Παρασκευή, 19 Οκτωβρίου 2018, 11:28:45 μμ
Τετάρτη, 03 Ιανουαρίου 2018 21:34

Η Τόλμη σε φιλικούς αγώνες Taekwondo στην Κρύα Βρύση

Γράφτηκε από τον
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Φιλικοί αγώνες Taekwondo διεξήχθησαν στο κλειστό γυμναστήριο Κρύας Βρύσης τον Δεκέμβριο, στις κατηγορίες παίδων-κορασίδων, παμπαίδων-παγκορασίδων.
Οι ηλικίες που Συμμετείχαν αθλητές-ιες γεννηθέντες  από 2005 έως και 2012.


Η συμμετοχή ήταν πολύ μεγάλη με συλλόγους από τη βόρεια Ελλάδα και σε αυτή την όμορφη διοργάνωση με χαρακτήρα γιορτής συμμετείχε και ο Α.Σ. “Η Τόλμη Κιλκίς”  με 23 αθλητές-ριες όλων των ηλικιακών κατηγοριών παμπαίδων-παγκορασίδων και παίδων-κορασίδων.
Όλο το ενδιαφέρον και βλέμματα τράβηξαν οι πολύ μικροί με την όμορφη αγωνιστική παρουσία τους συνολικά ανεξαρτήτου συλλόγων. Η αγωνιστική παρουσία όλης της αποστολής ήταν πολύ καλή ειδικά στις πιο μικρές ηλικίες.
Η εξοικείωση για τους μικρούς στους αγωνιστικούς χώρους είναι σύμμαχος συνοδευόμενος με εμπειρία για τους μεγαλύτερους στην ηλικία παίδων-κορασίδων προκειμένου να διεκδικήσουν τη διάκριση ανεξαρτήτου χαρακτήρα διοργάνωσης,
Ο πρόεδρος του συλλόγου Κουραλίδης Παύλος και οι προπονητές Λεμονίδης Γεώργιος, Λεμονίδης Σταύρος και Λεμονίδης Μιλτιάδης έδωσαν συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές-ριες της αποστολής  ευχαριστώντας και όλους τους γονείς για τη στήριξη και τους αθλητές Καίκη Βάσια, Κεμεντσετσίδη Παναγιώτη, Δαδούπη Φώτιο που συνόδευσαν και βοηθούσαν για την προετοιμασία των μικρών αθλητών-ριών.