Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου 2019, 9:42:34 πμ
Τρίτη, 23 Απριλίου 2019 21:23

Ευχαριστήριο σημείωμα του Αθλητικού Συλλόγου Αίαντα Κιλκίς

Γράφτηκε από τον
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Το Δ.Σ. του Α.Σ Αίας Κιλκίς, οι γονείς των αθλητών και οι προπονητές, ευχαριστούν την κυρία Νικολαΐδου Άννα,πολίτικο μηχανικό και υποψήφια δημοτικό σύμβουλο με τον συνδυασμό Ενωτική Δύναμη Κιλκίς - Υποψήφιος Δήμαρχος Τσαντάκης Δημήτριος,

για την αμέριστη βοήθεια που προσέφερε προς το τμήμα Τζούντο του συλλόγου μας. Με σκοπό να συμμετάσχει με δύο αθλητές του στο Διεθνές Τουρνουά Judo στο Beverwijk της Ολλανδίας για Άτομα με Αναπηρία.
Όλα αυτά βέβαια θα ήταν αδύνατα να πραγματοποιηθούν χωρίς την καθοριστική βοήθεια της κυρίας Νικολαΐδου, η οποία μας έλυσε το καταλυτικό θέμα του οικονομικού και την ευχαριστούμε θερμά για την άμεση ευαισθητοποίηση και ανταπόκρισή της ,έτσι ώστε να βρεθούν οι χορηγοί για την κάλυψη τον εξόδων της αποστολής.
Με ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση ο σύλλογός μας συμμετείχε με δυο αθλητές, τους Τριανταφυλλίδη Μανώλη και Κατσαρώνα Θανάση, μαζί με τον προπονητή του τμήματος Judo, Καδίκα Θανάση και τον συνεργάτη του συλλόγου μας και προπονητή Judo για Άτομα με Αναπηρία Βάραγκα Τάσο, σε Διεθνές Τουρνουά Judo στο Beverwijk της Ολλανδίας για Άτομα με Αναπηρία. Η συγκεκριμένη διοργάνωση είναι παγκόσμιοι αγώνες τζούντο για άτομα με αναπηρίες όλων των τύπων (περιπτώσεων που υπάγονται και στις κατηγορίες των Παρολυμπιακών αλλά και στα Special Olympics ) που διοργανώνονται από την Παγκόσμια Ένωση Τζούντο για Άτομα με αναπηρία, (SNJU) η οποία λειτουργεί σε συνεργασία με την Παγκόσμια Ομοσπονδία Τζούντο(IJF) αλλά και την Special Olympics International .
Το γεγονός πως είναι πρώτη φορά που συμμετείχαν αθλητές από την Ελλάδα, δίνει ακόμα μεγαλύτερη χαρά γιατί είναι μια επιτυχία όχι μόνο για το σύλλογό μας αλλά και για τον τόπο μας , το Κιλκίς.
Οι αθλητές του συλλόγου μας συμμετείχαν σε δυο ξεχωριστές διοργανώσεις, που πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 13 Απριλίου και της Κυριακή 14 Απριλίου όπου και στις δυο κατέκτησαν στις κατηγορίες τους την τρίτη θέση. Απολογισμός της διοργάνωσης 2 αθλητές 4 χάλκινα μετάλλια .
Τέλος, το Δ.Σ. του Α.Σ Αίας Κιλκίς οι γονείς των αθλητών και οι προπονητές μας, ευχαριστούν επίσης τους χορηγούς που βρέθηκαν δίπλα στον σύλλογο, συνεισφέροντας σε μια τόσο δύσκολη περίοδο.
Οι χορηγοί μας είναι: Φάρμα Κουκάκη Α.Ε , Ιακώβου Ι. Μον. ΙΚΕ, Κτήμα Γιαννούλη Α.Ε. , Euroagro A.E., Κιλτίδη Β. Ζωοτροφές, Αρμεκτήρια Τανούση, Ράντζο Κιλκίς, ο Ποδηλάτης, Γιαρήμαγας Ν., Τεχνικό γραφείο Νικολαΐδου Α.