Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024, 12:39:09 πμ
Πέμπτη, 12 Απριλίου 2018 22:00

Ατέρμων: Πασχαλινό Τουρνουά Μπάσκετ Προμίνι Αγοριών 2018

Η ακαδημία Atermon Basketball Community σε συνεργασία με το πρόγραμμα Paok Junior Basketball Program προκηρύσσουν το Πασχαλινό Τουρνουά Μπάσκετ Προμίνι Αγοριών το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 13-15 Απριλίου 2018 στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ατέρμονα.
Συμμετέχουν αγόρια γεννηθέντα το 2006, 2007 & 2008. Συνολικά θα συμμετέχουν 8 ομάδες από την Ελλάδα οι οποίες θα αγωνιστούν σε 2 ομίλους των 4 ομάδων.


Στους νικητές θα δοθούν μετάλλια και κύπελλά. Περισσότερες πληροφορίες για το Πασχαλινό Τουρνουά Μπάσκετ & Προκήρυξη του Πασχαλινού Τουρνουά Ατέρμων θα βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του Πρότυπου – Αθλητικού Κέντρου Ατέρμων www.atermongroup.gr.
Η ακαδημία Μπάσκετ Ατέρμων ανανεώνει το ραντεβού της με το 2ο Τουρνουά Μπάσκετ Ατέρμων το οποίο αναμένουμε να ανακοινωθεί στο επόμενο χρονικό διάστημα!

 

Project | Τα παιδιά των ΚΔΑΠ Ατέρμων ονειρεύονται το μέλλον τους | 2η Επίσκεψη στην εταιρία ELVIAL Α.Ε
ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ PROJECT "ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΚΔΑΠ ΑΤΕΡΜΩΝ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥΣ" ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΤΕΘΕΙ ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΙΛΚΙΣ.
Η δεύτερη επίσκεψη από τους εκπαιδευτικούς του ΚΔΑΠ ΑΤΕΡΜΩΝ πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 04/04/2018 στην εταιρεία ELVIAL Α.Ε την οποία ευχαριστούμε θερμά για την άμεση και θετική ανταπόκριση στο αίτημα μας.

Ολοκληρώθηκε επιτυχώς η Φιλική Συνάντηση όλων των τμημάτων Ποδοσφαίρου στον Ατέρμονα
H Atermon Football Community με το τεχνικό της επιτελείο διοργάνωσε την Φιλική Συνάντηση Ακαδημιών Ποδοσφαίρου μεταξύ όλων των τμημάτων ποδοσφαίρου της ακαδημίας Ατέρμων και του Αλέξανδρου Κιλκίς στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ατέρμονα την Τετάρτη 11 Απριλίου 2018, η οποία μας αποζημίωσε όλους με πλούσιο θέαμα και ταυτόχρονα γέμισε με χαρά και χαμόγελα τους μικρούς μας αθλητές. Συμμετείχαν παιδιά ηλικιακών κατηγοριών Bambini, Pre – Junior, Junior, Προπαιδικό & Παιδικό.
Η ακαδημία Atermon Football Community ανανεώνει το ραντεβού της για την επόμενη ποδοσφαιρική συνάντηση μεταξύ των ακαδημιών ποδοσφαίρου.