Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου 2019, 11:57:52 πμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Παραθέτουμε την άκρως επιτυχημένη οκταήμερη εκδρομή του Συλλόγου μας στην ΑΓΙΑ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ και ΜΟΣΧΑ σε έμμετρη μορφή και ευχαριστούμε την συναδέλφισσα Πέτρογλου-Καμψιάδου Ξανθούλα για αυτήν την περιγραφή της εκδρομής μας.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΝΟΜΟΥ ΚΙΛΚΙΣ.

ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ (ΑΓΙΑ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ-ΜΟΣΧΑ) ΑΠΟ 24/06 ΕΩΣ 01/07/2019 (ΛΕΥΚΕΣ ΝΥΧΤΕΣ).

Την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε το καθιερωμένο πλέον 5ο Φεστιβάλ Πολεμικών Τεχνών με Αγώνες θεάματος Kick Boxing – Tae Kwon Do – Karate από τον Αθλητικού Σύλλογο Άθλος Κιλκίς, σε συνεργασία με τον Δήμο Κιλκίς και την Ελληνική Ομοσπονδία Πολεμικών Τεχνών (Ε.Ο.Π.Τ.), ως μια από τις αθλητικές δράσεις που πραγματοποιούνται εντός της έκθεσης της Εμποροπανήγυρης Κιλκίς.

Συνελήφθη σήμερα, 15 Σεπτεμβρίου 2019, τα ξημερώματα, σε αγροτική περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, 45χρονος ημεδαπός, καθώς μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών εντοπίστηκε να καλλιεργεί σε αγροτική περιοχή συνολικά 12 δενδρύλλια κάνναβης ύψους 2 έως 4,5 μέτρων, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου 2019 10:28

Άφαντοι οχταμηνίτες

Και μια που λέμε για το Δήμο Παιονίας. Ταραχή έπεσε, μαθαίνουμε, στις τάξεις ορισμένων εκ των οχταμηνιτών που δεν είχαν και ιδιαίτερη έφεση στην εργασία.
Και καθώς άρχισαν οι έλεγχοι στα παρουσιολόγια και φούντωσαν κάτι περίεργες φήμες για οχταμηνίτες τελούντες υπό καθεστώς αφάνειας, το πράμα άρχισε να σφίγγει.

Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου 2019 10:25

Τμήματα χορού στην ΤΕΧΝΗ Κιλκίς

Οι χοροί latin αποτελούν μια από τις καλύτερες επιλογές για ανθρώπους όλων των ηλικιών, χοροί διασκεδαστικοί, χοροί που σου φτιάχνουν τη ψυχολογία, με αλέγκρα μουσική, κίνηση και κυρίως συναναστροφή! Όμορφες παρέες γεννήθηκαν και άλλες ετοιμάζονται να ξεμυτίσουν για να βοηθήσουν μέσα από το χορό τον εγκέφαλο να εκκρίνει ορμόνες χαράς.

Το προσωπικό και το Εφορευτικό Συμβούλιο της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Κιλκίς θέλουμε να ευχαριστήσουμε εσάς, τους εθελοντές μας, για την καθοριστική συμβολή σας στην υλοποίηση της φετινής Καλοκαιρινής Εκστρατείας, με τίτλο ‘’Βουτιά στα βιβλία’’. Χωρίς τη δική σας βοήθεια, το μεράκι σας, τις ιδέες σας, την θετική σας διάθεση δε θα ήταν δυνατή η διεξαγωγή των δράσεων που έντυσαν με γέλιο, δημιουργικότητα και αξέχαστες εμπειρίες το φετινό καλοκαίρι.

Το καλλιτεχνικό εργαστήρι του «πόλις» & ο Σκακιστικός Όμιλος Κιλκίς, ανακοινώνουν την έναρξη των εγγραφών στα τμήματαά τους.

Τα τμήματα που θα λειτουργήσουν φέτος είναι: Ζωγραφική για παιδιά και για ενήλικες, κόμικς, σκάκι για αρχάριους και προχωρημένους, χειροτεχνία, κοπτική-ραπτική, κρουστά, μουσική προετοιμασία, τραγούδι και θέατρο.

Ο Χρήστος Σαπρανίδης είναι ένας παθιασμένος γεωπόνος. " Έγινε η επιστήμη μας μια συνήθεια. Αδράνεια για το δημόσιο Γεωπόνο και εμπόριο για τον ιδιώτη συνάδελφο. Έγινε κι ο αγρότης μεροκαματιάρης των επιδοτήσεων..." αναφέρει περιγράφοντας ένα εφιαλτικό τοπίο στον πρωτογενή -αγροτοδιατροφικό τομέα όπου καταντήσαμε να εισάγουμε το 90% του βόειου κρέατος και το 75% της επιτραπέζιας ντομάτας.

Σάββατο, 14 Σεπτεμβρίου 2019 19:20

Τα συγχαρητήρια του Κωστή Χατζηδάκη

Ο Κωστής Χατζηδάκης επισκέφθηκε την περασμένη εβδομάδα τις Σέρρες και την εκεί μονάδα ολοκληρωμένης διαχείρισης απορριμμάτων (ΜΕΑ Σερρών). Ενθουσιάστηκε με όσα είδε και σε δήλωσή του ανέφερε:
Αυτό που έγινε στις Σέρρες είναι η σύγχρονη ευρωπαϊκή πραγματικότητα.

Σάββατο, 14 Σεπτεμβρίου 2019 19:05

Συγκινήσου ρε… Τι σου ζητάνε;

Γράφει ο Μάκης Ιωσηφίδης Δάσκαλος.

 

Μυστήριο τραίνο ο Μένιος. Από μικρό παιδάκι αντιδραστικός, δεν εννοούσε να προσαρμοστεί στο περιβάλλον του και τώρα στα πενηνταφεύγα του, παντρεμένος με δυο κόρες συνεχίζει τα ίδια. Δεν μπορεί να καταλάβει γιατί τα συναισθήματά του πρέπει να βγαίνουν ανάλογα με τη στιγμή που κάποιοι άλλοι επέλεξαν και όχι αυθόρμητα και πηγαία.