Παρασκευή, 18 Ιανουαρίου 2019, 1:36:52 μμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Σε κάθε εκλογική αναμέτρηση και ιδίως σε αυτές της Τ.Α, θα έπρεπε να τίθενται στο τραπέζι από τις παρατάξεις και τους υποψηφίους Δημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους, τα προγράμματα, οι βραχυπρόθεσμοι και μακροπρόθεσμοι στόχοι των συνδυασμών, οι προτεραιότητες, οι διαδικασίες και άλλα χαρακτηριστικά που θα ήθελε ο κάθε ένας υποψήφιος Δήμαρχος ή παράταξη, να προσδώσει στην πορεία προς τις εκλογές.

Τρίτη, 15 Ιανουαρίου 2019 21:47

Ευχαριστούν τη «Φάρμα Κουκάκη»

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μέσων Αποστόλων, για πολλοστή φορά από τη στιγμή ιδρύσεώς του αισθάνεται τη βαθύτατη ανάγκη να εκφράσει τις απεριόριστες ευχαριστίες του στην Βιομηχανία Γάλακτος και Γαλακτοκομικών Προϊόντων «ΦΑΡΜΑ ΚΟΥΚΑΚΗ» και σ‘ όλα τα μέλη της οικογένειας Κουκάκη προσωπικά, γιατί δεν υπήρξε το παραμικρό αίτημα του Συλλόγου για βοήθεια και στήριξη - και όχι μόνο οικονομική - στο οποίο να μην ανταποκριθούν είτε ως οικογένεια είτε ως επιχείρηση, με ιδιαίτερη πάντα χαρά και απέραντη γενναιοδωρία.

Το Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2019 κλιμάκιο στελεχών της ΝΟΔΕ ΝΔ Κιλκίς επισκέφθηκε στο πολιτικό του γραφείο τον Τομεάρχη Διοικητικής Ανασυγκρότησης – Βουλευτή Ν. Κιλκίς κ. Γεώργιο Γεωργαντά.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε επί τη ευκαιρία της εκδήλωσης και της κοπής βασιλόπιτας της ΝΟΔΕ την ερχόμενη Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2019.

Τρεις καταξιωμένοι συμπολίτες μας στην κοινωνία και στους χώρους όπου δραστηριοποιούνται, από την πόλη του Κιλκίς και τη Δημοτική Ενότητα της Πικρολίμνης, βρίσκονται στο πλευρό του υποψήφιου Δημάρχου Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη και συμμετέχουν στη νέα δημοτική κίνηση που εξαπλώνεται δυναμικά στον τόπο μας για να δώσουν μια διαφορετική, μια ελπιδοφόρα οπτική για το Κιλκίς και τα χωριά μας.

Περισσότεροι από 200 πολίτες του ν. Κιλκίς αψήφισαν το δριμύ ψύχος και τα χιόνια στους δρόμους για να δηλώσουν το βροντερό παρών τους στην εκδήλωση όπου ο Θέμης Ανθρακίδης ανακοίνωσε και επίσημα την κάθοδό του στις βουλευτικές εκλογές με το ψηφοδέλτιο του ΚΙΝ.ΑΛ.
Η αίθουσα του Επιμελητηρίου το μεσημέρι της Κυριακής αποδείχθηκε εξαιρετικά μικρή για να χωρέσει τον κόσμο και έτσι οι μισοί έμειναν στο διάδρομο και έξω από το κτήριο του Επιμελητηρίου καθώς η κύρια αίθουσα κατακλύστηκε ασφυκτικά από τον κόσμο.

 

Άρθρο - παρέμβαση των ΕΙΔΗΣΕΩΝ-ΠΡΩΙΝΗΣ του Κιλκίς: Δυο εβδομάδες τώρα πνίγεται στο χιόνι και τον πάγο η πόλη του Κιλκίς. Που θα πάει, δεν θα βρέξει; Θα λιώσουν, δεν θα λιώσουν;

 

Δυο εβδομάδες μετά τον πρώτο χιονιά και μια μετά την κήρυξη του δήμου Κιλκίς σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης και η εικόνα της πόλης εξακολουθεί να είναι απογοητευτική, προκαλώντας τη δικαιολογημένη οργή των κατοίκων.

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο των ΕΙΔΗΣΕΩΝ του Κιλκίς, της εβδομαδιαίας εφημερίδας του ν. Κιλκίς

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς

Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η καθημερινή εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς