Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2019, 6:39:09 πμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Η οικογένεια της ομάδας μεγαλώνει...!!
Νέα χρονιά, νέες προκλήσεις, νέες προοπτικές, νέοι στόχοι, νέα πρόσωπα.

Συνελήφθη στις 11 Ιουλίου 2019) το πρωί σε περιοχή της Θεσσαλονίκης από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, 71χρονος ημεδαπός, διότι διαπιστώθηκε να καλλιεργεί  στην οικία του 4 δενδρύλλια κάνναβης, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν. Επίσης βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν ποσότητες κάνναβης συνολικού βάρους 572 γραμμαρίων.

Με την τιμητική εξαίρεση του ΣΥΡΙΖΑ και κάποιες εκλάμψεις σε ψηφοδέλτια μικρότερων κομμάτων, "το άλλο μισό τ' Ουρανού" κατά πως περιγράφεται ρομαντικά η γυναικεία παρουσία κάπου χάθηκε στις κάλπες του ν. Κιλκίς.

Το βράδυ της Τρίτης ήταν σημαδιακό για την πόλη. Τόσο που η ανηφόρα προς τον Λόφο του Άη Γιώργη μέχρι τα μισά ξεχείλισε περιπατητές.

Η ΤΕ Κιλκίς του ΚΚΕ ευχαριστεί όλους και όλες που ψήφισαν το ΚΚΕ. Ιδιαίτερα ευχαριστεί όσους έκαναν αυτό το βήμα για πρώτη φορά, τους νεολαίους,

Στις 23 Ιουνιου 2019 πραγματοποιήθηκε στην Ασπροβαλτα η 9 διεθνής βράδια επίλεκτων αθλητών kick boxing

Ενδιαφέρουσες ειδήσεις «έβγαλε» η συνεδρίαση του Εκτελεστικού Πολιτικού Συμβουλίου του Κινήματος Αλλαγής την Πέμπτη το απόγευμα, καθώς δεν ήταν μόνο τα όσα είπε η Φώφη Γεννηματά.

Αλλά και ότι μεταξύ άλλων εξήγγειλε Προγραμματική Συνδιάσκεψη και μια σειρά από ονόματα στελεχών που αναλαμβάνουν κρίσιμους τομείς. Ο Στέφανος Παραστατίδης ανέλαβε Γραμματέας Οργανωτικού, θέση «κλειδί» για το Κίνημα Αλλαγής.

Το Σάββατο 13 Ιουλίου, μετά τις 9 το βράδυ, θα πραγματοποιηθεί το "Ποντιακό Πανοϋρ" των Ακριτών Πολυκάστρου, στο "Σπίτι του Πόντου", με τον Θ. Κοτίδη και πολλούς ακόμη εκλεκτούς καλλιτέχνες.

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Κιλκίς εκφράζει δημοσίως τα θερμά του συγχαρητήρια στο μέλος του Γεώργιο Γεωργαντά, για τον ορισμό του στην εξαιρετικά τιμητική θέση ευθύνης του υφυπουργού ψηφιακής διακυβέρνησης, αρμόδιο για θέματα απλούστευσης διαδικασιών.
Στη σημερινή δύσκολη οικονομική και κοινωνική συγκυρία που βιώνει η πατρίδα και ο νομός μας, χρειάζονται άνθρωποι με εξαιρετικές ικανότητες για να αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά τις προκλήσεις των καιρών.

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς