Κυριακή, 21 Οκτωβρίου 2018, 11:50:27 μμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η καθημερινή εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς

Πέμπτη, 11 Οκτωβρίου 2018 23:53

Οι σοβάδες υπενθυμίζουν!

Πανελλαδικό θέμα έγιναν οι σοβάδες που έπεσαν πάνω σε μια ασκούμενη στο χώρο του Μικροβιολογικού του νοσοκομείου Κιλκίς το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής. Και δικαιολογημένα. Οι φωτογραφίες που διακινήθηκαν από το σωματείο εργαζομένων δείχνουν μια άθλια κατάσταση. Δεν είναι μόνο θέμα ενός κομματιού σοβά που έπεσε. Οι σιδεριές που εμφανίζονται στην πλάκα του κτηρίου είναι το πρόβλημα.

Σάββατο πρωί με ποδοσφαιρική εξόρμηση στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης ο Αλέξανδρος Κιλκίς. Με τέσσερα τμήματα συμμετείχε η Κιλκισιώτικη Ακαδημία σε σειρά φιλικών παιχνιδιών στις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας του Ντίνου Κούη στη Θεσσαλονίκη.

Την Κυριακή 7 Οκτωβρίου η Ακαδημία Αλέξανδρος Κιλκίς συμμετείχε στο τουρνουά παιδικού ποδοσφαίρου που διοργάνωσε η Ακαδημία Ποδοσφαίρου του Πάϊκου Γουμένισσας. Για τις Ακαδημίες του Αλέξανδρου συμμετείχαν τρία τμήματα, το Κ 12 «Ίντερ» των κ.κ. Μιχάλη Αναστασιάδη και Γιάννη Ιασωνίδη , Κ10 «Μάντσεστερ» του κ. Κώστα Ντουντούκη, Κ8 «Μπάρτσα» του κ. Κώστα Τσακιρίδη.

Το Σάββατο 6/10 στο γυμναστήριο Kinesis βρέθηκε η ομάδα στίβου του Γ.Α.Σ.Κ. με μία ομάδα αθλητών δρόμων και αλμάτων και μαζί τους επιβλέπων τον προπονητή Φίλιππο Μισαηλίδη, ώστε να συμμετέχουν στο πρόγραμμα RPM. Πρόκειται για ένα πρόγραμμα ποδηλασίας σε κλειστό χώρο με τη συνοδεία ρυθμικής μουσικής το οποίο έχει ως αποτέλεσμα την βελτίωση της αερόβιας αντοχής, την καύση λίπους και την τόνωση των μυών των ποδιών.

Είχαμε την ευκαιρία και την χαρά να πιούμε στο Κιλκίς ένα τσίπουρο με τους φίλους και συνεργάτες της εφημερίδας μας, να κουβεντιάσουμε μαζί τους για όλους και για όλα, να συμφιλιώσουμε πολιτικές και… φυλετικές αντιθέσεις.

Του Γιάννη Αλίρη.

 

Τον Ιανουάριο του 2013 μια εισήγηση του εκ Γουμενίσσης Αντιδημάρχου Κοινωνικής Πρόνοιας και Υγείας Θεόδωρου Θεοδωρίδη για ίδρυση κοινωνικού παντοπωλείου και κοινωνικού φαρμακείου έγινε πράξη.
Το μεν φαρμακείο είναι στην Γουμένισσα το δε παντοπωλείο στο Πολύκαστρο.

Πέμπτη, 11 Οκτωβρίου 2018 21:54

Α, ρε φουκαρά Ανέστη

Γράφει ο Ιωσηφίδης Μάκης, Δάσκαλος.

 

Ανέστης Μαδεμτζόγλου
Μια ζωή στο μεροκάματο ο Ανέστης. Από φτωχή οικογένεια και από μικρός στη βιοπάλη. Αγάπαγε τα γράμματα αλλά τα παράτησε στην Γ’ γυμνασίου επειδή έπρεπε να βοηθήσει την οικογένεια.

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς

Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η καθημερινή εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς