Πέμπτη, 16 Αυγούστου 2018, 11:20:07 μμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Συνελήφθησαν χθες το απόγευμα στο Κιλκίς, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κιλκίς, 2 ημεδαπές γυναίκες ηλικίας 28 και 34 ετών, καθώς προσπάθησαν να παραδώσουν ποσότητες ναρκωτικών σε κρατούμενο στα κρατητήρια του Αστυνομικού Τμήματος Κιλκίς.

Με την παιδική ταινία “Γοριλομπελάδες”  συνεχίζονται οι προβολές στο Δημοτικό Θερινό κινηματογράφο “Δημήτριος Ζωηρός”, μια ταινία που υπόσχεται γέλιο, διασκέδαση αλλά και συγκίνηση.

        Ένας ύμνος για τη διαφορετικότητα και τη φιλία. Ο Νιφάδας είναι πολύ γλυκός αλλά και πολύ ξεχωριστός, αφού είναι ο μοναδικός λευκός γορίλας στον κόσμο και το κύριο αξιοθέατο του ζωολογικού κήπου. Τα παιδιά τον λατρεύουν! Κάτι που δεν ισχύει όμως για τους άλλους γορίλες του κήπου, που τον απορρίπτουν λόγω της διαφορετικότητας του…

Συνελήφθη το μεσημέρι του Σαββάτου 28 Ιουλίου  στο Κιλκίς, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, 19χρονος, καθώς τα ξημερώματα της ίδιας μέρας, διέρρηξε κατάστημα ιδιοκτησίας 47χρονης και αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 400 ευρώ, σύμφωνα με δήλωση της παθούσας.

Πριν ακόμα στεγνώσει το μελάνι από τα δημοσιεύματά των εφημερίδων μας για τον κίνδυνο που αντιμετωπίζει το Κιλκίς από ενδεχόμενη πυρκαγιά στο Λόφο του Αγίου Γεωργίου, τουλάχιστον ο Δήμος Κιλκίς κινητοποιήθηκε και ξεκίνησε προσπάθεια καθαρισμού.

Τα νέα αποκαΐδια μας στην Κινέτα, το Μάτι και τη Ραφήνα, αλλά και ο νέος χορός για τις “πολιτικές ευθύνες” που έχει ήδη ξεκινήσει, μας θυμίζει το παλιό νομοσχέδιο για την Παλλαϊκή Άμυνα που βούλιαξε στα ρηχά.

Θεοτόκεια 2018 - Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων

Την Πέμπτη 26-07-2018 πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Αντιπεριφερειάρχη κ. Βεργίδη Ανδρέα στην Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς έκτακτη σύσκεψη συναρμόδιων φορέων, προκειμένου να εκτιμηθεί ο βαθμός ετοιμότητας όλων των εμπλεκομένων υπηρεσιών – φορέων για την αντιπυρική προστασία του Νομού Κιλκίς.

Σε συνέχεια των με αριθμ. 2286/74765/25.05.2018 και 2781/97715/10.07.2018 εγγράφων του Υπ.Π.Α.Α.Τ. τα οποία αναφέρονται στο άρθρο 31 του Καν (Ε.Ε) 2018/273 σάς ενημερώνουμε ότι στα εν λόγω έγγραφα διευκρινίζεται πώς όλοι οι αμπελουργοί υποχρεούνται να υποβάλουν κάθε χρόνο Δήλωση Συγκομιδής

Τη διατήρηση του υπάρχοντος τμήματος στο ΤΕΙ Κιλκίς προτείνει η "Επιτροπή Γαβρόγλου" με το πόρισμά της για τη συγχώνευση του Διεθνούς Πανεπιστημίου με τα ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας και Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, ενώ προσθέτει ως πρόταση και τη δημιουργία 4 Διετών Προγραμμάτων Κέντρου Κατάρτισης. Επισημαίνουμε πως πρόκειται για ΠΡΟΤΑΣΗ προς το υπουργείο Παιδείας, με το τελευταίο να είναι αυτό που θα λάβει τις τελικές του προτάσεις.

Σάββατο, 28 Ιουλίου 2018 23:12

Κάντε κάτι!

Τεράστιο ήταν το ενδιαφέρον των αναγνωστών μας στην πρωτοβουλία του Δημοσιογραφικού Οργανισμού μας να αναδείξει τα προβλήματα που θα προκύψουν από ένα απευκταίο ενδεχόμενο πρόκλησης πυρκαγιάς στον Αη Γιώργη Κιλκίς.