Τρίτη, 16 Ιουλίου 2019, 5:48:05 μμ
Παρασκευή, 14 Σεπτεμβρίου 2018 21:47

Σε υψηλά ποιοτικά δεδομένα η Ακαδημία Αλέξανδρος - Πολλές οι εγγραφές στα τμήματα ποδοσφαίρου

Γράφτηκε από τον
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Την δεύτερη εβδομάδα λειτουργίας διανύει η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς και ήδη συμπληρώνονται αισίως 22 τμήματα ποδοσφαίρου.
Η ανταπόκριση του κόσμου είναι μεγάλη και καθημερινά προσέρχονται στις εγκαταστάσεις του Αλέξανδρου ολοένα και περισσότερα παιδιά ώστε να ζήσουν την χαρά της μάθησης αλλά και του ποδοσφαιρικού παιχνιδιού.
Τα τμήματα είναι κλειστά, ολιγομελή και με την απαιτούμενη ομοιογένεια σε ότι αναφορά την προπονητική ηλικία.
Στο ήδη καταρτισμένο εκπαιδευτικό προσωπικό έχει προστεθεί ο Γρηγόρης Αθανασίου ως προπονητής τερματοφυλάκων με μεγάλη θητεία στο χώρου του επαγγελματικού ποδοσφαίρου ( πάνω από 70 συμμετοχές στη Supeleague ) καθώς και ο Θεόδωρος Πολυχρόνου, καθηγητής Φυσικής Αγωγής απόφοιτος του ΑΠΘ.
Ο κ. Νίκος Μούρος, ως Τεχνικός Διευθυντής συντονίζει άριστα το ήδη έμπειρο επιστημονικό προσωπικό για την εφαρμογή του Ετήσιου Πλάνου με τις κατάλληλες μεθόδους διδασκαλίας, εκμάθησης , εκπαίδευσης και προπόνησης πάντα ανάλογα με την βιολογική και προπονητική ηλικία των μικρών ποδοσφαιριστών.

Προσφορά
Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς στο πλαίσιο εορτασμού της συμπλήρωσης 20 χρόνων από την ίδρυσή της προβαίνει σε ένα κύκλο παροχών ανταπόδοσης και ευγνωμοσύνης.
Μια από αυτές είναι η παροχή δωρεάν ετήσιας παρακολούθησης των μαθημάτων-προπονήσεων της Ακαδημίας για το έτος 2018-2019 για τα παιδιά τις μικρής τάξης του νηπιαγωγείου γεννημένα το 2014.