Τρίτη, 25 Φεβρουαρίου 2020, 11:30:27 πμ
Σάββατο, 20 Ιουλίου 2019 18:02

Κολύμβηση όλο το Καλοκαίρι!

Γράφτηκε από τον
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πάντα δίπλα στο παιδί σας στέκονται οι εκπαιδευτές Κολύμβησης του Αλέξανδρου Κιλκίς.

Από την μικρή πισίνα στην οποία μαθαίνουμε τις απαραίτητες κινήσεις, έως την μεγάλη μέσα στην οποία τα παιδιά εξασκούν και τα τέσσερα στυλ του αγαπημένου αθλήματος!
Στις θερμαινόμενες πισίνες του Αθλητικού Κέντρου Αλέξανδρος Κιλκίς τηρούνται όλες οι συνθήκες υγιεινής και ασφάλειας, και τα παιδιά περνούν δημιουργικά την ώρα τους, αποκτώντας όλα τα απαραίτητα εφόδια του αγαπημένου αθλήματος του Καλοκαιριού και όχι μόνο!
Με την πληρότητα των θέσεων σε κάθε τμήμα να αγγίζει το απόλυτο, στον Αλέξανδρο Κιλκίς γεμίζουμε με ακόμη μεγαλύτερη όρεξη για σωστή και επαγγελματική δουλειά!
Πάρτυ γενεθλίων στον Αλέξανδρο Κιλκίς!
Ο Σοφιανός είχε το Σάββατο την τιμητική του, καθώς γιόρτασε τα γενέθλιά του μαζί με τους φίλους του! Παιχνίδια στο γήπεδο, διασκέδαση σε πισίνα και παιδότοπο, και όλα αυτά στις καλύτερες τιμές! Κλείστε τώρα τα γενέθλια του παιδιού σας στο Αθλητικό Κέντρο Αλέξανδρος Κιλκίς, και τα υπόλοιπα αφήστε τα πάνω μας!
Βρέφη στην πισίνα!
Το Baby Swimming έχει αγαπηθεί πολύ από τους Κιλκισιώτες, που Δευτέρα και Τετάρτη έρχονται στο Αθλητικό Κέντρο Αλέξανδρος Κιλκίς μαζί με τα μικρά τους, και κολυμπούν κάτω από τις οδηγίες έμπειρου εκπαιδευτή. Σε αυτή τη μικρή ηλικία δεν υπάρχει φοβία για το νερό, και τα βρέφη περνούν ευχάριστα με παιχνιδάκια και διασκεδάζοντας στην πισίνα!
Το ποδόσφαιρο
συνεχίζεται
και τον Ιούλιο!
Οι προπονήσεις της Τεχνικής πραγματοποιούνται καθημερινά στις 7 το απόγευμα στο Αθλητικό Κέντρο του Αλέξανδρου Κιλκίς. Δύο ολιγομελή τμήματα, με τους προπονητές τους δουλεύουν πάνω στις βασικές αρχές του ποδοσφαίρου!

Χορός στο νερό!
Το Aqua Fitness στον Αλέξανδρο Κιλκίς κερδίζει όλο και περισσότερες φίλες! Η Εύη Καζαντζίδου χορεύει πραγματικά στο νερό και σας γυμνάζει με τον πιο αναζωογονητικό τρόπο!
Γυναίκες και άνδρες κάθε ηλικίας έχουν την δυνατότητα να συμμετέχουν στο τμήμα και να γυμνάσουν όλο τους το σώμα! Κλείστε θέση άμεσα!

Έκθεση εικόνων