Παρασκευή, 18 Ιανουαρίου 2019, 2:25:34 μμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η καθημερινή εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς

Ο πρώην και υποψήφιος βουλευτής Κώστας Κιλτίδης στη συνέντευξή του στις ΕΙΔΗΣΕΙΣ, πέραν όσων καταχωρίσαμε και αναφέρονταν στις δημοτικές εκλογές, απάντησε και σε μια σειρά ερωτημάτων αναφορικά με την πολιτική του διαδρομή, τις επιλογές του στα 6.5 χρόνια που έλλειψε από την πολιτική σκηνή του νομού. Υπενθυμίζοντας λοιπόν ότι κατέχει από το 2014 ένα ακατάρριπτο ρεκόρ, της συλλογής 1900 και πλέον σταυρών, τον ρωτήσαμε να εξηγήσει τους λόγους για τους οποίους επιστρέφει στην πρώτη γραμμή της πολιτικής μάχης.

Του Αναστάσιου Αμανατίδη.

 

Τα τελευταία χρόνια της επαγγελματικής μου σταδιοδρομίας, όλο και ενδυναμώνονταν μέσα μου εκείνες οι δυνάμεις, που μου επέτρεπαν την άρνηση σε μια σειρά από ιατρικές πράξεις, υπερβατικές, παράτυπες, έως ακόμη και με ελαφρά καρδία κάτι σαν επιλήψιμες, ικανές για πικρόχολα σχόλια και όχι μόνον.

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΕΓΑΣΗ ΤΩΝ ΑΡΧΕΙΩΝ ΝΟΜΟΥ ΚΙΛΚΙΣ
Το προσφερόμενο ακίνητο θα πρέπει να διαθέτει χώρους συνολικής μικτής επιφάνειας 431,00 τ.μ. (εξαιρουμένων των χώρων κλιμακοστασίων, ανελκυστήρων, πλατύσκαλων και κοινοχρήστων διαδρόμων) και συνολικής ωφέλιμης επιφάνειας 345,00 τ.μ., εκ των οποίων 35 τ.μ. για γραφειακούς χώρους και 310 τ.μ. για αρχειακούς χώρους, όπως αναλύονται στο συνημμένο κτιριολογικό πρόγραμμα.

Από τη δημοτική παράταξη «ΔΗΜΟΣ ΑΞΙΩΝ» με επικεφαλής τον Παύλο Τονικίδη εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:
«Την Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2019, κληθήκαμε για 2η φορά στο Δημοτικό Συμβούλιο Κιλκίς να εγκρίνουμε τον Προϋπολογισμό και το Ετήσιο Σχέδιο Δράσης της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Κιλκίς (Κ.Δ.Ε.Κ.), έτους 2019.

Πρόσκληση Θέμη Ανθρακίδη για το πρωί της Κυριακής στο Κιλκίς

Διαβάστε το πρωτοσέλιδο της ΠΡΩΙΝΗΣ του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του νομού Κιλκίς

Από το δήμο Κιλκίς εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Στους δρόμους εξακολουθούν να βρίσκονται τα μηχανήματα του Δήμου Κιλκίς και με τη συνδρομή των ιδιωτικών συνεργείων, ύστερα και από την κήρυξη της επικράτειας του Δήμου σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, επιχειρούν για τον αποχιονισμό του οδικού δικτύου.

Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η καθημερινή εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς

Ανακοινώνεται από την Αστυνομία ότι, λόγω χιονόπτωσης – παγετού είναι απαραίτητη η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων στα εξής οδικά σημεία της Κ. Μακεδονίας:

Διεύθυνση Αστυνομίας Ημαθίας:

  • σε όλο το εθνικό, επαρχιακό και δημοτικό οδικό δίκτυο, πλην της Εγνατίας Οδού