάλ Τοπικών Rock Συγκροτημάτων Κιλκίς που διοργάνωσε από κοινού το Δημοτικό Συμβούλιο Νεολαίας Κιλκίς και το Κέντρο Πρόληψης της Χρήσης Εξαρτησιογόνων Ουσιών «ΝΗΡΕΑΣ» ν. Κιλκίς. Το Φεστιβάλ που αποτελεί την κορυφαία δράση του ΔΗ.ΣΥ.Ν.,
Παρασκευή, 31 Αυγούστου 2007 07:17

Επιτυχές το Αγροτικό Καλοκαίρι προσκόπων

ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΒΑΛΑΡΙ ΜΟΥΡΙΩΝ

Με μεγάλη επιτυχία, τόσο από πλευράς οργάνωσης, όσο και από προσέλευσης κόσμου, πραγματοποιήθηκε το Σαββάτο 25 και την Κυριακή 26 Αυγούστου 2007 στο Περιβαλλοντικό Εκπαιδευτικό Κατασκηνωτικό Κέντρο των Προσκόπων στο Καβαλάρι, η εκδήλωση με θέμα, «Αγροτικό Καλοκαίρι: Το Χθες και το Σήμερα».

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ

«Η ολοκλήρωση της διαδικασίας επιλογής Σχολικών Συμβούλων από το Υ-ΠΕΠΘ, μέσα στο καλοκαίρι (9 Αυγούστου), έδωσε την ευκαιρία σε λίγους στο χώρο της εκπαίδευσης να αντιληφθούν τι έγινε στον ευαίσθητο αυτό χώρο», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Πανελλήνια Ένωση Σχολικών Συμβούλων.
Παρασκευή, 31 Αυγούστου 2007 07:11

Εκκλησιαστική Κατάρτιση στο ΙΕΚ

Η Ιερά Μητρόπολη Πολυανής και Κιλκισίου ανακοινώνει την επαναλειτουργία του Τμήματος Εκκλησιαστικής και Πολιτιστικής Κατάρτισης στο Ι.Ε.Κ. (Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης) της πόλης του Κιλκίς, το οποίο με εξαιρετική επιτυχία άρχισε να λειτουργεί από πέρυσι, υπό την εποπτεία του Ο.Ε.Ε.Κ. και την συμβολή της Ιεράς Μητρόπολεως.
Παρασκευή, 31 Αυγούστου 2007 07:09

Πυρκαγιές στις Μουριές

Η άμεση επέμβαση των πυροσβεστικών δυνάμεων σε δυο πυρκαγιές που ξέσπασαν το απόγευμα της Τετάρτης, σχεδόν την ίδια ώρα, απέτρεψαν δυσάρεστες εξελίξεις.