Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου 2019, 10:52:29 μμ
Πέμπτη, 04 Οκτωβρίου 2018 22:29

Πρώτος Έλληνας στο Σπάρταθλο ο Κιλκισιώτης Πολυμένης Ιωάννης

Γράφτηκε από τον
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Με ακραίες καιρικές συνθήκες διεξήχθη φέτος το Σπάρταθλο καθώς έβρεχε στο μεγαλύτερο μέρος της διαδρομής μήκους 247 χιλιομέτρων, ενώ λίγα χιλιόμετρα πριν την Σπάρτη ο «Ζορμπάς» με καταρρακτώδη βροχή και η πολύ δυνατούς ανέμους μετέτρεψαν σε άθλο την προσπάθεια των αθλητών. Αξίζει να σημειωθεί ότι από τους 380 αθλητές από όλο τον κόσμο οι 238 έφτασαν στο τέρμα. Ο «δικός» μας Πολυμένης Γιάννης μέλος του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Κιλκίς και συντοπίτης μας που κατάγεται από το Σταυροχωρι, ήταν ο πρώτος Έλληνας αθλητής τερματίζοντας 20ος της γενικής κατάταξης με χρόνο 27ώρες και 26 λεπτά.


Πολλά συγχαρητήρια στον Γιάννη για την μεγάλη του εμφάνιση και πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα υποστήριξης που αποτελούσαν τα μέλη του ΣΔΥΚ Αλέξογλου Σταύρος και Αμανατίδης Άγγελος που έδωσαν και αυτοί τον δικό τους σκληρό αγώνα. Ο Γιάννης γίνεται ο πρώτος αθλητής από το Κιλκίς που τερματίζει σε έναν τέτοιο αγώνα δείχνοντας ότι με υπομονή, επιμονή και συνεχή προσπάθεια τίποτε δεν είναι ακατόρθωτο.
Συμμετοχές μελών του Σ.Δ.Υ.Κ. είχαμε και στις Σέρρες όπου στο 6o Voreia Sirris Challenge 23 km - Βόλτα Run 5km έτρεξαν οι Στέλιος Δελόγου και Θοδωρής Τσιμπούκας και στον 1o αγώνα βουνού Ομβριανός Πετροκέρασων 15 χλμ συμμετείχαν ο Γιώργος Σιώτης και Σολομών Αμανατίδης.
Καλή αποκατάσταση σε όλους