Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου 2019, 12:47:07 μμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Πέμπτη, 12 Σεπτεμβρίου 2019 12:07

Πυρά Γκουντενούδη κατά Σιωνίδη

Έντονη κριτική στο δήμαρχο Παιονίας Κώστα Σιωνίδη ασκεί ο πρώην δήμαρχος και νυν επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Χρήστος Γκουντενούδης, ο οποίος σε ανακοίνωσή του αναφέρει:

"Ο θυμόσοφος λαός μας λέει: «Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται». Έτσι, η νέα διοίκηση του κ. Σιωνίδη με το δελτίο τύπου που εξέδωσε για τις συναντήσεις που είχε, δεν αναφέρεται παραβλέποντας την πρόσκληση που είχε ως νέος δήμαρχος Παιονίας από τον πρόεδρο της ΠΕΔ στην τακτική συνεδρίαση της που έγινε στις 04/09/2019 ημέρα Τρίτη και με αφορμή το γεγονός ότι στις 31/08/2019 ήρθαν στο camp της Ν. Καβάλας επιπλέον πρόσφυγες και μετανάστες από την Μόρια, ούτως ώστε να διαμαρτυρηθεί, με τη συμπαράσταση του Δ.Σ. της ΠΕΔ και τους νέους Δημάρχους απευθυνόμενος προς το αρμόδιο υπουργείο ότι για μία ακόμη φορά βλέπουν μόνο την Κ. Μακεδονία και τον Δήμο Παιονίας ως τόπο εγκατάστασης αυτών.

Πανηγύρι το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου στον Άγιο Παντελεήμονα οργανώνει ο Σύλλογος Γυναικών του χωριού, στον αύλειο χώρο του Σχολείου, μετά τις 9 το βράδυ.

Πρόεδρος Οικονομικής Επιτροπής: ο Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης

Ορισθέντα τακτικά μέλη: Αικατερίνη Γιαννακούλα – Ζιούτα, Ανέστης Πογέλης

αιρετά τακτικά μέλη: Αλέξανδρος Σημαιοφορίδης,  Ιωάννης Χατζηαποστόλου, Θεόδωρος Βαφειάδης, Βασίλειος Καραμπίδης, Χριστόφορος Πιπερίδης, Δημήτριος Αγαθόπουλος.

Αναπληρωματικά μέλη: Δημήτριος Θεοδωρίδης, Γεώργιος Κεμανίδης,  Κωνσταντίνος Ζώτος, Δημήτριος Δημητρίου, Νικόλαος Αμοιρίδης, Ελένη Αναστασιάδου.

Η Τεχνική Υπηρεσία του δήμου Παιονίας νωρίς το πρωί της Πέμπτης ξεκίνησε τις εργασίες για την αποκατάσταση του κεντρικού δρόμου της Αξιούπολης, όπου οι φθορές στην πεζοδρόμηση ήταν πολλές.

Ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Κύρος Καλαβάζης ζήτησε την κατανόηση των πολιτών και τον καταστηματαρχών για την πρόσκαιρη ταλαιπωρία.

Πέμπτη, 12 Σεπτεμβρίου 2019 09:01

Αγιασμός στα σχολεία του δήμου Παιονίας

Η έναρξη της σχολικής περιόδου 2019 – 2020 πραγματοποιήθηκε με την τέλεση αγιασμών σε όλα τα σχολικά συγκροτήματα του δήμου Παιονίας, με την παρουσία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτου κ. Δημητρίου, του Δημάρχου Κώστα Σιωνίδη, εκπροσώπων της δημοτικής αρχής, της αστυνομίας , του στρατού, των συλλόγων γονέων και κηδεμόνων καθώς και εκπροσώπων των πολιτιστικών και αθλητικών συλλόγων του δήμου.

Ημέρα χωρίς αυτοκίνητο την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου στο Κιλκίς διοργανώνει ο Περιβαλλοντικός Σύλλογος Περιπατητών Κιλκίς, σε συνεργασία με το Δήμο Κιλκίς, μ' ένα συμβολικό περίπατο 4,4 χλμ μέσα στην πόλη.

Η αφετηρία και ο τερματισμός είναι η πλατεία Ειρήνης. Αναχώρησ πεζών και ΑΜΕΑ στις 5:30 το απόγευμα, αναχώρηση δρομέων στις 5:50 και ποδηλάτων στις 6:10.

Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με συναυλία στην πλατεία Ειρήνης.

Πέμπτη, 12 Σεπτεμβρίου 2019 08:51

Νέο ξεκίνημα στην αμοιβαία μαθητεία

Ανάμεσα στους γνώριμους εκπαιδευτικούς μας και όσους νέους ανέλαβαν στην περιοχή μας αυτόν τον υπεύθυνο ρόλο, εν μέσω γονέων και εκπροσώπων της Δημοτικής Αρχής Παιονίας, τελέσαμε τον Αγιασμό της νέας σχολικής χρονιάς στο Α' και το Β' Δημοτικό, στο Γυμνάσιο και το Λύκειο της Γουμένισσας, πλαισιούμενοι από τον Πρωτοσύγκελλο αρχιμ. Αγαθάγγελο Σφονδυλιά, τον ιεροκήρυκα αρχιμ. Θεόκλητο Κόκκινο, τους εφημερίους π. Χρήστο Μαυραντώνη, π. Χρήστο Γραμματικό και τον π. Νικόλαο Σταυρόπουλο και τους ιεροδιακόνους Μιχαήλ και Παντελεήμονα.

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς / 12-9-2019

Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η καθημερινή εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς /13-9-2014

Το προσωπικό και το Εφορευτικό Συμβούλιο της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Κιλκίς θέλουμε να ευχαριστήσουμε εσάς, τους εθελοντές μας, για την καθοριστική συμβολή σας στην υλοποίηση της φετινής Καλοκαιρινής Εκστρατείας, με τίτλο ‘’Βουτιά στα βιβλία’’. Χωρίς τη δική σας βοήθεια, το μεράκι σας, τις ιδέες σας, την θετική σας διάθεση δε θα ήταν δυνατή η διεξαγωγή των δράσεων που έντυσαν με γέλιο, δημιουργικότητα και αξέχαστες εμπειρίες το φετινό καλοκαίρι.