Σάββατο, 16 Νοεμβρίου 2019, 4:13:42 πμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Στη σύλληψη ενός 27χρονου Έλληνα, για κατοχή ναρκωτικών, προχώρησαν χθες το απόγευμα σε περιοχή του Κιλκίς, αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο του Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε, βρέθηκαν στην κατοχή του 10,2 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, τα οποία και κατασχέθηκαν.

Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Κιλκίς.

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο των ΕΙΔΗΣΕΩΝ του Κιλκίς, της εβδομαδιαίας εφημερίδας του ν. Κιλκίς (13-11-2019)

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (13-11-2019)

Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η καθημερινή εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς (13-11-2014)

Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα για το διαβήτη ο Δήμος Κιλκίς προγραμματίζει ενημερωτική δράση την Πέμπτη 14 Νοεμβρίου στην πλατεία Ειρήνης.

Οι πολίτες καλούνται να επισκεφθούν από τις 11:00 έως τις 13:00 το περίπτερο του Τμήματος Τουρισμού της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς για ενημέρωση από γιατρούς – διαβητολόγους σχετικά με τον σακχαρώδη διαβήτη και για δωρεάν μέτρηση σακχάρου. 

Το ΜΠΟΥΛΙΓΚ, όπως συνηθίσαμε να αποκαλούμε τη σωματική και ψυχική βία, είναι ένα πρόβλημα υπαρκτό και για τις διαστάσεις που έχει λάβει στη σημερινή εποχή, είμαστε συνυπεύθυνοι όλοι εμείς: γονείς – Σχολείο - κοινωνικός περίγυρος – πολλές φορές μάλιστα και χωρίς να το αντιληφθούμε.

Φαινόμενο στο οποίο πιστεύουμε ότι μπορούμε να δώσουμε λύσεις και να μην έρθουμε αντιμέτωποι με παρόμοιες εικόνες των παιδιών μας.

Με αισθήματα βαθύτατης λύπης εκφράζουμε τα συλλυπητήρια μας  στην οικογένεια Παντελή Φουραντζή και Ελένης Φουραντζή  για τον απρόσμενο θάνατο του πατέρα τους ΦΟΥΡΑΝΤΖΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ –ένας από τους παλαιότερους εμπόρους και μέλος  του Εμπορικού Συλλόγου Κιλκίς.

Ο εκπαιδευτικός Γιάννης Ανδρίτσος με μακρά πορεία στην αυτοδιοίκηση είναι, σύμφωνα με συγκλίνουσες πληροφορίες και όπως αποκάλυψε η ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς, ο νέος Διοικητής του Νοσοκομείου Κιλκίς.
Η επίσημη ανακοίνωση αναμένεται από ώρα σε ώρα αλλά όλα συνηγορούν ότι έχουν κλείσει τα ονόματα και του κ. Ανδρίτσου για τη θέση του Διοικητή, όσο και του κ. Θανάση Λαπόρδα που θα είναι ο υποδιοικητής του ενιαίου Νοσοκομείου, με ευθύνη το Νοσοκομείο Γουμένισσας.

Το έβλεπα και δεν το πίστευα. Επτά παρά τέταρτο το απόγευμα του Σαββάτου 2 Νοεμβρίου, έφθασα στο Συνεδριακό Κέντρο του Κιλκίς, φορτωμένος με τις μηχανές, πεπεισμένος ότι και φέτος το αφιέρωμα του Πολιτιστικού Μουσικού Συλλόγου Κιλκίς στο Ελληνικό τραγούδι, θα ήταν πετυχημένο, όπως γίνεται εδώ και πολλά χρόνια, αλλά ήταν σχεδόν αδύνατο να μπω στο χώρο. Ο κόσμος ήταν τόσο πολύς, πρωτόγνωρο φαινόμενο, καθισμένος και στα σκαλοπάτια του διαδρόμου ή όρθιος, ακουμπισμένος στους τοίχους.

Σε αποκλειστικό της ρεπορτάζ η μοναδική καθημερινή εφημερίδα του νομού Κιλκίς, η ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς, αποκαλύπτει τα ονόματα του επόμενου διοικητή και του υποδιοικητή του νοσοκομείου Κιλκίς, με τον δεύτερο να έχει στην ευθύνη του τη διοίκηση του νοσοκομείου Γουμένισσας.

Διαβάστε στο φύλλο της Τρίτης, που ήδη βρίσκεται στα περίπτερα του Κιλκίς, το αποκλειστικό ρεπορτάζ της ΠΡΩΙΝΗΣ.