Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου 2019, 3:42:39 μμ
Κυριακή, 21 Απριλίου 2019 18:19

Σε διαρκή δράση οι Δρομείς Υγείας Κιλκίς

Γράφτηκε από τον
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Την Κυριακή 14 Απριλίου στη Κομοτηνή το πολύ ενεργό μέλος μας ο Stelios Deloglu συμμετείχε στον 2ο Komotini beer run της ομάδας BEERuners komotinis σε συνεργασία με την ζυθοποιία Μακεδονίας και τον σύλλογο ατόμων με αναπηρία (Ηροδικος). Η άφθονη μπύρα που υπήρχε βοήθησε στην αποκατάσταση των αθλητών.


Δύσκολη αλλά σωστή η απόφαση των διοργανωτών να ματαιώσουν τον αγώνα ROC 50 MILES για λόγους ασφαλείας. Η ασφάλεια των αθλητών είναι το σημαντικότερο πράγμα και οι συνθήκες δεν άφηναν άλλα περιθώρια. Η ευκαιρία για μια όμορφη βόλτα στα μονοπάτια της Ροδόπης όμως δεν χάθηκε! Έτσι πολλά γκρουπ ξεκίνησαν για ένα δυνατό long run. Τα μέλη του Συλλόγου Δρομείς Υγείας Κιλκίς Κατσαρώνας Σταυρος και Μακρίδης Μπάμπης χάρηκαν μια όμορφη βόλτα με φίλους και είδαν κάποια σημεία του αγώνα όπως δεν τα έχουν δει ποτέ. Το ραντεβού ανανεώθηκε για τον Οκτώβριο...
Ακόμα μια χρονιά ο σύλλογος μας συμμετείχε με μεγάλη ομάδα και καλούς χρόνους στον διεθνή μαραθώνιο Θεσσαλονίκης Μέγας Αλέξανδρο. Συγχαρητήρια σε όλους καλή αποκατάσταση και ραντεβού με υγεία στους μελλοντικούς αγώνες.

Έκθεση εικόνων