Τρίτη, 14 Αυγούστου 2018, 10:53:10 μμ
Τρίτη, 10 Οκτωβρίου 2017 21:58

Ένας πραγματικός νικητής της ζωής στον ''Αλέξανδρο''

Γράφτηκε από τον
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Η αληθινή αρετή ενός ανθρώπου είναι η ανθρωπιά και ο καθημερινός έντιμος αγώνας του για το πολύτιμο δώρο της ζωής. Η θέληση, η αποφασιστικότητα, η προσήλωση και η επιμονή σε οργανωμένους στόχους είναι από τα λίγα και ακριβά χαρίσματα που συναντούμε σε όλες τις εκφάνσεις των δραστηριοτήτων μας, έχουν δε θεμελιώδη αξία στον τομέα του αθλητισμού όπου συναπαρτίζουν το ευ αγωνίζεσθαι.


Ο Στάθης Παπαδόπουλος αποτελεί ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα Αθλητή που αποδεικνύει περίτρανα ότι η θέληση για τη ζωή είναι ταυτόσημη με τη μεγάλη αγάπη του για τον αθλητισμό. Είναι Αθλητής θάρρους και αγωνιστικότητας.
Αντιμετώπισε την περιπέτεια της υγείας του με αληθινή αξιοπρέπεια και επανέκαμψε, επιστρέφοντας σ' αυτό που αγάπησε στα παιδικά του χρόνια, στο ποδόσφαιρο.
Όλοι οι άνθρωποι της ομάδας του ''Αλέξανδρου'' υποκλινόμαστε στο μεγαλείο της ψυχής του. Χαιρόμαστε και θαυμάζουμε το πάθος του Στάθη για τη μπάλα, ανυπομονούμε για την επόμενη κάθε φορά προπόνηση που θα μοιραστούμε μαζί του, για τις στιγμές και τις χαρές που χαρίζει ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι μαζί του.
Του ευχόμαστε υγεία πάνω και πρώτα απ' όλα, καλοτυχία και επιτυχή επάνοδο στα επίσημα παιχνίδια.