Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024, 5:37:18 πμ
Τετάρτη, 23 Ιουνίου 2010 16:31

Με επιτυχία η γιορτή λήξης της Ακαδημίας στίβου του ΓΑΣ Κιλκίς

gas_kilkis


Το τμήμα Στίβου του ΓΑΣ Κιλκίς  πραγματοποίησε την Παρασκευή 11 Ιουνίου στο Δημοτικό στάδιο Κιλκίς την Γιορτή Λήξης της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΣΤΙΒΟΥ για τους αθλητές και τις αθλήτριες του συλλόγου από τη Νηπιακή ηλικία μέχρι και την ΣΤ' τάξη του Δημοτικού Σχολείου. Στην γιορτή, την οποία διοργάνωσαν οι προπονήτριες της Ακαδημίας Στίβου,  συμμετείχαν πάνω από πενήντα μικροί αθλητές και αθλήτριες,που οι περισσότεροι συνοδεύονταν από τους γονείς τους και στέφθηκε με απόλυτη οργανωτική επιτυχία. Στα παιδιά προσφέρθηκαν γλυκά και δροσεροί χυμοί και τους απονεμήθηκε ειδικό δίπλωμα συμμετοχής.
Παρόντες στη γιορτή ήταν οι έφοροι του τμήματος Στίβου Νίκος Σερασκέρης και Τριαντάφυλλος Τριανταφυλλίδης και ο επικεφαλής των προπονητών του τμήματος Κώστας Μηναρετζής οι οποίοι και έκαναν και τις απονομές των διπλωμάτων στους μικρούς αθλητές.
Ο ΓΑΣ Κιλκίς για μια ακόμα φορά έδειξε με τους μικρούς αθλητές και αθλήτριες που διαθέτει στις ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ του ότι η άρτια οργανωμένη και συστηματική δουλειά τόσων χρόνων συνεχίζεται με τον καλύτερο τρόπο και πως το μέλλον του ανήκει.
Το τμήμα στίβου του ΓΑΣ Κιλκίς, μέσω των εφόρων του , ευχαριστεί τους γονείς των παιδιών αλλά και όλους τους χορηγούς του τμήματος  για την στήριξη που προσφέρουν στο σύλλογο και οι προπονήτριες της Ακαδημίας Στίβου Πόπη Τσαγκάρη, Έφη Γιάγκογλου και Δέποινα Φωτιάδου τους ευχαριστούν τους γονείς για την ουσιαστική συνεργασία που είχαν μαζί τους ώστε το πρώτο βήμα που είναι και το πιο σημαντικό για την γνωριμία των μικρών παιδιών με τον αθλητισμό να είναι απόλυτα πετυχημένο .
Oι εγγραφές στις ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ Στίβου του ΓΑΣ Κιλκίς για τη νέα περίοδο θα γίνονται από την Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου στο  Δημοτικό στάδιο Κιλκίς και οι προπονήσεις θα ξεκινήσουν με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.