Τρίτη, 21 Μαΐου 2019, 4:01:29 μμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η περιοδεία του υποψήφιου Δημάρχου Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη σε Σεβαστό, Αργυρούπολη, Κορωνούδα και Επτάλοφο

Πέμπτη, 16 Μαΐου 2019 17:36

Το άσφαλτο κριτήριο

Επειδή πολλοί ρωτούν δήθεν αθώα πως να επιλέξουν τον πλέον κατάλληλο δήμαρχο από τόσους που υπάρχουν και ζητούν την ψήφο μας, να τους απαντήσουμε δημόσια:

Η «δυσανεξία» και η αποστροφή των νέων προς την πολιτική η οποία εκδηλώνεται με την μορφή της απολιτικοποίησης απασχολεί κατά καιρούς το δημόσιο διάλογο

Βρισκόμαστε στην καρδιά της προεκλογικής περιόδου κι η κινητικότητα στα Αυτοδιοικητικά επιτελεία βρίσκεται στο ζενίθ της! Οι υποψήφιοι εξαντλούν την ευρηματικότητα τους βρίσκοντας τρόπους να μας παρουσιάζουν τον εαυτό τους στην προσπάθεια τους να μας πείσουν να τους δώσουμε την ευκαιρία να μας αποδείξουν την πρόθεση τους να προσφέρουν στα κοινά.

Με την κυριαρχία της Βασιλικής Κέλλνερ στην ομαδική βαθμολογία των συνθέτων αγωνισμάτων του αλτικού τετράθλου (60μ εμπ, άλμα σε μήκος , άλμα σε ύψος , σφαιροβολία), διεξήχθησαν το Σάββατο 11 Μαΐου στο στάδιο του Κιλκίς, οι αγώνες του της Β' φάσης του Διασυλλογικού πρωταθλήματος των συνθέτων αγωνισμάτων της κατηγορίας των Κ14 (Παμπαίδων και Παγκορασίδων Β') της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κ. Μακεδονίας.
Στον όμιλο του νομού Κιλκίς πήραν μέρος τα σωματεία που διαθέτουν ενεργά τμήματα στίβου στο νομό Κιλκίς με ομάδες αθλητών και αθλητριών , με την αθλήτρια του νεοσύστατου τμήματος στίβου του Αλέξανδρου Κιλκίς να υπερισχύει στις Παγκορασίδες Β', δείγμα της εξαιρετικής δουλειάς που γίνεται στο τμήμα στις αναπτυξιακές ηλικίες αλλά και της πολύ υψηλής ποιότητας του προπονητικού δυναμικού που διαθέτει.
Στα επιμέρους αγωνίσματα η Βασιλική Κέλλνερ κατέκτησε την 1η θέση στα 60 μ με εμπόδια και την 3η θέση στο άλμα σε ύψος , ενώ η Νέλη Κέλλνερ ήταν 1η στη σφαιροβολία.

Περιοδεία στο νομό Πιερίας και στο νομό Κιλκίς πραγματοποίησε το Σάββατο 11 Μαϊου ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ και υποψήφιος Ευρωβουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία, Κώστας Δέρβος.

Στην εθελοντική αιμοδοσία του Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς
Στην εθελοντική αιμοδοσία του Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 11 Μαΐου στο νέο δημοτικό Πάρκο,

Με αφορμή ανακρίβειες που διαδίδονται εν μέσω της προεκλογικής περιόδου σχετικά με τις θέσεις της παράταξης μας σε ότι αφορά την κατασκευή υδροηλεκτρικού στη θέση «δύο ποτάμια» της Γουμένισσας και προκειμένου να ενημερωθούν υπεύθυνα όσοι έχουν παραπληροφορηθεί, σας παραθέτω τα παρακάτω.

Με τα Ριζανά, τα Θεοδόσια, το Ίσωμα, το Ελληνικό, το Αναβρυτό και την Επτάλοφο συνεχίστηκε η άνοδος της Ενωτικής Δύναμης στα Κρούσσια.

Οι κάτοικοι, μεγάλης ηλικίας οι περισσότεροι και οι νεότεροι με χαραγμένα τα πρόσωπα από τη δουλειά στον ορεινό όγκο, υποδέχτηκαν με χαμόγελο κι ελπίδα ζωγραφισμένη στα χείλη τους τον υποψήφιο Δήμαρχο Κιλκίς Δημήτρη Τσαντάκη και τους υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους.

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς