Παρασκευή, 21 Φεβρουαρίου 2020, 2:57:30 πμ
Τετάρτη, 21 Αυγούστου 2019 22:00

Στην εθνική ομάδα του Kick Boxing ο Κ. Πουντζουκίδης και ο Σ. Ανανιάδης

Γράφτηκε από τον
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πρόσκληση για συμμετοχή στην εθνική ομάδα του Kick Boxing, έλαβαν δύο μέλη της αθλητικής οικογένειας του Α.Σ.ΑΘΛΟΣ ΚΙΛΚΙΣ. Συγκεκριμένα, στους Άνδρες στα -60 κιλα ο αθλητής  του Κιλκίς Ανανιάδης Σίμος , θα είναι ο ένας από τους αθλητές που θα πλαισιώσουν την αποστολή της Εθνικής ομάδας Kick Boxing στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στην Ουγγαρία στην πόλη Γκιορ το διάστημα από 23 έως 31 Αυγούστου. Η συμμετοχή θεωρείται μεγάλη επιτυχία για τον αθλητή καθώς πριν λίγες μέρες  συμμετείχε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της  Bangkok της Ταϊλάνδης , με την Ομοσπονδία του Muay Thai όπου κατέλαβε την 10η θέση στην γενική κατάταξη. 

 

Η συμμετοχή του αθλητή και στις δύο επίσημες ομοσπονδίες του Kick Boxing και Muay Thai δείχνουν την πολλή καλή πορεία του αθλητή του Κιλκίς την περασμένη αγωνιστική σεζόν και στα δύο αθλήματα με τα πολλά κοινά γνωρίσματα αλλά και τις μεγάλες αγωνιστικές διάφορες .
Μαζί με τον Σίμο , θα δώσει τον παρόν στην πόλη του Γκιορ και ο προπονητής του Πουντζουκίδης Κωνσταντίνος ως προπονητής μέλος της εθνικής ομάδας ,με όλο το προπονητικό team της εθνικής.

Εγγραφές στο ΚΔΑΠ Άθλος
Τα ΚΔΑΠ ΑΘΛΟΣ  ενημερώνουν τους γονείς δικαιούχους voucher πως οι τοποθετήσεις στις Δομές μας έχουν ξεκινήσει. Οι έγγραφες γίνονται ως 2/9/2019 καταλυτικής ημερομηνίας . Για την εξυπηρέτηση των γονέών θα πρέπει να επικοινωνούν με το κιν. 6937303974.
Παρακαλούμε οι γονείς που επιθυμούν την εγγραφή του παιδιού τους στα ΚΔΑΠ ΑΘΛΟΣ να μας  ενημερώσουν άμεσα . Περιορισμένος αριθμός εναπομεινάντων θέσεων .