Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2019, 7:19:46 πμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Στη σύλληψη ενός 33χρονου Πολωνού προχώρησαν τα ξημερώματα της Δευτέρας αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς.

Σε αστυνομικό έλεγχο του οχήματος που επέβαινε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ποσότητα κάνναβης βάρους 14,7 γραμμαρίων, μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, καθώς και ένα τόξο με 23 βέλη.

Το Δ.Σ του Πολιτιστικού Συλλόγου Παλαιού Αγιονερίου "το Καρς" σας προσκαλεί στις τριήμερες πολιτιστικές εκδηλώσεις του πανηγυριού του Προφήτη Ηλία.

Παρασκευή 19 Ιουλίου 2019 9μ.μ: Παραδοσιακά Χορευτικά συγκροτήματα- Θεατρικό σκετς από την παιδική θεατρική ομάδα του Συλλόγου.

Από τον νεοεκλεγέντα δήμαρχο Παιονίας Κώστα Σιωνίδη εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Επισκέφτηκα σήμερα το πρωί τον δήμαρχο Παιονίας κ. Γκουντενούδη προκειμένου να ενημερωθώ για τις εξελίξεις σχετικά με το μεγάλο πρόβλημα της αποκομιδής απορριμμάτων που έχει προκύψει στο δήμο και για να του δηλώσω την πρόθεσή μου να συνδράμω προς όποια κατεύθυνση κρίνει απαραίτητη.

"Την Παρασκευή 12 Ιουλίου 2019, κατά την διάρκεια επίσκεψης του πρωθυπουργού κου Κυριάκου Μητσοτάκη στο Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, η Υπουργός Παιδείας κα Νίκη Κεραμέως ανακοίνωσε μεταξύ άλλων ότι μεριμνά ώστε τα βιβλία και οι εκπαιδευτικοί να βρίσκονται στα σχολεία με την έναρξη της σχολικής χρονιάς.

Η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς, ευχαριστεί όλους τους πολίτες του Κιλκίς για τη συμμετοχή τους στην κορυφαία για την πατρίδα μας εκλογική διαδικασία, καθώς αυτή αποτελεί έναν από τους βασικούς πυλώνες της Δημοκρατίας μας.

Ευχαριστεί επίσης, όσους από τους συμπολίτες μας επέλεξαν να στηρίξουν τον ΣΥΡΙΖΑ, που με σταθερά βήματα οδήγησε τη χώρα έξω από τα μνημόνια και την κρίση, με την κοινωνία όρθια, και την έβαλε σε τροχιά οικονομικής ανάπτυξης.

Κυριακή, 14 Ιουλίου 2019 23:40

Αλλάζει όψη η παραλία της Δοϊράνης

Ύστερα από αναμονή οφειλόμενη σε "τεχνικούς λόγους" η Περιφέρεια Κ. Μακερδονίας προκήρυξε τη δημοπρασία για ανάδειξη του εργολάβου

Ενδιαφέρουσες ειδήσεις «έβγαλε» η συνεδρίαση του Εκτελεστικού Πολιτικού Συμβουλίου του Κινήματος Αλλαγής την Πέμπτη το απόγευμα, καθώς δεν ήταν μόνο τα όσα είπε η Φώφη Γεννηματά.

Την Κυριακή 25 Αυγούστου σε ώρα που θα καθοριστεί προσεχώς θα γίνει η ορκωμοσία των αιρετών δημάρχων Δημ. Κυριακίδη και Κώστα Σιωνίδη

Ήταν μια από τις πρώτες οδηγίες του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη: Την οποία μάλιστα δημοσιοποίησε στις δηλώσεις του αμέσως μετά την ορκωμοσία του. Κάλεσε τους Επιθεωρητές Εργασίας να ασκήσουν με ζήλο τα καθήκοντά τους για την εφαρμογή της εργατικής νομοθεσίας.

Το μείζον ζήτημα της κυβερνησιμότητας των Δήμων από την 1η Σεπτεμβρίου, οπότε αρχίζει η νέα δημοτική θητεία, και το οποίο ανέκυψε με την απλή αναλογική, την οποία εισήγαγε ο Κλεισθένης,