Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου 2019, 12:26:55 μμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Τη σημασία της οδικής ασφάλειας, που είναι υπόθεση όλων μας, επισημαίνει η Ελληνική Αστυνομία, η οποία θα διανείμει ενημερωτικά φυλλάδια τροχαίας, με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, σε γονείς και μαθητές σχολείων σε όλη τη χώρα.

Τετάρτη, 11 Σεπτεμβρίου 2019 14:48

Ξεκινούν τα μαθήματα χορού στο «Αρκάδι»

Η  έναρξη των μαθημάτων χορού καθώς και οι εγγραφές νέων μελών του Συλλόγου Κρητών Νομού Κιλκίς «Το Αρκάδι», ξεκινάνε  την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2019.

Κάθε Τετάρτη λοιπόν στις 7 μμ θα λειτουργεί το τμήμα αρχαρίων, παιδιών  και στις 8 μμ το τμήμα προχωρημένων/παραστάσεων.

Ευχές για μια δημιουργική σχολική χρονιά, γεμάτη χρήσιμα εκπαιδευτικά εφόδια και όμορφες εμπειρίες στο ταξίδι αναζήτησης της γνώσης, έδωσε ο Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης επισκεπτόμενος σήμερα σχολικές μονάδες της πόλης του Κιλκίς.

Στην καθιερωμένη τελετή αγιασμού των σχολείων για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, ο Δήμαρχος Κιλκίς ευχήθηκε καλή δύναμη στους μαθητές και στους εκπαιδευτικούς με καρποφόρα αποτελέσματα για την πρόοδό τους ενώ έκανε  ιδιαίτερη μνεία στο σημαντικό εκπαιδευτικό έργο που επιτελούν οι τελευταίοι και στην υποστήριξη που δέχεται η σχολική κοινότητα από το οικογενειακό περιβάλλον.

Ερώτηση από το Κίνημα Αλλαγής για τη διαχείριση κονδυλίων για τους πρόσφυγες. Προς τους Υπουργούς: 1. Προστασίας του Πολίτη, κο Μιχάλη Χρυσοχοϊδη. 2. Εθνικής Άμυνας, κο Νίκο Παναγιωτόπουλο

Θέμα: Διαχείριση Εθνικών και Κοινοτικών κονδυλίων για την αντιμετώπιση της προσφυγικής κρίσης.

Η  χωροθέτηση του Δικαστικού Μεγάρου  είναι το μείζον θέμα που αναμένεται να διευθετηθεί για να ξεκινήσει η κατασκευή του κτηρίου. Προς τούτο κι αφού στο Κιλκίς βρίσκεται σε εξέλιξη εδώ  και τρεις μήνες ο σχετικός διάλογος έρχεται στο Κιλκίς την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου ο Υπουργός Δικαιοσύνης Κωνσταντίνος  Τσιάρας.

Με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς εύχομαι στους μαθητές και τις μαθήτριες μας, όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης, υγεία και ψυχική δύναμη στον δύσκολο, αλλά και γεμάτο προκλήσεις δρόμο τους.

Στους μεγαλύτερους μαθητές μας εύχομαι καλή επιτυχία στην προετοιμασία τους και στην κατάκτηση των στόχων τους. Με τον τρόπο αυτό, θα γίνουν ζωντανό παράδειγμα για τους νεότερους συμμαθητές τους, αλλά και θα θέσουν τις ισχυρές βάσεις για την προκοπή της πατρίδας μας.

Αγαπητοί εκπαιδευτικοί, μαθητές, μαθήτριες και γονείς

Η έναρξη της σχολικής χρονιάς αποτελεί μια νέα αφετηρία γεμάτη στόχους, προσδοκίες και όνειρα στον δύσκολο, αλλά συναρπαστικό δρόμο των μαθητών προς την κατάκτηση της γνώσης. 

Με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής περιόδου ευχόμαστε στους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς μας μια επιτυχή και εποικοδομητική χρονιά.

Η δημοτική αρχή θα σταθεί αρωγός της προσπάθειάς σας, εξασφαλίζοντας τις προϋποθέσεις εκείνες που θα καθιστούν το έργο σας ευκολότερο και πληρέστερο.

Αποτελεί ετήσιο πολιτιστικό θεσμό, από τους σημαντικότερους του Κιλκίς. Η έκθεση εικαστικών έργων που επιμελείται και παρουσιάζει το σύνολο "Πόλις" αποτελεί κάθε χρόνο έναν οιονεί πολιτιστικό απολογισμό.
Στην Καπναποθήκη της Αυστροελληνικής, έγιναν τα εγκαίνια της έκθεσης έργων με ιδιαίτερη καλαισθησία πάντα παρουσία των δημιουργών και πολυάριθμων φίλων της τέχνης.

Η "ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΚΙΛΚΙΣ" ενημερώνει τα παλιά και νέα μέλη της, ότι στης 18 Σεπτεμβρίου ξεκινάει δυναμικά τις συναντήσεις της, κάθε Τετάρτη 07-09 μ.μ., στο χώρο της στην οδό Μητροπόλεως 11, για μια ακόμα καλή φωτογραφική και δημιουργική χρονιά. 
Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στο facebook «ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΚΙΛΚΙΣ».