Τρίτη, 17 Σεπτεμβρίου 2019, 4:17:34 πμ
Τετάρτη, 27 Φεβρουαρίου 2019 21:03

Έκοψε τη βασιλόπιτα ο Όμιλος Βετεράνων Γουμένισσας

Γράφτηκε από τον
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σε ένα θερμό και…ποδοσφαιρικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η κοπή της βασιλόπιτας του Αθλητικού Ποδοσφαιρικού Ομίλου «Βετεράνοι Γουμένισσας» την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2019, στις 12:00 μ.μ. στην ταβέρνα «ο Γιώργος» κεντρική πλατεία Γουμένισσας.

 

Τη βασιλόπιτα ευλόγησε ο π. Συμεών Σταμάτης. Ο Πρόεδρος των Βετεράνων Γουμένισσας κος Αστέριος Τάτσης απεύθυνε ευχές για καλή ποδοσφαιρική χρονιά για να συνεχίσουν την κοινωνική τους προσφορά. Έγινε απολογισμός Δραστηριοτήτων και Οικονομικός έτους 2018.

Οι Βετεράνοι Γουμένισσας απένειμαν τιμητική πλακέτα στην οικογένεια του αείμνηστου Γεωργίου Καρατζιά παλαιού ποδοσφαιριστή του Πάικου Γουμένισσας. Το φλουρί της βασιλόπιτας έτυχε ο Βετεράνος ποδοσφαιριστής κος Άγγελος Βούζας, ενώ το Δ.Σ. του προσέφερε μια φιάλη κρασί, εικόνα της Παναγίας και ένα διακοσμητικό ρόδι γούρι. Ήταν μια άρτια οργανωμένη ποδοσφαιρική εκδήλωση, που στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Και πώς να μην ήταν πετυχημένη, αφού γι’ αυτήν είχε φροντίσει να μη λείπει τίποτα ο πρόεδρος των Βετεράνων κος Αστέριος Τάτσης.