Τρίτη, 25 Ιουνίου 2019, 1:34:14 μμ
Τετάρτη, 03 Οκτωβρίου 2018 21:13

Μια μεγάλη γιορτή στο Λόφο από το Σύλλογο Δρομέων Υγείας Κιλκίς

Γράφτηκε από τον
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Με μεγάλη επιτυχία και πολλές συμμετοχές πραγματοποιήθηκαν από το Σύλλογο Δρομέων Υγείας Κιλκίς, με τη στήριξη του Δήμου και της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς, ο 5ος Ορεινός Ημιμαραθώνιος Kilkis Trail, ο 3ο Δρόμος Υγείας - Δυναμικού Βαδίσματος Kilkis Run 5 χμ. και ο Δρόμος Σπηλαίου 1.000 μ. παιδιών, την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2018.
Ηταν μια πραγματική γιορτή για τους μικρούς και μεγάλους που συμμετείχαν στους αγώνες, καθώς και για τους γονείς των μικρών παιδιών που τους συνόδευαν. Το Θέατρο Λόφου Κιλκίς μετατράπηκε σ’ έναν πολύχρωμο και ζωντανό χώρο με μουσικές και φωνές, ενώ οι τυμπανιστές του σχήματος «Άϊντος» συνόδευαν τους αθλητές στο ξεκίνημα του κάθε αγώνα.
Στους 3 πρώτους αθλητές γενικής κατηγορίας (ανδρών-γυναικών) δόθηκαν έπαθλα. Στον 1ο κάθε ηλικιακής κατηγορίας, ένα activity tracker (αθλητικό ρολόι), το οποίο μετράει απόσταση, θερμίδες και συνδέεται με το τηλέφωνο δείχνοντας κλήσεις και μηνύματα. Στον 2ο και 3ο αθλητή, κάθε ηλικιακής κατηγορίας ένα αναμνηστικό δώρο του αγώνα.
Αναμνηστικά μετάλλια από χρωματιστό πράσινο plexiglass δόθηκαν σε όλους τους αθλητές που θα τερματίσουν, καθώς και σακούλα που θα περιλαμβάνει αναμνηστικά.
Όλοι οι αθλητές και οι συνοδοί τους μπορούσαν να ξεναγηθούν δωρεάν στο σπήλαιο και το παλαιοντολογικό μουσείο. Στον χώρο του θεάτρου υπήρχαν διάφορα σημεία με τοπικά εδέσματα αλλά και μακαρονάδες, σάντουιτς, καφέ και πολλά άλλα.
Υπήρχαν περίπτερα με διάφορα εκθέματα αθλητικά και μη, καθώς και εξειδικευμένη διατροφολόγος που έκανε ανθρωπομετρικές μετρήσεις δίνοντας πληροφορίες και μυστικά υγιεινής διατροφής.
Επίσης, η μουσική ήταν για όλα τα γούστα, αφού εκτός από τον DJ, είχε και παραδοσιακούς χορούς από τοπικούς συλλόγους ποντίων, θρακιωτών και κρητικών. Μετά από τους τερματισμούς είχε και το μουσικό σχήμα της Πολιτιστικής Εταιρίας Εκπαιδευτικών με λαϊκή -ρεμπέτικη μουσική.