Τρίτη, 19 Νοεμβρίου 2019, 1:13:34 μμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Με αφορμή τις απόψεις που εξέφρασε ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Γαλλικού για την υδροδότηση, ο Δήμαρχος Γαλλικού κ. Γεώργιος Θεοδωρίδης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

Λυπούμαι πολύ για το περιεχόμενο της δήλωσης του κ. Στέφανου Μάλγαρη.  Φανερώνει τον τρόπο με τον οποίο πολιτεύεται,  με στείρα δηλ. αντιπολιτευτική κριτική και έχοντας αναγάγει σε αυτοσκοπό να κερδίσει τις εντυπώσεις.

Επανέρχεται δριμύτερος στο θέμα της «λευκής απεργίας» του ΕΚΑΒ, όπως την χαρακτηρίζει, ο γενικός γραμματέας του σωματείου εργαζομένων στο Νοσοκομείο Κιλκίς Αχιλλέας Καλεμκερίδης. Με αναφορά του προς τους βουλευτές ο κ. Καλεμκερίδης τις 24 Ιουλίου παραθέτει αναλυτικό ιστορικό του όλου θέματος, του οποίου οι βασικές γραμμές καταγράφηκαν σε προγενέστερα δημοσιεύματά μας.

 Μπορεί το φετινό καλοκαιράκι να είναι πιο θερμό από ποτέ αλλά οι ανησυχίες των νέων του Δήμου Κιλκίς δεν σταματούν. Με την μετατροπή του θεσμού του Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας σε Τοπικό Συμβούλιο Νέων, με νομοσχέδιο από την κυβέρνηση και το οποίο θα εφαρμοστεί σε όλους τους δήμους της χώρας, οι νέοι του ΔΗ.ΣΥ.Ν. Κιλκίς διοργανώνουν για τελευταία φορά με το Κέντρο Πρόληψης Χρήσης Εξαρτησιογόνων Ουσιών «ΝΗΡΕΑΣ» ν. Κιλκίς, το 4ο Φεστιβάλ Τοπικών Ροκ Συγκροτημάτων.
 Νέα ενημερωτική εκδήλωση με θέμα την υλοποίηση του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος (ΠΕΠ) και του INTERREG III/ ΕΛΛΑΔΑΣ-FYROM, για την ενίσχυση ΜΜΕ εμπορίου και παροχής υπηρεσιών καθώς και του προγράμματος Ανάπτυξης Γυναικείας Απασχόλησης & Επιχειρηματικότητας πραγματοποίησαν το Τοπικό Γραφείο Στήριξης του Κέντρου Επιχειρηματικής & Τεχνολογικής Ανάπτυξης Κεντρικής Μακεδονίας (Κ.Ε.Τ.Α. - ΚΕ.ΜΑΚ) και το Επιμελητήριο Κιλκίς. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε τη Τρίτη 24 Ιουλίου, στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Πολυκάστρου.
Ενόχλησε την πλευρά Τσιτουρίδη η καταγγελία του βουλευτή Κώστα Κιλτίδη περί ακατάσχετης υποσχεσιολογίας θέσεων εργασίας, σε πρόσφατη συνέντευξη τύπου στα τοπικά μ.μ.ε.
Ένα ιδιωτικό οικόπεδο το οποίο αγοράζει σε τιμή υπερτριπλάσια της αντικειμενικής του αξίας (40.000 έναντι 12.000) ο Δήμος Γαλλικού, ύστερα από εισήγηση του Δημάρχου Γιώργου Θεοδωρίδη, έβαλε φωτιά στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Γαλλικού, το βράδυ της Τετάρτης 25 Ιουλίου.
Παρασκευή, 27 Ιουλίου 2007 04:55

Μάγεψαν οι “Αργοναύτες”

 Στην πόλη Ροσνόφ της Τσεχίας ταξίδεψαν οι «Αργοναύτες» στις 28 Ιουνίου για να συμμετάσχουν σε τριήμερο, βλάχικο φεστιβάλ που διοργανώνει κάθε χρόνο ο δήμος της πόλης.
Παρασκευή, 27 Ιουλίου 2007 04:53

Τα καλόπαιδα τα ατίθασα

Διαβάσαμε πριν λίγες ημέρες για τα μέτρα που λαμβάνει η τροχαία Κιλκίς για την διασφάλιση της ψυχικής ηρεμίας των πολιτών με τον έλεγχο των μοτοσυκλετιστών, νεαρών ατόμων κυρίως που βγάζουν τις εξατμίσεις των δικύκλων τους και κάνουν σούζες στους δρόμους.
Παρασκευή, 27 Ιουλίου 2007 04:51

Εισήγηση Τερζίδη στην ΚΕΔΚΕ

Εισηγητής ήταν ο δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Τερζίδης στη συνεδρίαση της Τετάρτης του Δ.Σ. της ΚΕΔΚΕ, όπου ανεβαίνουν οι μετοχές του.

 

Ο κ. Τερζίδης εισηγήθηκε για το Ειδικό Χωροταξικό Πλαίσιο Τουρισμού, με την ιδιότητα του προέδρου Συνδέσμου Δήμων και Κοινοτήτων    Ιαματικών Πηγών Ελλάδας.

 

Εξω πάμε καλά!

 

Σήμερα 40 μήνες μετά την ανάληψη της διακυβέρνησης από την ΝΔ η χώρα μας έχει οδηγηθεί σε τρομακτικά κοινωνικά και οικονομικά αδιέξοδα και ο Λαός μας σε απογοήτευση. Η επικράτηση της νέο-φιλελεύθερης Δεξιάς έναντι της «λαϊκής» Δεξιάς μέσα στη Ν.Δ, την οδηγεί σε ακραίες επιλογές που κατακερματίζουν ακόμη περισσότερο την κοινωνική συνοχή και αποδομούν τις όποιες ισορροπίες είχαν επιτευχθεί επί ΠΑΣΟΚ.