Πέμπτη, 16 Αυγούστου 2018, 11:21:17 μμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Μια σημαντική πρωτιά κατέκτησε το κατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς του Κιλκίς σε επίπεδο κεντρικής και δυτικής Μακεδονίας.
Ο διευθυντής Κώστας Παπανικολάου και τα στελέχη του καταστήματος βρέθηκαν στην πρώτη θέση μεταξύ όλων των καταστημάτων αυτής της ευρύτερης περιοχής όσον αφορά την κάλυψη των στόχων που έθεσε η Τράπεζα το πρώτο εξάμηνο του 2018

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς

Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η καθημερινή εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς

Τετάρτη, 01 Αυγούστου 2018 15:17

Ας ψάξουν ΚΑΙ μεταξύ τους...

Την ανακοίνωση του Τομέα Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ την καταχωρίζουμε αυτούσια και ασχολίαστη, όπως εξάλλου πράξαμε και με όλες τις ανακοινώσεις κομμάτων και φορέων.
Ένα σημείο της όμως ξεπερνά κάθε ...φαντασία και δεν μπορούμε παρά να υπενθυμίσουμε ορισμένα αυτονόητα.

Ο Δήμος Κιλκίς, στο πλαίσιο ανάδειξης του τοπικού δυναμικού και των νέων καλλιτεχνών, φιλοξενεί στον υπαίθριο χώρο στη θέση “Πλατάνια” στο Παλιό Γυναικόκαστρο την έκθεση καλλιτεχνικής φωτογραφίας του Γιώργου Δουγαλή με τίτλο " ΤΕΝΤΩΜΕΝΟ ΦΩΣ " από τις 2 έως και τις 5 Αυγούστου 2018.

Για την καλύτερη οργάνωση της Εμποροπανήγυρης εργάζεται η Δημοτική Αρχή Κιλκίς προσθέτοντας στο σχεδιασμό της στοιχεία που αναδεικνύουν και αναβαθμίζουν τον ιστορικό θεσμό της πόλης. Βαρύτητα στη φετινή διοργάνωση δίδεται σε αισθητικές παρεμβάσεις στους χώρους της Εμποροπανήγυρης σε βελτιωμένες υποδομές στους εκθέτες με ένα πλούσιο πρόγραμμα πολιτιστικών και αθλητικών δρωμένων.

Ολοκληρώθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νέων Ανδρών και Γυναικών (Κ23) 2018 που διεξήχθη στη Λάρισα το Σαββατοκύριακο 28 και 29 Ιουλίου με τη συμμετοχή πάνω από 700 αθλητών και αθλητριών οι οποίοι θα εκπροσώπησαν 130 Σωματεία.
Το φετινό πρωτάθλημα των Νέων

Τετάρτη, 01 Αυγούστου 2018 08:04

“Potiche” στο Θερινό Σινεμά Κιλκίς

Οι προβολές συνεχίζονται στον Δημοτικό Θερινό Κινηματογράφο “Δημήτριος Ζωηρός” με την ταινία  “Poticheστις 2 Αυγούστου 2018 στις 9.30 το βράδυ.

Το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας ανακοινώνει την νομοθετική του πρωτοβουλία με υποβολή υπουργικής τροπολογίας στην αυριανή ολομέλεια της Βουλής για παράταση στην ανάρτηση των δασικών χαρτών και την υποβολή αντιρρήσεων από τους πολίτες, αλλά και στη δυνατότητα των δήμων να οριοθετήσουν τα όρια οικισμών και οικιστικών πυκνώσεων στα χαρτογραφικά υπόβαθρα που χρησιμοποιούνται για την κατάρτισή τους.

Το φετινό Φεστιβάλ ΚΝΕ – Οδηγητή πραγματοποιείται τη χρονιά που συμπληρώνονται τα 100 χρόνια ζωής και δράσης του ΚΚΕ και τα 50 χρόνια ζωής και δράσης της νεολαίας του της ΚΝΕ.
Οι εκδηλώσεις του Φεστιβάλ στο Κιλκίς θα διαρκέσουν δύο ημέρες, τη Δευτέρα 10 και την Τρίτη 11 Σεπτέμβρη και θα πραγματοποιηθούν στο χώρο που πρωτοξεκίνησε το Φεστιβάλ, στον Κήπο – Πάρκο.