Πέμπτη, 16 Αυγούστου 2018, 11:20:12 μμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η καλοκαιρινή εκδήλωση του Λαογραφικού Πολιτιστικού Συλλόγου «Αγίου Τρύφωνα» Γουμένισσας, για το Λύρειο Παιδικό Ίδρυμα, σε αναψυκτήριο της πόλης.

«Το Τμήμα Παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς έχοντας εργαστεί  άοκνα όλο το προηγούμενο διάστημα για την μεταφορά και εγκατάσταση του παραρτήματος (Τμήμα Σχεδιασμού και Τεχνολογίας Ένδυσης) του Τ. Ε. Ι. Κ. Μακεδονίας στις νέες του εγκαταστάσεις,  συνεχίζει τις προσπάθειές του με στόχο την ενδυνάμωση και την ενίσχυσή του», αναφέρεται σε ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς.

Ενας 29χρονος αλλοδαπός που συνελήφθη στο όριο του αυτοφώρου και ένας 25χρονος αλλοδαπός που επίσης συνελήφθη με ένταλμα σύλληψης φέρονται ως δράστες ληστείας σε βάρος αλλοδαπών σε περιοχή του Κιλκίς.

Στο πλαίσιο καθημερινών ελέγχων για την καταπολέμηση της λαθρεμπορίας, συνελήφθη χθες (10 Αυγούστου 2018) το μεσημέρι σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς της Ομάδας Ασφάλειας του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Παιονίας, ένας 56χρονος για κατοχή ποσοτήτων νοθευμένου λαδιού.

Σας προσκαλούμε να συμμετέχετε στη δημόσια Tακτική Συνεδρίαση του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ, που θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Κατάστημα, στις 13 Αυγούστου 2018, ημέρα Δευτέρα και ώρα 19:00, για συζήτηση και λήψη απόφασης για τα εξής θέματα Η/Δ:

Στις 11 Αυγούστου  θα προβληθεί στο Δημοτικό Θερινό Κινηματογράφο “Δημήτριος Ζωηρός” η ταινία με τίτλο “Οι 12 ένορκοι”. Οι προβολές ξεκινούν στις 21.30!!!

Με απόφασή  του ο  Δήμαρχος Κιλκίς όρισε νέο Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων τον Ανέστη Πογέλη στη θέση του αποβιώσαντος Αντιδημάρχου Νίκου Ταχτσίδη.

Οι αρμοδιότητες που ανατίθενται στον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων αφορούν:

Ενώπιον του Δημάρχου Κιλκίς ορκίστηκε την Τετάρτη ως νέα δημοτική σύμβουλος η Δωροθέα (Μαρία) Μανιουρά – Κυριακίδου.

Ο Δήμαρχος Κιλκίς ευχήθηκε στη νέα δημοτική σύμβουλο να διαγράψει μια αξιόλογη  και παραγωγική θητεία στο Δημοτικό Συμβούλιο Κιλκίς με γνώμονα το καλό και το συμφέρον του Δήμου Κιλκίς.

Η Δωροθέα (Μαρία) Μανιουρά – Κυριακίδου εξελέγη επιλαχούσα με τον πλειοψηφήσαντα δημοτικό συνδυασμό ''Άνοδος – 7 Πολις'' και καταλαμβάνει τη θέση του αποβιώσαντος δημοτικού συμβούλου Νίκου Ταχτσίδη.

Περισσότερα από 250 κιλά λαθραίο καπνό μετέφερε με όχημα 46χρονος, ο οποίος συνελήφθη σε περιοχή του Κιλκίς.

Αστυνομικοί της Ομάδας Ασφάλειας του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Δοϊράνης έκαναν έλεγχο στο ΙΧ του 46χρονου και βρήκαν 10 σάκους που περιείχαν συνολικά 258 κιλά και 4 00 γραμμάρια καπνού, για τα οποία δεν είχαν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί.

Κυριακή, 05 Αυγούστου 2018 21:49

Γιορτή Καρπουζιού στο Νέο Αγιονέρι

Το Νέο Αγιονέρι τίμησε και φέτος τις παραδόσεις του με τη Γιορτή Καρπουζιού που διοργάνωσε με επιτυχία ο τοπικός Πολιτιστικός Σύλλογος ''Μιστί'' σε συνεργασία με το Δήμο Κιλκίς.
Στο διήμερο των εκδηλώσεων που πραγματοποιήθηκε στις 26 – 27 Ιουλίου πρωταγωνίστησε το καρπούζι που καλλιεργούν με μεγάλη επιμέλεια οι τοπικοί παραγωγοί και δεν αρκούνται μόνο στην κατανάλωση και διάθεση του φρούτου στην αγορά.