Σάββατο, 16 Νοεμβρίου 2019, 3:48:16 πμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η καθημερινή εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς (7-11-2014)

Συνελήφθη στις 5 Νοεμβρίου 2019 το μεσημέρι, σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, 54χρονος ημεδαπός διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 21 μηνών για δωροδοκία και παραβάσεις εργατικής νομοθεσίας.

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο των ΕΙΔΗΣΕΩΝ του Κιλκίς, της εβδομαδιαίας εφημερίδας του ν. Κιλκίς (6-11-2019)

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της ΠΡΩΙΝΗΣ του Κιλκίς, της μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (6-11-2019)

Η μεγάλη εταιρεία του ν. Κιλκίς, EUROAGRO, τολμά!

Συμβολαιακή Γεωργία στο Σκληρό Σιτάρι με εξασφαλισμένη ΕΛΑΧΙΣΤΗ τιμή 0,20 ευρώ ανά κιλό.

Πληροφορίες: Αν. Παπανδρέου 14, Κιλκίς, τηλ.: 23410 25882.

Για ένα χαλαρό ποτό κάλεσε τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ο Αλέξης Τσίπρας χθες στου Ψυρρή.

Ο Αλέξης Τσίπρας έφθασε στο μαγαζί που βρίσκεται πολύ κοντά στην Κουμουνδούρου λίγο μετά τις 20:30 το βράδυ, ενώ οι πρώτοι βουλευτές είχαν ξεκινήσει να φθάνουν από τις 20:00. Οι περισσότεροι βουλευτές προτίμησαν λευκό κρασί.

Τρίτη, 05 Νοεμβρίου 2019 14:06

Οι γλάστρες πότιζαν.... χασίς

Συνελήφθη χθες (4 Νοεμβρίου 2019) το πρωί σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, 20χρονος ημεδαπός, καθώς διαπιστώθηκε να καλλιεργεί σε γλάστρες στην οικία του, 2 δενδρύλλια κάνναβης ύψους 70 εκατοστών, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Τη Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2019 συζητήθηκε η Επίκαιρη Ερώτηση της βουλεύτριας ΣΥΡΙΖΑ Ν. Κιλκίς Ειρήνης Αγαθοπούλου προς την Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων σχετικά με το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Γουμένισσας. Συγκεκριμένα η κα Αγαθοπούλου, στην αρχή της ομιλίας της τόνισε: «Η απόφαση ίδρυσης του ΣΔΕ Γουμένισσας ήταν πολύ σημαντική για τον Νομό Κιλκίς και κυρίως για την περιοχή της Γουμένισσας, με υπερασπιστές τόσο την προηγούμενη διοίκηση του Δήμου που κυνήγησε την ίδρυσή του, όσο και τη σημερινή που καταβάλλει κάθε προσπάθεια για να λυθούν τα ζητήματα που τον αφορούν.»

Τα εγκαίνια της νέας μονάδας παραγωγής των ανελκυστήρων της βορειοελλαδικής εταιρείας Kleemann από το Κιλκίς πραγματοποίησε στη Σαγκάη ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μαζί με τον δήμαρχο της πόλης και τους Κώστα και Νίκο Κουκούντζο, ιδιοκτήτες της εταιρείας.

Η Συντονιστική Επιτροπή διαμαρτυρίας για το μεταναστατευτικό της Δημοτικής Ενότητας Μουριών σας καλεί να παραβρεθείτε σε λαϊκή συνέλευση των κατοίκων Μουριών, την Κυριακή 10 Νοεμβρίου και ώρα 11.30π.μ., στην δημοτική αίθουσα συγκεντρώσεων στο Σ.Σ. Μουριών.

 Θα διεξαχθεί δημόσια συζήτηση με θεματική: 1) Τα προβλήματα που προκλήθηκαν από τους μετανάστες στη Δημοτική Ενότητα Μουριών, 2) Την διατήρηση & εύρυθμη λειτουργία του Γυμνάσιου-Λυκείου Σ.Σ. Μουριών και σας καλούμε να τοποθετηθείτε σχετικά. Σ.Σ. Μουριές.