Τρίτη, 10 Δεκεμβρίου 2019, 1:03:46 μμ
Πινέλης Κώστας

Πινέλης Κώστας

pinelisΣε λίγες μέρες  συμπληρώνονται 2 χρόνια από την ημέρα (3/2/2009) που έφυγε απ’ τη ζωή αδόκητα και άδικα ο αγαπημένος Πρόεδρος Γιώργος Παντελάκης ο μεγαλύτερος παράγοντας που είχε ποτέ ο ΠΑΟΚ και ένας από του μετρημένους στα δάκτυλα του ενός χεριού καλύτερους του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Τετάρτη, 12 Ιανουαρίου 2011 19:36

Κώστας Πινέλης : Βολές κατά ριπάς

pinelisΚοπρίτες, Πιτσικόκοι, Κολλητήρια χρόνια πολλά, καλή χρονιά (πούντη;)
Ο Πάγκαλος με την καλλιέπεια του λόγου που τον διακρίνει μίλησε υβριστικά για τους δημοσίους υπαλλήλους, προσπαθώντας για άλλη μια φορά να προωθήσει το «διαίρει και βασίλευε» ανάμεσα στους εργαζόμενους του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα. Λασπολογεί τους δημόσιους υπαλλήλους , που διόρισαν οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ (κύρια) και της ΝΔ, επιχειρώντας να κτίσουν πάνω στο δικαίωμα για δουλειά πολιτική πελατεία.
Τετάρτη, 22 Δεκεμβρίου 2010 17:46

Κώστας Πινέλης : Βολές κατά ριπάς

pinelis«Με το ανάλογο κέρδος, το κεφάλαιο γίνεται θαρραλέο, με 10% γίνεται σίγουρο και μπορεί να ριχτεί παντού, με 20% ζωηρεύει, με 50% γίνεται θετικά παράτολμο, με 100% ποδοπατά κάθε ανθρώπινο νόμο και με 300%, δεν υπάρχει έγκλημα που δε ριψοκινδυνεύει να το κάνει ακόμα και με τον κίνδυνο της καρμανιόλας».
(Κ. Μαρξ «Κεφάλαιο», τόμος 1ος σελ. 788).
Παρασκευή, 03 Δεκεμβρίου 2010 11:14

Κώστας Πινέλης : Βολές κατά ριπάς

pinelisΣύντροφοι και συντρόφισσες, φίλοι και φίλες. Μνημονιόπληκτοι και μνημονιοπαθούντες, εξαθλιωμένο προλεταριάτο, άνεργοι, Μικρομεσαίοι αγρότες, μικρομεσαίοι επαγγελματοβιοτέχνες. Αδέλφια μου «τσιγγάνοι», ξεσηκωθείτε.

pinelisΤο τελευταίο διάστημα οι ασφαλισμένοι του ΤΥΔΚΥ ξαφνικά, σταμάτησαν να καλύπτονται από μια σειρά ιατρικών πράξεων και παρακλινικών εξετάσεων για τις οποίες μέχρι πριν λίγο καιρό δεν υπήρχε πρόβλημα. Στη σημερινή δυσβάστακτη συγκυρία για τους εργαζόμενους και συνταξιούχους δεν μπορεί να προστεθεί και η περικοπή των παροχών Υγείας. Πόσο μάλλον όταν οι περικοπές αυτές αφορούν κοινωνικές ομάδες με χρόνιες ασθένειες όπως καρδιοπαθείς, καρκινοπαθείς, διαβητικούς κ.λ.π.

Σάββατο, 20 Νοεμβρίου 2010 15:04

Κώστας Πινέλης : Βολές κατά ριπάς

pinelis«Σπύρο μου καλό σου ταξίδι. Είσαι ο μόνος Δήμαρχος μετά την μεταπολίτευση, που έκανες έργο που σημάδεψε και άλλαξε την εικόνα του Κιλκίς. Για τον λόγο αυτό θα μείνεις αξέχαστος στο μυαλό και την καρδιά όλων των Κιλκισιωτών».
-------------
Δευτέρα, 25 Οκτωβρίου 2010 09:30

Κώστας Πινέλης : Βολές κατά ριπάς

pinelisΟ αγώνας των Γάλλων εργαζομένων ενάντια στο ασφαλιστικό, έχει θορυβήσει εκτός από το γαλλικό κεφάλαιο και την πλουτοκρατία των άλλων χωρών της ΕΕ καθώς και τους πολιτικούς τους εκπροσώπους, τα κόμματα που εφάρμοσαν τις πολιτικές που έφεραν τους εργαζόμενους σ’ αυτή τη θέση. Γιατί όπως έγραψε κάποιος, «όταν φτερνίζεται η Γαλλία κρυολογεί ολόκληρη η Ευρώπη». Το καταλάβατε εσείς οι άλλοι έτσι; «Καλυφθείτε λοιπόν πιάστε τις γωνίες, Χιροσίμα αγάπη μου» που έλεγε και ο Βέγγος.
Τετάρτη, 13 Οκτωβρίου 2010 09:04

Κώστας Πινέλης : Βολές κατά ριπάς

pinelisΏστε μαζί τα φάγαμε κ. Πάγκαλε; Για να δούμε τι λένε τα δικά σας επίσημα στοιχεία:
_  Το 1990 το ΑΕΠ της χώρας ήταν 38 δισ. Ευρώ. Το 2007 ανήλθε στα 208 δισ. Ευρώ. Αυξήθηκε δηλαδή κατά 5,5 φορές!
_  Το 1990 –σύμφωνα με τα στοιχεία της «ICAP» τα κέρδη των επιχειρήσεων (ΑΕ και ΕΠΕ) ήταν 575 εκ. ευρώ. Το 2007 τα κέρδη είχαν εκτιναχθεί στα 16 δισ. Ευρώ! Δηλαδή, αυξήθηκαν κατά 28 φορές!
Τετάρτη, 22 Σεπτεμβρίου 2010 21:03

Κώστας Πινέλης : Βολές κατά ριπάς

pinelisΣύντροφοι και συντρόφισσες, φίλοι και φίλες και λοιποί «μνημόνιο-κτυπημένοι». Αδέλφια μου τσιγγάνοι.
Δευτέρα, 06 Σεπτεμβρίου 2010 22:15

Κώστας Πινέλης : Βολές κατά ριπάς

Σε προηγούμενο σχόλιο αυτής της στήλης είχα γράψει ότι, η αδελφοποίηση των Δήμων Κιλκίς – Ασένοφγκραντ (Στενημάχου) Βουλγαρίας έγινε επί Δημαρχίας Τάσου Αμανατίδη, ενώ το σωστό είναι ότι έγινε επί Δημαρχίας Σπύρου Αυγητίδη. Αγαπητέ μου Σπύρο, ήταν από λάθος πληροφόρηση. Ζητώ συγνώμη και αποκαθιστώ για ιστορικούς και πραγματικούς λόγους.