Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου 2019, 10:20:54 μμ
Τετάρτη, 10 Ιουλίου 2019 13:53

Ο Β. Γιαννουλάκος του ΑΘΛΟΥ στις εξετάσεις προαγωγής μαύρων ζωνών Ταε κβο ντο

Γράφτηκε από τον
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Στις 23/06/2019 πραγματοποιήθηκαν οι προγραμματισμένες εξετάσεις προαγωγής Μαύρων ζωνών όλων των Σωματείων της Β.Ελλάδος που ανήκουν στην Ελληνική Ομοσπονδία ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ (ΕΛΟΤ)

. Σύμφωνα με δελτίο τύπου του Άθλου:
Οι εξετάσεις πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή στις 9.00 η ώρα στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης. Οι αθλητές εξετάστηκαν ανά Σωματείο σε τρία διαφορετικά τερέν.
Αρχικά στο σύνολο κινήσεων (poumse) , τις τεχνικές αυτοάμυνας , στο αγωνιστικό και στις θραύσεις.
Το επίπεδο όλων των αθλητών ήταν ικανοποιητικό άλλα την παράσταση έκλεψαν οι μικροί αθλητές με τις γυμναστικές τους ικανότητες .
Από τον Αθλητικό Σύλλογο Άθλο Κιλκίς συμμετείχε ο Γιαννουλάκος Βασίλειος για το βαθμό Μαύρης ζώνης 2 DAN μετά από ενασχόληση οχτώ ετών με το άθλημα του Tae Kwon Do .
Η εμφάνισή του ήταν ικανοποιητικη και τον οδήγησε στην απόκτηση του βαθμού DAN για το οποίο δοκιμάστηκε μπροστά στην εξεταστική επιτροπή της ΕΤΑΒΕ.
Ο προπονητής του συλλόγου Πουντζουκιδης Κων/νος μετά το πέρας της τελετής δήλωσε ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα της εκδήλωσης και της απόδοσης του αθλητή και ευχαρίστησε τους γονείς και τα μέλη του συλλόγου για την υπομονή και κατανόηση που έδειξαν.