Τρίτη, 21 Μαΐου 2019, 4:48:11 μμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς

Παρασκευή, 17 Μαΐου 2019 21:51

Κέντρο Υγείας Πολυκάστρου

Ένα ακόμα εγκωμιαστικό σχόλιο απέσπασε το Κέντρο Υγείας Πολυκάστρου, σε μια αλυσίδα παρόμοιων σχολίων που συνοδεύουν κάθε επίσκεψη σε αυτό.

Το βράδυ της Παρασκευής η κεντρική ομιλία Δημήτρη Τσαντάκη

Στην Βουλγαρία βρέθηκε η αγωνιστική ομάδα του Kinesis σε ένα σεμινάριο στο Kyokushin Karate με τον φημισμένο παγκόσμιο πρωταθλητή Valeri Dimitrov.

Την Δευτερα 20 Μαΐου 2019, στις 18:00, το ΚΕΣΥ Κιλκίς, η ΕΛΜΕ Κιλκίς,
το Εσπερινό Γυμνάσιο Κιλκίς και το Εσπερινό ΓΕΛ Κιλκίς,

Ένα ολοκαίνουργο κομματάκι δρόμου μήκους 5.5 χιλιομέτρων ενώνει την έξοδο της πόλεως του Κιλκίς με την εθνική οδό Θεσσαλονίκης-Προμαχώνα, στον κόμβο Μαυρονερίου.

Το βράδυ της Παρασκευής η κεντρική ομιλία Δημήτρη Κυριακίδη

Το Σάββατο στις 11 Μαΐου 2019 ο ΕΕΣ Κιλκίς πραγματοποίησε μέσα σε κλίμα αλληλεγγύης και εθελοντισμού την ετήσια εθελοντική του αιμοδοσία του.

Ο Κώστας Σιωνίδης με υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους της «Παιονίας της Προόδου» επισκέφθηκε  την Πλατανιά και την Ποντοηράκλεια όπου παρουσίασε το πρόγραμμα του και άκουσε τα προβλήματα των κατοίκων.

100 χρόνια από την Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου.

100 χρόνια προσφυγιάς.

100 χρόνια αναζήτησης των ίδιων θεμελιωδών ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

19 ΜΑΙΟΥ 1919-19 ΜΑΙΟΥ 2019.