Τρίτη, 21 Μαΐου 2019, 4:32:18 μμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Γράφει ο Παναγιώτης Λαπατίνας.
Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την Ενωτική Δύναμη Κιλκίς και υποψ. Δήμαρχο τον Δημ. Τσαντάκη.

 

Εν όψει των επερχόμενων αυτοδιοικητικών εκλογών, η πόλη μοιάζει να κινείται σε διαφορετικούς ρυθμούς, να έχει παλμό που μερικούς από εμάς τους γεμίζει ελπίδα για μια επικείμενη αλλαγή, ενώ άλλους τους αναγκάζει να μορφάζουν με δυσθυμία, ίσως κι αγανάκτηση, ποντάροντας στην λογική του «μια απ’ τα ίδια».

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς

Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η καθημερινή εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς

«Η Οργάνωση Μελών του ΣΥΡΙΖΑ Παιονίας επιθυμεί να ενημερώσει το κοινό ότι χθες το πρωί γύρω στις 12:00 ένα μέλος της το οποίο βρισκόταν στο γραφείο της οργάνωσης και εκτελούσε τη συνηθισμένη λόγω των ημερών εργασία για την προετοιμασία εκλογικού υλικού, βρέθηκε στη δυσάρεστη θέση να αντιμετωπίσει μια λεκτική επίθεση από έναν κατά τα φαινόμενα οργισμένο νεαρό, που πλησίασε σε ανύποπτο χρόνο το τραπέζι που είχε στηθεί στο πεζοδρόμιο με τα ενημερωτικά φυλλάδια για τις εκλογές.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ / Γνωρίστε τους υποψήφιους συμβούλους για τις Αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου

Κατά τις επικείμενες ευρωεκλογές και τις εκλογές για την τοπική και περιφερειακή αυτοδιοίκηση διορίστηκαν, ως δικαστικοί αντιπρόσωποι, εκτός από δικηγόρους, δικαστές και συμβολαιογράφους, πολλοί δημόσιοι υπάλληλοι.

Αυτό συνέβη λόγω της μεγάλης αύξησης των εκλογικών τμημάτων στην οποία προχώρησε το Υπουργείο Εσωτερικών, για την οποία δεν επαρκούσε το σύνολο των δικηγόρων της χώρας.

Το προσφερόμενο ακίνητο θα πρέπει να διαθέτει χώρους συνολικής μικτής επιφάνειας 280,50τ.μ. (εξαιρουμένων των χώρων κλιμακοστασίων, ανελκυστήρων, πλατύσκαλων και κοινοχρήστων διαδρόμων) και συνολικής ωφέλιμης επιφάνειας 230,00τ.μ., εκ των οποίων 160,00 τ.μ. για γραφειακούς χώρους και 70,00τ.μ. για αρχειακούς-βοηθητικούς χώρους, όπως αναλύονται στο κτιριολογικό πρόγραμμα.

Η Ενωτική Δύναμη Κιλκίς ενημερώνει ότι η κεντρική ομιλία του επικεφαλής του συνδυασμού και υποψήφιου Δημάρχου Κιλκίς Δημήτρη Τσαντάκη θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 24 Μαΐου 2019 και ώρα 21:00 για την καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού και της αγοράς του Κιλκίς.

Συνέντευξη με την Άννα Νικολαΐδου, πολιτικό μηχανικό και υποψήφια δημοτική σύμβουλο με το συνδυασμό ΕΝΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΙΛΚΙΣ και υποψήφιο δήμαρχο Κιλκίς τον Δημήτρη Τσαντάκη.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ / Γνωρίστε τους υποψήφιους συμβούλους για τις Αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου