Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου 2019, 11:55:34 πμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Στο πλαίσιο περιοδειών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ στη Βόρεια Ελλάδα, με αφορμή τη ΔΕΘ, αντιπροσωπεία με επικεφαλής τον βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ και Τομεάρχη Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιώργο Ψυχογιό, τη βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς, Ειρήνη Αγαθοπούλου, τον πρ. Υπουργό Δικαιοσύνης, Νίκο Παρασκευόπουλο, τον πρ. προϊστάμενο του γραφείου του Πρωθυπουργού στην Θεσσαλονίκη, Γιώργο Αγγελόπουλο  και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ επισκέφθηκαν τον Δήμαρχο Παιονίας, κ. Σιωνίδη Κωνσταντίνο και το Κέντρο Φιλοξενίας Προσφύγων στην Νέα Καβάλα.

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (14-9-2019)

Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η καθημερινή εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς (17-9-2014)

"Είναι πολιτική απόφαση της κυβέρνησης και γι' αυτό είμαι εδώ ως Υπουργός Δικαιοσύνης για να το διαβεβαιώσω ότι ξεκινούν οι διαδικασίες για την κατασκευή του Δικαστικού Μεγάρου στο οικόπεδο που θα μας παραχωρήσει ο Δήμος Κιλκίς"
Τάδε έφη ο Υπουργός Δικαιοσύνης Κωνσταντίνος Τσιάρας και στην πρότασή του αυτή συνοψίζεται η σημασία της επίσκεψής του στο Κιλκίς λίγο πριν το μεσημέρι σήμερα Παρασκευή και 13 Σεπτεμβρίου.

Η κιλκισιώτικη εταιρεία etris electronic applications, κάνει τη διαφορά με το περίπτερό της στα πλαίσια της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης 2019.

Η etris βρίσκεται στο Περίπτερο 14, Stand 19, όπου σε συνεργασία με την ερευνητική ομάδα «Ανάπτυξης Ηλεκτροχημικών Αισθητήρων και Βιοαισθητήρων» του Τμήματος Χημείας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων,παρουσιάζουν το κοινό project: Ιατροδιαγνωστικές φορητές συσκευές (“BioPoC”), το οποίο υλοποιείται στα πλαίσια της δράσης "Ερευνώ-Δημιουργώ-Καινοτομώ".

Παρασκευή, 13 Σεπτεμβρίου 2019 14:34

Σκληρή απάντηση Σιωνίδη σε Γκουντενούδη

"Η παροιμία «Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται» που επέλεξε ο   επικεφαλής της μείζονος  μειοψηφίας του δήμου Παιονίας κ. Γκουντενούδης  για το πρώτο δελτίο τύπου που εξέδωσε σαν αντιπολίτευση του δήμου είναι πράγματι πετυχημένη και επίκαιρη", αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο δήμαρχος Παιονίας Κώστας Σιωνίδης, απαντώντας στον πρώην δήμαρχο Χρήστο Γκουντενούδη.

Από το Συμβουλευτικό Κέντρο Κιλκίς ΚΕΘΕΑ ΙΘΑΚΗ ανακοινώνεται το πρόγραμμα λειτουργίας του έως και τα τέλη του 2019:

Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 10:00 -15:00

Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 10:00 -15:00

Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 10:00 – 15:00

Σημειώνεται ότι η τηλεφωνική γραμμή για ατομικά ραντεβού και  για ενημέρωση σχετικά με τη λειτουργία του Συμβουλευτικού Κέντρου Κιλκίς είναι 23410 25727.

Ερώτηση προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη  κατέθεσαν οι Βουλευτές του Κινήματος Αλλαγής κ.κ. Γιώργος Φραγγίδης, Ευαγγελία Λιακούλη, Γιώργος Καμίνης και Βασίλης Κεγκέρογλου, αναφορικά με το μείζον θέμα της αύξησης των μεταναστευτικών ροών προς τη χώρα μας και τον κορεσμό των υπαρχουσών δομών φιλοξενίας.

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της ΠΡΩΙΝΗΣ του Κιλκίς, της μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (13-9-2019)

Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η καθημερινή εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς (16-9-2014)