Παρασκευή, 18 Ιανουαρίου 2019, 2:54:32 μμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Το κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Παιονίας με διαχειριστική επιτροπή που απαρτίζεται από τον Γιάννη Αλίρη πρόεδρο και μέλη του τον Γεώργιο Φράγκο αντιδήμαρχο, Λευτέρη Γαρόπουλο αντιδήμαρχο, Γαρυφαλλιά Καρβουνιάρη και Ελένη Μπερμπερίδου δημοτικούς συμβούλους σε συνεδρίαση του την Δευτέρα 7 Ιανουαρίου του 2019 έκανε απολογισμό της δράσης για το 2018.

Η Μαρία Γ. Μασμανίδου Τσάβαλου διακεκριμένη Ειδικός Γαστρεντερολόγος-Ηπατολόγος Ιατρός λειτουργεί το ιατρείο της στο Κιλκίς. Εργάζεται επί μία εικοσαετία προσφέροντας τις υπηρεσίες της και σώζοντας ανθρώπινες ζωές.

Αποφάσισε να δυναμώσει κι αυτή με τη συμμετοχή της το συνδυασμό της Ενωτικής Δύναμης Κιλκίς με υποψήφιο Δήμαρχο τον Δημήτρη Τσαντάκη.

Από το δημοτικό συνδυασμό του Δμήτρη Κυριακίδη εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Μια ακόμη νεαρή και εξίσου δραστήρια συνδημότισσά μας, η Βάγια Θρήσκου από το Ίσωμα, συμπορεύεται με τις αρχές και αξίες του Δημοτικού Συνδυασμού του υποψήφιου Δημάρχου Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη και θα είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος για να πάμε μπροστά το Κιλκίς και τα χωριά μας.

ΑΙΑΣ Κιλκίς Βόλεϊ:

Ο Δήμος Κιλκίς και πάλι αρωγός στην προσπάθειά μας, Τετάρτη 19:30 και ενώ έξω έχει 0°C εμείς έχουμε την πολυτέλεια να μπορούμε να αθληθούμε στο Κλειστό Γυμναστήριο (ευτυχώς που δόθηκε σε λειτουργία) με 3°C!
Υπό αυτές τις συνθήκες καλούμαστε να κάνουμε Πρωταθλητισμό, ευχαριστούμε θερμά την Δημοτική Αρχή και τους προσκαλούμε να μας τιμήσουν με την παρουσία τους στον τελευταίο εντός έδρας αγώνα Νεανίδων όπου η ομάδα μας θα πανηγυρίσει την κατάκτηση του Πρωταθλήματοςκαι την πρόκριση στο Πανελλήνιο!

Ο Γιάννης Τσιτσίμης, οι εκδόσεις Λιβάνη και το βιβλιοπωλείο Κεντρί στη σας προσκαλούν στην παρουσίαση του καινούργιου μυθιστορήματος "Με σφραγισμένα χείλη" την Τετάρτη 16 Γενάρη 2019 και ώρα 19.00 στο καφέ ουζερί "Οδύσσεια" στην οδό Καστριτσίου 11 δίπλα στην πλατεία Άθωνος.

Μετά την πρόσφατη εμπειρία της γέννησης της κόρης μου στο Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς αισθάνομαι την ανάγκη να συγχαρώ δημόσια το Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό της Μαιευτικής Κλινικής καθώς και το σύνολο του προσωπικού του Νοσοκομείου Κιλκίς για το υψηλό αίσθημα ευθύνης το οποίο τους διακατέχει καθώς και για την άρτια επιστημονική και επαγγελματική τους κατάρτιση.

Επιχείρηση ανθρωπιάς στήθηκε στο Κιλκίς για την εξυπηρέτηση 84χρονης ασθενούς. Το ΕΘΝΟΣ ανέδειξε το θέμα των ΕΙΔΗΣΕΩΝ για τον τολμηρό οδηγό ταξί του Κιλκίς και πρόεδρο του σωματείου Λάζαρο Καλαϊτζή.

Αισθάνομαι ευτυχής που η πολιτική μου παρέμβαση για την αδήριτη ανάγκη υπερψήφισης του προϋπολογισμού της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Κιλκίς είχε ουσιαστικό αποτέλεσμα.
Στην προχθεσινή κρίσιμη συνεδρίασή του το Δημοτικό Συμβούλιο Κιλκίς, στην πλειονότητά του, στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων και με την ψήφο εμπιστοσύνης του κράτησε όρθιους τη Κ.Δ.Ε.Κ. και το εργαζόμενο προσωπικό της στηρίζοντας το προσφερόμενο κοινωνικό τους έργο.

Ο Ηλίας Μητρούλης ο αξιόλογος Γενικός Οικογενειακός Γιατρός του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς και ορεινών χωριών της Παιονίας εντάσσεται και θα είναι κι αυτός υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στην Ενωτική Δύναμη Κιλκίς με υποψήφιο Δήμαρχο τον Δημήτρη Τσαντάκη. Γιατί το Κιλκίς αξίζει περισσότερα και μπορούμε να κάνουμε περισσότερα γι' αυτό και τους συμπολίτες μας.

Διαβάστε το πρωτοσέλιδο της ΠΡΩΙΝΗΣ του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του νομού Κιλκίς