Τετάρτη, 19 Δεκεμβρίου 2018, 9:53:07 πμ
Σάββατο, 03 Μαρτίου 2018 20:54

Ο “Δράκος” με το ανθρώπινο πρόσωπο που δόξασε την Ελλάδα

Γράφτηκε από τον
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Την Κυριακή 25/2/2018 και ώρα 11:00 ο Πολιτιστικός Αθλητικός  Όμιλος ‘’ΠΑΣ ΑΕΤΟΣ ΚΙΛΚΙΣ’’ έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του στο ΔΑΚ Κιλκίς με τιμώμενο πρόσωπο τον κ. Παναγιώτη Γιαννάκη!                                                                                                                                             
Παρά  την  κακοκαιρία από νωρίς άρχισε να συγκεντρώνεται πολύς κόσμος και με την έλευση του καλεσμένου αλλά και του Δημάρχου Κιλκίς κ. Σισμανίδη η εκδήλωση ξεκίνησε.
Το λόγο πήρε ο Πρόεδρος του ΑΕΤΟΥ κ. Στεφούδης Γιώργος  ο οποίος αφού πρώτα καλωσόρισε όλους τους καλεσμένους  παρουσίασε σε όλους την δομή του συλλόγου, όλα τα τμήματα, αγωνιστικά και μη, και φυσικά το φυτώριο τις Ακαδημίες του ΑΕΤΟΥ.  

                    

Έγινε αναφορά στις επιτυχίες του συλλόγου και εντός αλλά και εκτός γηπέδων, στις εκδηλώσεις που πραγματοποιεί ο σύλλογος  προσφέροντας κοινωνικό  και  αθλητικό έργο, αλλά και ψυχαγωγικό σε όλα τα μέλη τη ς οικογένειας του ΑΕΤΟΥ!                                                          

Τέλος, η ομιλία έκλεισε με την παρουσίαση του προπονητικού team του συλλόγου, την αναφορά στους πολύτιμους χορηγούς του ΑΕΤΟΥ, αλλά και στο όραμα και τους στόχους που έχει η ομάδα!
Στη  συνέχεια  μέσα σε ένα ευχάριστα φορτισμένο συναισθηματικά κλίμα ο Πρόεδρος του ΑΕΤΟΥ έκανε μια εκτενή αναφορά στο βιογραφικό και τις επιτυχίες που είχε ο Παναγιώτης Γιαννάκης  σε ατομικό, συλλογικό αλλά και σε επίπεδο εθνικής ομάδος , και σαν παίκτης αλλά και ως προπονητής!                                                                                                                      

Ο Δήμαρχος Κιλκίς βράβευσε τον καλεσμένο για την συνολική προσφορά του στον χώρο του αθλητισμού και απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό  τονίζοντας την πολύπλευρη αλλά και πολυετή προσφορά του Παναγιώτη Γιαννάκη!
Μέσα σε έντονα και παρατεταμένα χειροκροτήματα  και εμφανώς  συγκινημένος ο Παναγιώτης Γιαννάκης αφού ευχαρίστησε όλους πήρε το λόγο και απευθυνόμενος σε όλους αλλά κυρίως στους αθλητές και τα μικρά παιδιά, μάγεψε τους πάντες με τον απλό  και κατανοητό του λόγο και ‘’ανάγκασε’’  ξανά το κατάμεστο στάδιο να τον χειροκροτήσει και να τον αποθεώσει!

Ακολούθησε η κοπή της πίττας και το μοίρασμα των κομματιών σε όλους , μικρούς και μεγάλους , με τον τυχερό να είναι το τμήμα ΜΙΝΙ (γενν. 2004 ) που κέρδισε το φλουρί.     

Εδώ υπήρχε και μια έκπληξη από το ΔΣ , αφού  ο τυχερός –τυχερή κάθε τμήματος κέρδισε από μία καινούργια μπάλα υπογεγραμμένη και αφιερωμένη από τον Παναγιώτη Γιαννάκη!                      
Στη συνέχει τα παιδιά ασυγκράτητα βρέθηκαν όλα μέσα στον αγωνιστικό χώρο , πήραν αυτόγραφα , αντάλλαξαν hi-five με το ίνδαλμα τους, οι μεγαλύτεροι αντάλλαξαν απόψεις και πήραν χρήσιμες συμβουλές από έναν ‘’ειδικό’’ του αθλήματος, ο Παναγιώτης Γιαννάκης με πολύ υπομονή απήντησε σε όλους , μίλησε με όλους , φωτογραφήθηκε με όλους!
Ακολούθησαν οι απαραίτητες αναμνηστικές φωτογραφίες  με όλους και δόθηκε η υπόσχεση για νέα συνάντηση του Παναγιώτη Γιαννάκη με την μεγάλη οικογένεια του ΠΑΣ ΑΕΤΟΣ ΚΙΛΚΙΣ.