Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2019, 6:22:42 πμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η καθημερινή εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της ΠΡΩΙΝΗΣ του Κιλκίς, της μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς

Τετάρτη, 10 Ιουλίου 2019 22:17

Αναμένουμε

Είναι πρόωρο και παρακινδυνευμένο να σχολιάζει κάποιος την σύνθεση του υπουργικού συμβουλίου, αν είναι καλή, αποδοτική,

Το διήμερο 4-5 Ιουλίου, λόγω των εθνικών εκλογών, πραγματοποιήθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων-Κορασίδων στα Τρίκαλα με μεγάλη συμμετοχή αθλητών από όλη την Ελλάδα.

Ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Παιονίας Κώστας Σιωνίδης με δήλωσή του εκφράζει τα συγχαρητήρια τους στους εκλεγέντες βουλευτές του ν. Κιλκίς Γιώργο Γεωργαντά, Ειρήνη Αγαθοπούλου και Γιώργο Φραγγίδη και εύχεται κάθε επιτυχία στο έργο που τους ανέθεσε ο λαός του νομού.
Επίσης, ο κ. Σιωνίδης συγχαίρει τον βουλευτή Κιλκίς Γιώργο Γεωργαντά για την μεγάλη τιμή που του επιφύλαξε ο πρωθυπουργός της χώρας Κυριάκος Μητσοτάκης να τον ορίσει Υφυπουργό Ψηφιακής Πολιτικής με αρμοδιότητα την απλούστευση των διαδικασιών.
Ο κ. Σιωνίδης εύχεται ευόδωση των προσπαθειών του κ. Γεωργαντά στα νέα του υψηλά καθήκοντα προς όφελος της πατρίδας και της βελτίωσης της καθημερινότητας των Ελλήνων.

Δύο νέα επιδοτούμενα προγράμματα του ΕΣΠΑ έχουν προκηρυχθεί και αφορούν την κατάρτιση πτυχιούχων ανέργων ηλικίας 25 έως 29 και 30 έως 45 ετών.

Στο αρχηγείο του Gougoulas Team βρέθηκε η αγωνιστική ομάδα του Kinesis για τις καθιερωμένες εξετάσεις έγχρωμων ζωνών στο Brazilian Jiu Jitsu.

Στις 23/06/2019 πραγματοποιήθηκαν οι προγραμματισμένες εξετάσεις προαγωγής Μαύρων ζωνών όλων των Σωματείων της Β.Ελλάδος που ανήκουν στην Ελληνική Ομοσπονδία ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ (ΕΛΟΤ)

Το μεγάλο και σταδιακά αυξανόμενο ενδιαφέρον από δυνητικούς δικαιούχους, το έντονο αίτημα πολλών επιχειρήσεων και συμβούλων

Τις τελευταίες εβδομάδες υπήρξε ένας οργασμός εργασιών και εξωραϊσμού τόσο του Θερινού Κινηματογράφου Κιλκίς όσο και του Θεάτρου Λόφου.