Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024, 3:23:17 μμ
Τετάρτη, 20 Ιουλίου 2011 20:47

Διακρίσεις «Τόλμης»

Πανελλήνιο πρωτάθλημα Tae Kwon Do WTF εφήβων-νεανίδων διεξήχθη στο κλειστό στάδιο Άνω Λιοσίων Αθηνών. Δικαίωμα συμμετοχής είχαν οι 16 αθλητές-ριες που προκρίθηκαν από Βόρεια και Νότια Ελλάδα σε κάθε κατηγορία κιλών.

Το επίπεδο ήταν πολύ υψηλό διότι συμμετείχαν πολλοί πρωταθλητές προηγούμενων ετών, παρά τις σχολικές υποχρεώσεις στην περίοδο προετοιμασίας. Η αναμέτρηση ήταν πολύ σκληρή διότι συγκροτείται η εθνική Ελλάδος για να συμμετάσχει στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα.
Οι αγώνες διεξήχθησαν σε τρία τερέν με ηλεκτρονικούς θώρακες Lajust  με πλήρη πρόγραμμα, σύμφωνα με τους κανονισμούς της παγκόσμιας ομοσπονδίας WTF.
Σε αυτή τη διοργάνωση συμμετείχε και ο Α.Σ. ¨ Η Τόλμη΄ Κιλκίς με τρεις αθλητές: Αναστασιάδη Σεβαστιανό γεν.1996 έως 51 κιλά, ο οποίος κατάφερε να κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο. Ταυτόχρονα αποκτά και τα μόρια που αντιστοιχούν για τις ανώτερες σχολές. Δικαιοσυνόπουλο Χρήστο, γεν 1997 έως 59 κιλά, ο οποίος στερήθηκε το μετάλλιο στο δεύτερο αγώνα από ομολογούμενα λάθη διαιτησίας στα ψηλά σκορ όπου καταγράφονται από τους ίδιους. Πρέπει να τονίσουμε ότι εκτός από τον θώρακα που είναι αυτόνομος για την καταγραφή πόντων στα άλλα σημεία παρεμβαίνουν οι διαιτητές. Σωπρανίδη Λεωνίδα, γεν 1997 έως 45 κιλά, ο οποίος παρά τη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλλε, στερήθηκε το μετάλλιο στο δεύτερο αγώνα από πιο έμπειρο αθλητή.
Λόγω ηλικίας και οι τρείς αθλητές ανήκουν στην κατηγορία παίδων αλλά νόμιμα δικαιούνται να συμμετάσχουν στους εφήβους βάση Γεν. Γραμματείας Αθλητισμού.