Παρασκευή, 18 Ιανουαρίου 2019, 2:35:36 μμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Άλλες δύο στιβαρές υποψηφιότητες προστίθενται στη δημοτική κίνηση του υποψήφιου Δημάρχου Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη προσδίδοντάς της νικηφόρα δυναμική. Η συλλογική αυτοδιοικητική μας προσπάθεια ανθίζει και με τη συμμετοχή του Τριαντάφυλλου Σπανούδη (Δ.Ε. Δοϊράνης) και του Δημήτρη Φωτιάδη (Δ.Ε. Κιλκίς) που θα αγωνιστούν μαζί μας για να δώσουμε μια καλύτερη προοπτική στον τόπο μας και να βάλουμε χρώμα αισιοδοξίας στη ζωή μας, στην πόλη και στα χωριά μας.

Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η καθημερινή εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς

Μετά από την συνεδρίαση της  17ης Ιανουαρίου  2019  το  Δ.Σ  της ΕΛΜΕ  Κιλκίς συγκροτήθηκε σε σώμα, σύμφωνα με το άρθρο 13 του καταστατικού, ως εξής:

Τετάρτη, 16 Ιανουαρίου 2019 22:53

Σάρωσε ο Λάζαρος!

Σάρωσε κυριολεκτικά και διαδικτυακά ο πρόεδρος των οδηγών ταξί του Κιλκίς, Λάζαρος Καλαϊτζής, με τα δημοσιεύματά μας. Δεν ήθελε και επέμενε να μην γράψουμε για την τολμηρή του «κούρσα» στις 5 τα ξημερώματα από το Κιλκίς στην Πικρολίμνη μέσα στο χαμό της πρώτης χιονοθύελλας, για να μεταφέρει μια ηλικιωμένη στο νοσοκομείο του Κιλκίς για αιμοκάθαρση. Αποκλείστηκε για ώρες μέσα στα χιόνια ο Λάζαρος μέχρι να έρθει το μηχάνημα της Περιφέρειας, με εντολή του Ανδρέα Βεργίδη, και να του ανοίξει το δρόμο και να εκτελέσει το κοινωνικό του έργο.

Γράφει ο Μαρκόπουλος Χ. Θωμάς *.

 

Γιατί πρέπει και θέλω να πάω - και να πάμε όλες και όλοι - στο Συλλαλητήριο για την Μακεδονία στο Σύνταγμα την Κυριακή το μεσημέρι... θα μιλήσω σαν 26χρονος. Ξεκάθαρες κουβέντες από μένα. Γνωρίζω πως τα συλλαλητήρια δεν λύνουν τα προβλήματα. Γνωρίζω όμως πως πιέζουν έμμεσα για την λύση τους. Πιέζουν τις ηγεσίες. Δεν έχω στο μυαλό μου ότι θα τρέμουν οι γλουτοί κάποιων το βράδυ της Κυριακής και δεν με αφορά, μα θέλω να εκφράσω την σκέψη και την ψυχή μου.

Όλοι στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία μας!
Με υψηλό αγωνιστικό φρόνημα τιμώντας την ιστορία του αιματοβαμμένου τόπου μας,
με τη δύναμη της αλήθειας και του αναφαίρετου δικαιώματος των Ελλήνων
να αποφασίσουμε με δημοψήφισμα για την τύχη ενός τόσο κρίσιμου εθνικού μας ζητήματος
θα είμαστε την Κυριακή 20 Ιανουαρίου στο Σύνταγμα για να διατρανώσουμε την αντίθεσή μας
σε μια επαίσχυντη και εθνικά επιζήμια Συμφωνίαγια τα δίκαια του ελληνισμού.

Τετάρτη, 16 Ιανουαρίου 2019 21:45

Το Φρενοβλαβείο

Γράφει ο Τάσος Ναούμης, παιδίατρος, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

 

Προσπαθούν να μας τρελάνουν και εν πολλοίς τα καταφέρνουν. Οδηγούν την επικαιρότητα σε ανούσιες συζητήσεις που αφορούν θέματα ήσσονος σημασίας. Το τελικό αποτέλεσμα είναι το να μην διακρίνουμε το μείζον από το έλασσον, δηλαδή μας ωθούν στο να ασχολούμαστε με τα ασήμαντα και να μην βλέπουμε τα σημαντικά.

Την πρώτη βασιλόπιτα της νέας χρονιάς έκοψε ο Λαογραφικός Πολιτιστικός Σύλλογος «Άγιος Τρύφων» Γουμένισσας σήμερα Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2019, στις11:30 π.μ. στα γραφεία του παρουσία πλήθους κόσμου και φορέων.

Ο π. Χρήστος Μαυραντώνης ευλόγησε τον πλακούντα και ευχήθηκε στον σύλλογο να πραγματοποιήσει τους στόχους του για το 2019, ενώ το Δ.Σ. του προσέφερε μία εικόνα του Αγίου Τρύφωνα για την πολυετή προσφορά του στο Σύλλογο.

Γράφει η Παναγίτσα Μιχαηλού.

 

Πολλά ακούστηκαν την τελευταία βδομάδα..κι ακόμα περισσότερα γράφτηκαν γύρω από το ποιός φταίει που κινήθηκαν τόσο αργά οι διαδικασίες για τον αποχιονισμό της πόλης μας. Όμως πέρα από την αμοιβαία ρίψη ευθυνών από τον ένα στον άλλο η ουσία είναι μια. Μια βδομάδα μετά σε μεγάλα τμήματα της πόλης επικρατεί η ίδια θλιβερή εικόνα. Μεγάλα τμήματα δρόμων εξακολουθούν παγωμένα κι η καθημερινότητα των πολιτών εξακολουθεί δύσκολη.

Τετάρτη, 16 Ιανουαρίου 2019 20:49

Σύριζα Κιλκίς vs ΝΟΔΕ Νέας Δημοκρατίας

"Την βαθιά ανησυχία μας προκαλεί η ευθεία παρέμβαση του Προέδρου της ΝΟΔΕ ΝΔ Κιλκίς στις αποφάσεις που λαμβάνονται από το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου.
Στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κιλκίς στις 28/12/201 δεν υπερψηφίστηκε ο οικονομικός απολογισμός του 2018 και ο προϋπολογισμός του 2019 της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Κιλκίς (ΚΔΕΚ) με απόλυτη πλειοψηφία, όπως και απαιτείται. Το πρόβλημα βέβαια λύθηκε με την στήριξη της μείζονος μειοψηφίας στην συνεδρίαση στις 07/01/2019.