Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2019, 6:58:20 πμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Σάββατο, 13 Ιουλίου 2019 17:53

Δέστε τώρα κάτι συνειρμούς

Που τοποθέτησε τον Γιώργο Γεωργαντά ο Κυριάκος Μητσοτάκης; Στο Ψηφιακής πολιτικής

Το Πανελλήνιο Ιερό Προσκύνημα και το Σωματείο «ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ», με τις ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Βεροίας Ναούσης & Καμπανίας κ.κ. Παντελεήμονα,

Επίσκεψη στο Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης πραγματοποίησε στις 17:00 ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Στη συνάντησή του με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης, η οποία διήρκεσε περίπου μια ώρα, συζητήθηκαν οι νομοθετικές και άλλες ενέργειες που πρέπει να γίνουν προκειμένου να συγκροτηθεί στην πράξη το νέο Υπουργείο. Επιπλέον, ο Πρωθυπουργός ενημερώθηκε διεξοδικά για τη δοκιμή αποστολής μηνύματος από το σύστημα 112 που έλαβε χώρα νωρίτερα σήμερα στο Κέντρο Επιχειρήσεων Πολιτικής Προστασίας.

Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η καθημερινή εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς

«Δελφίνια» και «Παπάκια» εν δράσει!
Παίρνουμε θέση στους πάγκους, βάζουμε σκουφάκια, γυαλάκια και βατραχοπέδιλα

Μόλις τελείωσα την ανάγνωση του βιβλίου « Οι Ρίζες μας», το οποίο συνυπογράφουν, ο εκ Χωρυγίου ορμώμενος εξέχων συνταξιούχος δάσκαλος κ. Νίκος Κωνσταντινίδης,

Το αποτέλεσμα των εθνικών εκλογών της 7ης Ιουλίου 2019, αποτελεί μια δικαίωση των προσπαθειών του Κινήματος Αλλαγής και της Προέδρου Φώφης Γεννηματά,

Παρασκευή, 12 Ιουλίου 2019 13:43

Αγγελίες/ΕΙΔΗΣΕΙΣ: Θέσεις εργασίας

ΖΗΤΕΙΤΑΙ  ΚΥΡΙΑ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΕ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΣΙΒΗΡΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ, ΩΣ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑ ΚΑΙ ΛΑΝΤΖΙΕΡΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ.  ΦΙΛΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΝΟΥ.
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:  23740-23966  Κος ΓΙΑΝΝΗΣ.

Σας προσκαλούμε να συμμετέχετε στη δημόσια τακτική Συνεδρίαση του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ, που θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Κατάστημα, στις 17 Ιουλίου 2019, ημέρα Τετάρτη και ώρα 19:00, για συζήτηση και λήψη απόφασης για τα εξής θέματα Η/Δ:

Συγχαρητήρια επιστολή απέστειλε σήμερα, 9 Ιουλίου, το Κέντρο Ερευνών για Θέματα Ισότητας (ΚΕΘΙ) στην κα Ειρήνη Αγαθοπούλου, νεοεκλεγείσα βουλεύτρια του ν. Κιλκίς και μέχρι πρόσφατα πρόεδρο του ΔΣ του φορέα.