Παρασκευή, 21 Φεβρουαρίου 2020, 6:00:51 μμ
Τρίτη, 01 Οκτωβρίου 2019 20:31

Δράση του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Κιλκίς από Σέρρες μέχρι Μόσχα

Γράφτηκε από τον
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Αν. Μακεδονίας - Θράκης σε συνεργασία με το σύλλογο Μαραθωνοδρόμων Σερρών διοργάνωσαν την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου στις Σέρρες τον 1ο ΚΡΙ ΚΡΙ SUPER SPOON SIRRIS Halfmarathon.

Στον αγώνα συμμετείχαν 3 μέλη του Συλλόγου μας. Ο Στέλιος Δέλογλου, η Φωφώ Ζαμπέλη και η Χαρούλα Καραμπίδου, με τις τελευταίες να καταλαμβάνουν την 1η και 3η θέση αντίστοιχα στην ηλικιακή κατηγορία. Συγχαρητήρια και καλή αποκατάσταση.

 

Στον πιο γνωστό και ιστορικό αγώνα υπεραπόστασης το εμβληματικό Σπάρταθλο  πήρε εκκίνηση μαζί με 400 ακόμα  αθλητές από όλον τον κόσμο ο δικός μας Γιάννης Πολυμένης στην προσπάθεια του να υπερασπιστεί τον τίτλο του πρώτου Έλληνα αθλητή που κατέκτησε με την περσινή παρθενική του εμφάνιση στον αγώνα. Αν και ξεκίνησε πολύ καλά αντιμετώπισε σοβαρά προβλήματα   και αναγκάστηκε να εγκαταλείψει την προσπάθεια του νωρίς. Του ευχόμαστε να συνεχίσει με το ίδιο πάθος αυτό που τόσο αγαπάει. 

Το προηγούμενο Σαββατοκύριακο το πιο δραστήριο μέλος του συλλόγου μας,  ο Στέλιος Δέλογλου, συμμετείχε στον Μαραθώνιο της Μόσχας βάζοντας έτσι έναν ακόμα αγώνα του εξωτερικού στο ενεργητικό του.