Σάββατο, 16 Νοεμβρίου 2019, 3:45:56 πμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Σαρωτική νίκη, με ποσοστό 65%, κατέγραψε η παράταξη «Ενωμένοι Αυτοδιοικητικοί» με επικεφαλής, τον Δήμαρχο Πυλαίας –Χορτιάτη, Ιγνάτιο Καϊτεζίδη, στις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν σήμερα για την ανάδειξη των νέων οργάνων, Διοικητικού και Εποπτικού Συμβουλίου της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΕΔ-ΚΜ).

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (9-11-2019)

Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η καθημερινή εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς (11-11-2014)

Η έρευνα και καταγραφή της ζωής και των δραστηριοτήτων της κοινότητας Πλαγίων ξεκίνησε να γίνεται το 2010 και σύντομα εξελίχθηκε σε έρευνα για ολόκληρη την επαρχία Παιονίας. Το 2011 η έρευνα αυτή αποτυπώθηκε στο διαδίκτυο κι έγινε ύλη της ιστοσελίδας ΣΤΑ ΠΛΑΓΙΑ ΠΑΙΟΝΙΑΣ, http://plagia-paionias.blogspot.com για να είναι ελεύθερη η πρόσβαση σε όποιον ενδιαφέρεται. Το 2016 η ύλη της ιστοσελίδας έγινε ψηφιακό βιβλίο, ελεύθερης ανάγνωσης και κυκλοφόρησε με τον τίτλο ΚΟΙΝΟΤΗΣ ΠΛΑΓΙΩΝ -  ΕΝ ΠΑΙΟΝΙΑ ΚΙΛΚΙΣ.

Ο δήμαρχος Παιονίας κ. Κώστας Σιωνίδης συνοδευόμενος από τον προϊστάμενο προγραμματισμού του δήμου κ. Γιώργο Χαμουρούδη συμμετείχε στην 9η Ετήσια Συνδιάσκεψη της Ελληνογερμανικής Συνέλευσης που πραγματοποιήθηκε στο Erding στις 5-7 Νοεμβρίου 2019, με θέμα: «Νέα Επανεκκίνηση για πιο δυναμική τοπική αυτοδιοίκηση- Νέοι δρόμοι για πιο ισχυρή Ευρώπη».

Διπλή συνεδρίαση θα προαγματοποιήσει την Πέμπτη 14 Νοεμβρίου το δημοτικό συμβούλιο Παιονίας. Στις 6 το απόγευμα θα έχει την πρώτη-ειδική συνεδρίαση για την Ψήφιση προϋπολογισμού και του Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης (στοχοθεσία) Δήμου Παιονίας, έτους 2020.

Αμέσως μετά, στις 6:30 θα γίνει η τακτική συνεδρίαση με 14 θέματα στην ημερήσια διάταξη:

Γράφει ο Κωνσταντίνος Β. Κιλτίδης, Ιατρός – Πρ. Βουλευτής, Υφυπουργός της Νέας Δημοκρατίας.

Επειδή πορεύομαι με ταυτότητα ιδεολογική, με ξεκάθαρες πολιτικές θέσεις και πάντα δημοσιοποιημένες, γνωστοποιώ τη θέση μου για το ζήτημα που ταλανίζει την ελληνική κοινωνία.

Εδώ και 20 χρόνια τουλάχιστον κατέθεσα προτάσεις για το μείζον ζήτημα των μεταναστευτικών εισβολών από αλλοδαπούς. Ξεκαθαρίζω ότι κατά τον ΟΗΕ είναι άλλο ζήτημα το προσφυγικό.

Κινητοποίηση στο Δημαρχείο Κιλκίς, την ώρα της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου, θα πραγματοποιήσουν τη Δευτέρα 11 Νοέμβρη στις 6μ.μ. η Επιτροπή Ειρήνης Κιλκίς, ο Σύλλογος Γυναικών Κιλκίς και το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Κιλκίς.

Διαμαρτύρονται γιατί έρχεται προς ψήφιση μνημόνιο συνεργασίας του δήμου με το ΝΑΤΟικό Πολυεθνικό Κέντρο Εκπαίδευσης Επιχειρήσεων Υποστήριξης Ειρήνης.

Παρασκευή, 08 Νοεμβρίου 2019 10:35

Ευρωπαίων η Πόλις

Το εκμαγείο ρωμαϊκού βάθρου (2ος αι. π.Χ.) με την επιγραφή αναγραφής και του ονόματος της αρχαίας πόλεως "ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ Η ΠΟΛΙΣ" δώρισε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος κατά την επίσημη επίσκεψη στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή, στις Βρυξέλλες, που πραγματοποίησε  στις 19 Δεκεμβρίου 2018  προσκεκλημένος του προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κ. Ζαν Κλωντ Γιούνκερ.

«Υδραγωγείον η Εγκατάλειψις», έγραφε η ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς στις 6 Σεπτεμβρίου 2018, επισημαίνοντας πως οι κάτοικοι του Αγίου Χαραλάμπους «μάταια περιμένουν επί χρόνια την επισκευή του υδραγωγείου τους» και οι φωτογραφίες που δημοσιεύαμε ήταν αποκαλυπτικές της άθλιας κατάστασης του υδραγωγείου.