Πέμπτη, 16 Αυγούστου 2018, 11:19:55 μμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Τμήματα Ρυθμικής στο ΚΔΑΠ Παιδόκοσμος - Αλέξανδρος, θα λειτουργήσουν στο ΚΔΑΠ Παιδόκοσμος - Αλέξανδρος στο Κιλκίς.
Προπονήτρια για τα μικρά παιδιά θα είναι η πρωταθλήτρια Εθνικής ομάδας της Ρυθμικής Γυμναστικής, κα Μαίρη Σπανουδάκη,
Ένα νέο άθλημα, μια νέα δράση, που ξεκινά με μεγάλες προσδοκίες κι ενθουσιασμό από τον «Αλέξανδρο»!

Μια ακόμα πετυχημένη χρονιά αναμένεται να είναι αυτή που θα ξεκινήσει στα τέλη Αυγούστου για την Ακαδημία του Αλέξανδρου. Τα στοιχεία της οργάνωσης, του επιστημονικά καταρτισμένου προπονητικού επιτελείου αλλά και οι σύγχρονες εγκαταστάσεις είναι βέβαιο ότι αποτελούν την εγγύηση για την επίτευξη όλων των στόχων της επόμενης περιόδου που ξεκινάει επίσημα την Δευτέρα 27 Αυγούστου.

Κυριακή, 05 Αυγούστου 2018 21:46

Ενισχύεται ο «Ατλας» Κιλκίς

Η διοίκηση του Άτλαντα Κιλκίς στο τελευταίο του Διοικητικό συμβούλιο (πριν τις διακοπές), ασχολήθηκε με το θέμα των μεταγραφών της περιόδου 2018-2019. Θέλει να ενισχύσει την Ανδρική του ομάδα με έμπειρους παίκτες για να μπορέσει να διεκδικήσει κάτι καλλίτερο από την έκτη θέση που κατέλαβε στο φετινό πρωτάθλημα Β΄ Εθνικής κατηγορίας στο Βόλεϊ.

Την πρώτη τους συνάντηση για να οριοθετηθούν οι ψυχοκοινωνικές και υγειονομικές παρεμβάσεις για την ευημερία των παιδιών από ευάλωτους πληθυσμούς, με τίτλο «In4Child» υλοποίησαν η ΑΡΣΙΣ – Κοινωνική Οργάνωση Υποστήριξης Νέων, η Ανώτατη Ιατρική Σχολή της ΠΓΔΜ, UKLO, η UNESCO Club Σερρών και η Lifestart.

Το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού διοργανώνει από το 2002 με επιτυχία τις εκδηλώσεις της Αυγουστιάτικης Πανσελήνου προσφέροντας τους αρχαιολογικούς χώρους και τα μνημεία στο κοινό σε μια καλοκαιρινή βραδιά κάτω από το φως του αυγουστιάτικου φεγγαριού. Η Πανσέληνος του Αυγούστου 2018 έχει ενταχθεί στις εκδηλώσεις του Ευρωπαϊκού έτους Πολιτιστικής Κληρονομιάς 2018.

Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς, Δημήτρης Κυριακίδης, δικηγόρος.

Mε μεγάλη λύπη μου πληροφορήθηκα τον αιφνίδιο θάνατο του φίλου και συναδέλφου στο Δήμο Κιλκίς Νίκου Ταχτσίδη – Αντιδημάρχου Κιλκίς.

Ο  Σύλλογος Δρομέων Υγείας Κιλκίς, με τη στήριξη του Δήμου και της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς, διοργανώνει τον 5ο Ορεινό Ημιμαραθώνιο Kilkis Trail, τον 3ο Δρόμο Υγείας - Δυναμικού Βαδίσματος Kilkis Run 5 χμ.  και τον Δρόμο Σπηλαίου 1.000 μ. παιδιών.

Απροσδόκητα και άδικα έφυγε από τη ζωή, μόλις στα 51 του χρόνια, ο Νίκος Ταχτσίδης, αντιδήμαρχος Τεχνικών Εργων Κιλκίς, το πρωί της Κυριακής 5 Αυγούστου, σκορπώντας τη θλίψη στους οικείους του και στην κοινωνία του Κιλκίς.

Σάββατο, 04 Αυγούστου 2018 23:48

Οδηγίες προς υποψήφιους βουλευτές

Του Ανδρέα Μακρίδη. 

 

Μετά από μία φυσική καταστροφή, μια πυρκαγιά ας πούμε, θα κληθείτε οπωσδήποτε να δώσετε εξηγήσεις στην κοινωνία που θα ζητά εξιλαστήρια θύματα. Θα χρειαστεί ενδεχομένως να βγείτε και στην τηλεόραση. Οι κινήσεις σας θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικές: Σε τέτοιες περιπτώσεις, ακόμα και η παραμικρή λεπτομέρεια μετρά, τόσο για το κόμμα σας, όσο και για την προσωπική σας καριέρα. 

Ξεκίνησε, από 1/8/2018μέχρι και την 20/8/2018 και ώρα 12η μεσημβρινή η υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων από τους ενδιαφερόμενους, εγγεγραμμένους στο μητρώο του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού ανέργους, ηλικίας άνω των 18 ετών, για 30.333 θέσεις πλήρους απασχόλησης και για χρονικό διάστημα οκτώ μηνών, στο πλαίσιο της δράσης «Προώθηση της απασχόλησης μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα, συμπεριλαμβανομένης και της κατάρτισης, σε Δήμους, Περιφέρειες και Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας».