Πέμπτη, 16 Αυγούστου 2018, 11:21:22 μμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Σάββατο, 04 Αυγούστου 2018 21:47

Οι Κιλκισιώτες των μεταλλίων

Ούτε ένα ούτε δύο, αλλά είκοσι τρία συνολικά μετάλλια ( οκτώ χρυσά , πέντε αργυρά και δέκα χάλκινα) κατέκτησαν φέτος στα Πανελλήνια πρωταθλήματα Στίβου αλλά και με τη συμμετοχή τους με τις Εθνικές μας ομάδες οι αθλητές και αθλήτριες του Κιλκίς σε όλες τις διοργανώσεις.

Σάββατο, 04 Αυγούστου 2018 21:45

Χρωματισμός 2ου ΕΠΑΛ Κιλκίς

Ολοκληρώνονται οι εργασίες εσωτερικού χρωματισμού του 2ου ΕΠΑΛ.

Σε τακτική γενική συνέλευση καλούνται οι μέτοχοι της Αλουμύλ στις 10 Σεπτεμβρίου στις 11.00 στο κατάστημα της εταιρικής έδρας (ΒΙ.ΠΕ. Σταυροχωρίου Κιλκίς), με θέμα, μεταξύ άλλων, την εκλογή νέου διοικητικού συμβουλίου.
Αναλυτικά τα θέματα ημερησίας διατάξεως:

Ο Περιβαλλοντικός Σύλλογος Περιπατητών Κιλκίς οργανώνει δυο δράσεις με επίκεντρο το Λόφο Κιλκίς μέσα στον Αύγουστο, οι οποίες είναι:
- Εξαγωγή Εύφλεκτων από το Δάσος Αγίου Γεωργίου

Εξιχνιάστηκε, μετά από συστηματική έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, ανθρωποκτονία 29χρονου αλλοδαπού που έγινε το βράδυ της 23 προς 24 Ιουλίου 2018 σε αγροτική περιοχή του Πολυκάστρου Κιλκίς.

Συνελήφθησαν με ένταλμα του ανακριτή οκτώ μετανάστες από το Αφγανιστάν και το Πακιστάν, μεταξύ των οποίων ο βασικός κατηγορούμενος για τη δολοφονία, ένας 23χρονος Αφγανός.

Τι σημαίνει STEM; Ποια η διαφορά μεταξύ STEM και STEAM; Σε ποιο βαθμό έχουν εισαχθεί σήμερα στην εκπαιδευτική διαδικασία και ποια εργαλεία έχουν δημιουργηθεί; Ίσως έχετε ακούσει γ’ αυτούς τους όρους, ή ίσως σας είναι κάτι εντελώς νέο, πάντως το STEM δεν είναι καινούργιο, αντίθετα γίνεται ολοένα και πιο επίκαιρο τα τελευταία χρόνια καθώς οι εκπαιδευτικοί αναζητούν πιο αποτελεσματικούς και ουσιαστικούς τρόπους να παρακινήσουν και να κάνουν πιο συνεργατικούς τους μαθητές μεταξύ τους.

Γράφει ο Θωμάς Μπάκας, Αναπλ. Καθηγητής Εκπαιδευτικής Πολιτικής και Διοίκησης της Εκπαίδευσης Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Η εργασία αυτή του Χρ. Γκόλιαρη είναι, όπως ο ίδιος ο συγγραφέας αναλύει στον τίτλο του βιβλίου, «μια μικρή μελέτη-εισαγωγή και κριτική ανάλυση ενός πολιτικού συστήματος το οποίο θεωρητικά χαρακτηρίζει ο ανθρωπισμός, η κοινωνική δικαιοσύνη και η δημοκρατία, πρακτικά όμως η πολιτική αδυναμία».

Παρασκευή, 03 Αυγούστου 2018 22:54

Κιλκισιακός Οι εγγραφές ξεκίνησαν!

Η ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ του Κιλκισιακού ετοιμάζεται πια για την έκτη χρονιά λειτουργίας της, με σκοπό να φέρει ακόμη περισσότερα παιδιά της πόλης μας και της ευρύτερης περιοχής στο χώρο του ποδοσφαίρου.

Επιστολή στάλθηκε στην Ομοσπονδία Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Ελλάδος (ΟΔΚΕ) από το σύνδεσμο Διαιτητών Κιλκίς για το περίφημο θέμα του εργόσημου...
Αναλυτικά αναφέρει:
Κύριε Πρόεδρε Ο Σύνδεσμος ΚΙΛΚΙΣ με αίσθημα ευθύνης και έντονης ανησυχίας σας ενημέρωσε για την απόφαση του ΔΣ της 17/7/2018 τόσο το ΔΣ της ΟΔΚΕ όσο και ΟΛΟΥΣ τους Συνδέσμου μέλη της ΟΔΚΕ.

Του Δημήτρη (Μήτου) Ιωαννίδη, τ. Συντονιστή Σχολικών Συμβούλων ΠΕ.

Και όμως, το έπραξαν και αυτό οι πολιτικοί μας! Η μεν Κυβέρνηση με την προσπάθεια συγκάλυψης, όπως λέγεται, η δε Αντιπολίτευση ( ΝΔ ) με την ευκαιρία εκμετάλλευσης. Η Κυβέρνηση που είχε την ευθύνη Οργάνωσης της όλης προσπάθειας αντιμετώπισης και κατάσβεσης της πυρκαγιάς που μαινόταν σε Κινέτα, Βουτζά και Μάτι υποτίμησε απ ότι φαίνεται τα γεγονότα και αντί να επιδοθεί στην προσπάθεια αντιμετώπισής της, επιδόθηκε σε επικοινωνιακά παιχνίδια-το φαϊ τους –και καθησυχάζοντας τον κόσμο ότι όλα είναι υπό έλεγχο. Και, αν αληθεύουν οι φήμες ότι στη διάρκεια της συνέντευξης του Πρωθυπουργού υπήρχαν ήδη νεκροί, τότε σίγουρα, κάποιοι παραπλάνησαν τον κ. Τσίπρα και αντιμετώπισε με τη σιγουριά του ανθρώπου που τα ελέγχει όλα.