Κυριακή, 24 Ιουνίου 2018, 4:13:26 μμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Ο φάκελος με τα έγγραφα που κουνούσε απειλητικά ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς προς την Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ ξεχείλιζε δεξιά και αριστερά, βαρυφορτωμένος με το πολύτιμο περιεχόμενό του. Τα έγγραφα κατατέθηκαν στα πρακτικά της Βουλής, παρά την κατάπληξη πολιτικών και διπλωματών επειδή.
Η επόμενη μέρα της Συμφωνίας των Πρεσπών δεν είναι λιγότερο θολή από εκείνες που προηγήθηκαν της σύναψης και της υπογραφής της, ακριβώς πριν από μία εβδομάδα. Η Αθήνα και τα Σκόπια πανηγύρισαν την επίτευξή της, αλλά στο παρασκήνιο υπάρχουν αρκετοί, τόσο στο υπουργείο Εξωτερικών όσο επίσης στην αντι.
Κυριακή, 24 Ιουνίου 2018 05:50

Μέτωπο Μητσοτάκη με Βερολίνο

Μία εβδομάδα πριν από την επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Βερολίνο, όπου την Τετάρτη θα έχει δύο σημαντικές συναντήσεις με τον υπουργό Εσωτερικών και πρόεδρο του CSU Χορστ Ζεεχόφερ και τον υπουργό Οικονομικών Ολαφ Σολτς, καθώς και με υψηλόβαθμους αξιωματούχους των κομμάτων που συμμετέχουν στην .
Κυριακή, 24 Ιουνίου 2018 05:50

Ψάχνουν και έξοδο για εκλογές

Ημερομηνία εκλογών αναζητούν πλέον στο Μέγαρο Μαξίμου, όπου ο Αλέξης Τσίπρας και η στενή περί αυτόν ομάδα αρχίζουν να αντιλαμβάνονται ότι τα επικοινωνιακά τους τεχνάσματα εξαντλούνται και ο βίος της κυβέρνησης με τον έναν ή τον άλλον τρόπο πλησιάζει στο τέλος.
Αυστηρή επιτήρηση ανάλογη με αυτή της οκταετούς περιόδου των μνημονίων καθιερώνεται ως το 2022 με την απόφαση του Eurogroup. Οι θεσμοί θα ελέγχουν την οικονομία ανά τρίμηνο και θα ανακοινώνουν τα συμπεράσματά τους με εκθέσεις που θα απευθύνονται στην κυβέρνηση, στους εταίρους και στις αγορές, οι .
Μία ακόμη συμβιβαστική και όχι καθαρή λύση επέλεξαν οι εταίροι για το ελληνικό ζήτημα. Η απόφαση του Eurogroup περιέχει ρυθμίσεις για τη διευθέτηση του χρέους που το καθιστούν... κατά συνθήκη βιώσιμο, υποχρεώνοντας την Ελλάδα να παραμείνει σε ένα μακρύ τούνελ λιτότητας με υψηλά πλεονάσματα έως το 2.
Κυριακή, 24 Ιουνίου 2018 05:50

Το σόου στο Ζάππειο

Ηταν μια φιέστα της πρόκλησης και της προπαγάνδας το σόου που στήθηκε την Παρασκευή στο Ζάππειο από τους συγκυβερνήτες Αλέξη Τσίπρα και Πάνο Καμμένο. Ο Πρωθυπουργός εισήλθε στο αίθριο του Ζαππείου φορώντας μια γκρενά γραβάτα, συνοδευόμενος από τη σύντροφό του Περιστέρα (Μπέτυ) Μπαζιάνα, περιχαρής γ.
«ΟΠΑΠ στη Γειτονιά» είναι ο νέος πυλώνας Εταιρικής Υπευθυνότητας του ΟΠΑΠ που απαντά στις ανάγκες των τοπικών κοινωνιών. Ο ΟΠΑΠ, πιστός στη δέσμευσή του να δημιουργεί ουσιαστική αξία για την ελληνική κοινωνία, αναλαμβάνει μία ακόμα σημαντική πρωτοβουλία εταιρικής υπευθυνότητας.
Ηταν 1η Μαρτίου του 2010 όταν ο τότε επίτροπος για τις Οικονομικές και Νομισματικές Υποθέσεις Φινλανδός Ολι Ρεν από τα γραφεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής ευχόταν στους Ελληνες «καλό κουράγιο». Η φράση αυτή, που έμεινε στην ιστορία, αφού άνοιξε την πόρτα της εποχής των μνημονίων, είχε βάθος και πολύ.
Στο Κοινοβούλιο θα συνεχιστεί, τη Δευτέρα, η αντιπαράθεση κυβέρνησης – αντιπολίτευσης για τη συμφωνία του Eurogroup σχετικά με το ελληνικό χρέος και το κατά πόσο είναι επωφελής για τη χώρα μας.