Πέμπτη, 12 Δεκεμβρίου 2019, 3:59:37 μμ
Τρίτη, 12 Ιουνίου 2018 23:10

Με επιτυχία οι αγώνες Golden Sparing Kickboxing Championship του Άθλου

Γράφτηκε από τον
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Την Κυριακή 3 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε φιλικό Διασυλλογικό Πρωτάθλημα αγώνων kick boxing με την ονομασία Golden Sparing Kick Boxing Championship με αγώνες kick boxing μέσα στις εγκαταστάσεις του (Golden Athlos Stadium) στο Κιλκίς.


Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν από τον Αθλητικό Σύλλογο Άθλο Κιλκίς και συμμετείχαν σωματεία από όλη την βόρεια Ελλάδα .Ο συνολικός αριθμός των αγώνων που πραγματοποιήθηκαν ήταν 52 στον αριθμό με την συμμέτοχη 7 Αθλητικών Σωματείων από την Βόρεια Ελλάδα.
Οι φιλικοί αγώνες πραγματοποιήθηκαν υπό την αιγίδα της ΠΟΚ μετα από έγκριση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Kick Boxing. Η άρτια οργάνωση σε συνδυασμό με τις εγκαταστάσεις οδήγησαν τους αγώνες να εξελιχτούν χωρίς να κουραστούν οι αθλητές στην αναμονή άλλα και να μην βαρεθεί ο κόσμος που παρακολούθησε τους αγώνες από το ειδικά διαμορφωμένο υπερυψωμένο χώρο θεατών. Δυο αγωνιστικά rigk και ένα αγωνιστικό Τερεν εξυπηρέτησαν τους αγωνιζομένους στην προθέρμανση τους αλλά και στην εξέλιξη των αγώνων .
Η συμμετοχή φίλων των αθλητών αλλά και του φίλαθλου κόσμου ήταν άξια των αγώνων και των προσδοκιών όλων. Μετάλλια και Διπλώματα δόθηκαν σε όλους τους αθλητές . Τους αγώνες προλόγισε ο Πουντζουκίδης Κων/νος ευχαριστώντας όλους όσους συμμετείχαν στην προσπάθεια αυτή .
Διαιτητές της διοργάνωσης ήταν οι:
1. Δορδανά Ρένα
2. Μουτσάκης Αναστάσιος
3. Πουντζουκίδης Κων/νος (Αλυτάρχης)
Οι αγώνες ξεκίνησαν με τους αθλητές των μικρών ηλικιών και στην συνέχεια συνεχιστήκαν οι αγώνες των μεγαλύτερων και ποιο εμπείρων αθλητών. Πραγματοποιήθηκαν αγώνες ελαφριάς επαφής τύπου light contact αλλά και δυνατοί αγώνες τύπου kick boxing χωρίς όμως να δοθεί αποτέλεσμα νικητή αφού ο χαρακτήρας των αγώνων ήταν Φιλικού επιπέδου έτσι ώστε όλοι οι αθλητές να χαρούν τους αγώνες και να αποκτήσουν εμπειρίες χωρίς το άγχος του αποτελέσματος .
Οι συμμετέχοντες αθλητές του Α.Σ.ΑΘΛΟΣ ΚΙΛΚΙΣ ήταν οι παρακάτω :
ΑΝΑΝΙΑΔΟΥ ΜΑΡΙΑ 75 ΚΙΛΑ ΗΛΙΚΙΑΣ 2002 ΣΤΥΛ LIGHT KICK
ΚΥΡΙΑΖΙΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ 68 ΚΙΛΑ ΗΛΙΚΙΑΣ 1993 ΣΤΥΛ LOW KICK
ΚΥΡΙΑΖΙΔΗΣ ΣΠΥΡΟΣ 65 ΚΙΛΑ ΗΛΙΚΙΑΣ 2002 ΣΤΥΛ LOW KICK
ΑΣΛΑΝΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗ 75 ΚΙΛΑ ΗΛΙΚΙΑΣ 2006 ΣΤΥΛ LIGHT KICK
ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ ΑΝΕΣΤΗΣ 83 ΚΙΛΑ ΗΛΙΚΙΑΣ 1980 ΣΤΥΛ LIGHT KICK
ΣΤΑΜΠΟΛΙΔΟΥ ΣΑΒΒΙΝΑ 45 ΚΙΛΑ ΗΛΙΚΙΑΣ 2006 ΣΤΥΛ LIGHT KICK
ΑΝΑΝΙΑΔΗΣ ΣΙΜΟΣ 57 ΚΙΛΑ ΗΛΙΚΙΑΣ 2001 ΣΤΥΛ LOW KICK
ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ 85 ΚΙΛΑ ΗΛΙΚΙΑΣ 2001 ΣΤΥΛ LOW KICK
ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ 80 ΚΙΛΑ ΗΛΙΚΙΑΣ 1994 ΣΤΥΛ LOW KICK
ΧΑΤΖΗΙΓΝΑΤΙΑΔΗΣ ΛΑΖΑΡΟΣ 77 ΚΙΛΑ ΗΛΙΚΙΑΣ 1996 ΣΤΥΛ LOW KICK
ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ 73 ΚΙΛΑ ΗΛΙΚΙΑΣ 2004 ΣΤΥΛ LIGHT KICK
Μετά το πέρας των αγώνων ο διοργανωτής σύλλογος Άθλος Κιλκίς με τον Εκπρόσωπο του Πουντζουκίδη Κων/νο ευχαρίστησαν όλα τα σωματεία που συμμετείχαν σε αυτήν την διοργάνωση και έδωσε υπόσχεση να κάνει κάθε προσπάθεια να καθιερωθούν αυτοί οι αγώνες ως μια διοργάνωση απόκτησης εμπειρίας για κάθε αγωνιστική σεζόν .
Ο προπονητής του Α.Σ. Άθλος Κιλκίς ευχαριστεί θερμά τους αθλητές του συλλόγου που συμμετείχαν στους αγώνες άλλα και αυτούς τους ανθρώπους που βοήθησαν να στηθεί άλλα και να εξελίχθεί ομαλά αυτή η διοργάνωση.
Τους αγώνες υποστήριξαν υγειονομικά η ΕΔΟΜΑΚ Κιλκίς που τους ευχαριστούμε ιδιαίτερα .