Παρασκευή, 18 Ιανουαρίου 2019, 1:32:10 μμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Βεργίδης: Δεν καθυστέρησε η Περιφέρεια για την κήρυξη της έκτακτης κατάστασης. Το μεσημέρι του Σαββάτου υποβλήθηκε το αίτημα από το Δήμο Κιλκίς.

Ο Αντιπεριφεριάρχης Κιλκίς Ανδρέας Βεργίδης αναφορικά με το δημοσίευμα της ΠΡΩΙΝΗΣ και τα όσα τόνισε ο δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Σισμανίδης, ως προς τον χρόνο υποβολής του αιτήματος του Δήμου Κιλκίς για κήρυξη έκτακτης ανάγκης, προέβη στις ακόλουθες διευκρινιστικές δηλώσεις.

Κλειστά θα παραμείνουν και αύριο Πέμπτη τα σχολεία σε όλο το νομό Κιλκίς σύμφωνα με πληροφορίες των ΕΙΔΗΣΕΩΝ.

Και οι δυο δήμαρχοι, Κιλκίς και Παιονίας, αποφάσισαν να παραμείνουν κλειστά τα σχολεία όλων των βαθμίδων, λόγω των νέων χιονοπτώσεων, των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν, αλλά και των παγωμένων δρόμων εντός των οικισμών.

Οι διακοπές των Χριστουγέννων καλά κρατούν!

Σας προσκαλώ στην εκδήλωση γνωριμίας και παρουσίασης της υποψηφιότητας μου.
Την Κυριακή 13 Ιανουαρίου και ώρα 11:30 στο Επιμελητήριο Κιλκίς.

Το ρευστό πολιτικό τοπίο και η πιθανότητα προσφυγής σε εθνικές εκλογές πολύ συντομότερα από όσο προϋπολογιζόταν οδηγεί τη Νέα Δημοκρατία σε νέα (δεύτερη) αναβολή της ανακοίνωσης πρωτοεμφανιζόμενων υποψηφίων βουλευτών που επρόκειτο να γίνει στις 10 Ιανουαρίου και γράψαμε σχετικά.

Η σύγκληση των συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου υπαγορεύεται αυστηρά από κριτήρια που σχετίζονται με την άμεση λήψη αποφάσεων και τη δρομολόγηση – υλοποίηση παρεμβάσεων και έργων.
Είναι απολύτως σεβαστή η θέση σας για τον προγραμματισμό των συνεδριάσεων, ωστόσο η θεσμική μας αποστολή ως Δημοτικού Συμβουλίου και ως ξεχωριστών αυτοδιοικητικών μονάδων, ως δημοτικών συμβούλων

Τις καθιερωμένες ευχές για καλή ανάρρωση στους ασθενείς των νοσοκομείων Κιλκίς και Γουμένισσας, έδωσε για 16η συνεχόμενη χρονιά, ανήμερα της Πρωτοχρονιάς 2019, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κιλκίς κ. Παύλος Τονικίδης.

Τρίτη, 08 Ιανουαρίου 2019 21:32

Το όνειρο του Μουσταφά

Γράφει ο Μάκης Ιωσηφίδης
Δάσκαλος.

 

Ελλάς, έτος 2054 μ.Χ.
Μετά την τεράστια οικονομική κρίση (2010-2018) η Ελλάδα πάτησε ξανά στα πόδια της και άρχισε δειλά δειλά στην αρχή και καταιγιστικά στη συνέχεια να αναπτύσσεται οικονομικά. Μεγάλη βέβαια συνεισφορά στην ανάπτυξη αυτή είχαν οι χιλιάδες πρόσφυγες που κατέκλυσαν τη χώρα μας από τη δεκαετία του 2010.

Από τον Εμπορικό Σύλλογο Κιλκίς εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:
Σύμφωνα με το άρθρο 15 του νόμου 4177/2013, οι χειμερινές εκπτώσεις έτους 2019 θα αρχίσουν τη Δευτέρα, 14 Ιανουαρίου και θα λήξουν την Πέμπτη, 28 Φεβρουαρίου 2019.
Κατά τη διενέργεια των εκπτώσεων, εκτός από την αναγραφή της παλαιάς και της νέας μειωμένης τιμής των αγαθών, επιτρέπεται και η αναγραφή και εμπορική επικοινωνία ποσοστού έκπτωσης.

Στα δυο εμβληματικά σημεία όπου αγιάζονται τα νερά την ημέρα των Φώτων, στον Αξιό και τη Δοϊράνη, ανήμερα της Κυριακής των Φώτων έγιναν οι θρησκευτικές εκδηλώσεις με μια διαφορά. Στον Αξιό ιερουργούντος του σεβασμιώτατου Γουμένισσας, Αξιούπολης και Πολυκάστρου κ. Δημητρίου ο σταυρός ρίχτηκε από τη γέφυρα στα παγωμένα νερά του ποταμού και βρέθηκαν πέντε τολμηροί που έπεσαν στα νερά και έπιασαν τον Σταυρό.

Τρίτη, 08 Ιανουαρίου 2019 20:36

Αυτή είναι χαρά

Πατέρας έγινε ο υποψήφιος βουλευτής Κιλκίς του Κινήματος Αλλαγής Γιώργος Αναστασιάδης. Η γνωστοποίηση του γεγονότος έγινε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook όπου μαζί με την σύζυγο του Τάνια Ευθυμίου έγραψαν: "Η οικογένεια μας μεγάλωσε! Καλώς ήρθες κορούλα μας!"
Στους ευτυχείς γονιούς και στη νιογέννητη κόρη τουςστέλνουμε τις εγκαρδιότερες ευχές μας.