Τρίτη, 17 Ιουλίου 2018, 4:34:16 μμ
Τετάρτη, 13 Σεπτεμβρίου 2017 20:57

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 2ο Camp Αξιολόγησης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο Κιλκίς

Γράφτηκε από τον
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε το 2ο Camp Αξιολόγησης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο Κιλκίς. Ταλέντα που είχαν επιλεγεί από το 1ο Camp που έγινε στις 30 Απριλίου 2017 αλλά και ποδοσφαιριστές που δεν κατάφεραν να συμμετάσχουν τότε, συγκεντρώθηκαν στις εγκαταστάσεις του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ανά ηλικιακή κατηγορία, ξεδιπλώνοντας το ταλέντο τους μπροστά στα μάτια των ανθρώπων του Τμήματος Scouting της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.


Οι κκ Γιάννης Αβραμίδης, υπεύθυνος scouting και υπεύθυνος τεχνικού προγραμματισμού προπονητικών κέντρων και Αλέκος Θεοδωρίδης , μέλος του Τμήματος Scouting, αξιολόγησαν την απόδοση των παιδιών που συμμετείχαν , καθιστώντας σαφή τη φιλοσοφία του ΠΑΟΚ για το παιδαγωγικό πλαίσιο που θέλει να κινείται η ΠΑΕ και νοείται η εμπειρία της συμμετοχής στα Τηματα της ΠΑΕ και όχι μια οριστική επιλογή ή απόρριψη. Τις επόμενες μέρες τα παιδιά που επιλέχθηκαν είτε από την περιοχή του Κιλκίς είτε από αυτήν της Παιονίας θα ειδοποιηθούν να στελεχώσουν το νέο Προπονητικό Κέντρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ που θα ιδρύθηκε και θα λειτουργεί στις εγκαταστάσεις της Συνεργαζόμενης Ακαδημίας του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ.
Το πρόγραμμα προπονήσεων ξεκινάει μέσα στον Οκτώβριο και θα γίνεται κάθε Κυριακή . Σύντομα θα ανακοινωθεί στα επιλεγμένα παιδιά ο Εσωτερικός Κανονισμός των Προπονητικών Κέντρων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « 7o XCO Mtb Race Κilkis Με μεγάλη επιτυχία το 2ο Street Football »