Τρίτη, 23 Οκτωβρίου 2018, 4:10:27 πμ
Παυλίδης Θεόδωρος

Παυλίδης Θεόδωρος

paulidhsΗ Μπάφρα του Νομού Σαμψούντος (Τουρκίας) είναι η επαρχία καταγωγής και των δύο γονέων μου. Η μητέρα μου Βασιλική κατάγεται από το χωριό Πεσκελλέρ (Peskeller) ένα χιλιόμετρο πριν μπεις στην πόλη της Μπάφρας από Σαμψούντα και ο πατέρας μου, κατάγεται από το χωριό Χιντιρελλέζ (Hidirellez) έξι (6) χιλιόμετρα μετά την Μπάφρα στο δρόμο για το Kolay.

paulidisΤο προβάδισμα του Δημήτρη Σισμανίδη έναντι τον Παύλο Τονικίδη, για την εκλογή Δημάρχου την δεύτερη Κυριακή στο Κιλκίς, είναι αναμφισβήτητο.
Εκείνο που αμφισβητείται, είναι η σιγουριά της εκλογής. Γι’ αυτό και το εκλογικό επιτελείο του προπορευόμενου, θα πρέπει να είναι πολύ προσεχτικό στην πολιτική του συμπεριφορά.

Σάββατο, 26 Απριλίου 2014 22:00

Θεόδωρος Παυλίδης : Ψηφίστε τους!

paulidisΑπό την περασμένη εβδομάδα ζούμε ημέρες εθνικής περηφάνιας. Επί τέλους δόθηκαν σε κυκλοφορία και τα δυο ρεύματα κυκλοφορίας  του δρόμου στο τμήμα από Κρηστώνα (Μακεδονική κεραμοποιεία)μέχρι σουπερ μάρκετ Μαρινόπουλος. Συνολική απόσταση 1200 μέτρα.
Το έργο είχε προκηρυχτεί προ διετίας ,αναδείχτηκε ανάδοχος εταιρία και η πίστωση ήταν εξασφαλισμένη.

paulidisΟι εισηγητές της Β’ Συνεδρίας, της πρώτης ημέρας του Προσφυγικού Συνεδρίου (5-4-2014) το καταευχαριστήθηκαν.
Σαράντα πέντε λεπτά εκθειάζανε τον αντιστασιακό αγώνα των αριστερών προσφύγων και άλλα σαράντα πέντε λεπτά καταδικάζανε τα εγκλήματα της… δεξιάς (Με λίγη υπερβολή αλλά το πνεύμα ήταν αυτό)

Δευτέρα, 07 Απριλίου 2014 22:52

Θεόδωρος Παυλίδης : ΕΛΕΟΣ!....

paulidisΕιλικρινά το λέω, πολύ ζορίστηκα να γράψω αυτό το σχόλιο. Δεν θέλω να παραστήσω τον έξυπνο αλλά κάθε φορά που διαβάζω στον τοπικό Τύπο κείμενα του Αγίου Γουμένισσας, αισθάνομαι ακόμη πιο αμαθής απ’ ότι , φαίνεται ότι είμαι.
Η ερμηνεία μου είναι ότι ο Άγιος χρησιμοποιεί τον εξ αποκαλύψεως λόγο τον οποίο εγώ ο άσχετος με τα θεολογικά,

paulidisΟ Καθηγητής του Πανεπιστημίου της 19ης Μαίου (Σαμψούντα)  Hikmet Sami Turk καυτηριάζει στην εφημερίδα  Bafra Haber (φυλ. Ιαν. 2014) την στάση του Μουφτή  Hasan Ginar, ο οποίος στην τελετή έναρξης των μαθημάτων περιόδου 2013-2014 της Σχολής Αστυνομικών του  Erzurum, στις 2-10-2013, ξεκίνησε με δέηση επτά (7) λεπτών, για να ακούσει τελικά το στόμα χιλίων και πλέον παρευρισκομένων το Εβραϊκό Αμήν (αληθώς).

paulidisΜε τον παραβολικό τίτλο «Είμαι γάϊδαρος, παρκάρω όπου γουστάρω» Κίνηση Πολιτών από τη Θεσσαλονίκη ξεκίνησε μια προσπάθεια προκειμένου να εξαφανισθεί ή τουλάχιστον να περιορισθεί η παράνομη συμπεριφορά οδηγών οι οποίοι παρκάρουν όπου νάναι τα αυτοκίνητά τους.

paulidisΘα μπορούσε να ήταν έλλειψη αυτογνωσίας, αλλά σίγουρα είναι και απώλεια μέτρου.
Κατά τους πρόσφατους σεισμούς της Κεφαλονιάς ο Δήμαρχος του νησιού (Παρίσης στο όνομα) όντας το πρόσωπο των ημερών, ήταν συνεχώς παρόν στα κανάλια.

Τετάρτη, 05 Μαρτίου 2014 22:37

Θεόδωρος Παυλίδης: Το σχόλιο μας

paulidisΕΠΑΓΓΕΛΜΑ;
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

Από τις δηλώσεις του υποψήφιου Περιφερειάρχη Κεντρικής – Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα (ΠΡΩΙΝΗ 14-2-2014).
«Αντιλαμβάνομαι την πολιτική ως προσφορά. Αναλαμβάνω μια αποστολή, θέλω να την τελειώσω, να κάνω καλά τη δουλειά μου…».

Παρασκευή, 13 Σεπτεμβρίου 2013 18:03

Θεόδωρος Παυλίδης : Άξιοι του φανατισμού τους

paulidisΠροσωπικά έχω επισκεφθεί τον Εύξεινο Πόντο αρκετές φορές και ειδικά την περιοχή Μπάφρας – Σαμψούντας, πάνω από είκοσι (20) φορές.