Πέμπτη, 20 Φεβρουαρίου 2020, 8:04:55 μμ
Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου 2019 08:51

Βαλκανικό Πρωτάθλημα Ιππικής Αντοχής στο Κιλκίς

Γράφτηκε από τον
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Το Βαλκανικό Πρωτάθλημα Ιππικής Αντοχής έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο Κιλκίς!

Το διήμερο 4 και 5 Οκτωβρίου η Ελληνική Ομοσπονδία Ιππασίας διοργανώνει το Βαλκανικό Πρωτάθλημα 90 χλμ και τους Διεθνείς Αγώνες 1* 90 χλμ και 2* 120 χλμ στο Λεβεντοχώρι Κιλκίς με τη συμμετοχή όλων των Βαλκανικών χωρών. Αναφορά στο πρωτάθλημα αυτό και τη μεγάλη του σημασία για το Κιλκίς έκανε και στην πρώτη συνεδρίαση του δημοτικού  συμβουλίου Κιλκίς ο δήμαρχος Δημήτρης Κυριακίδης, τονίζοντας πως θα έρθουν στην πόλη συνολικά 500 άτομα για συμμετοχή και παρακολούθηση των αγώνων!

 

Η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Ιππασίας και πραγματοποιείται σε συνεργασία με το Δήμο Κιλκίς και το μοναδικό ιππικό σωματείο της περιοχής, τον Ιππικό Όμιλο Κιλκίς, όπου και τέσσερις αθλητές του θα λάβουν μέρος.

Συγκεκριμένα ο πρωταθλητής Ελλάδος Δημήτρης Μητώνας με τον ίππο Jamelia, η Κυπελλούχος Ελλάδος Ειρήνη Μητώνα με τον Ίππό Aphroditi, ο Σωτήρης Πατσιούρας με τον Ίππο Golden Spirit και η Βικτώρια Σχοινά με τον Ίππο Salamon. 


Το ΔΣ του Ιππικού Ομίλου Κιλκίς εύχεται καλή επιτυχία στους αθλητές του και ευχαριστεί θερμά τον Μέγα Χορηγό του VIOZOIKI.