Τρίτη, 16 Ιουλίου 2019, 6:17:12 μμ
Πέμπτη, 07 Φεβρουαρίου 2019 21:47

Την καθιερωμένη του βασιλόπιτα έκοψε ο Αλέξανδρος Κιλκίς

Γράφτηκε από τον
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Στην εκδήλωση ήταν παρόντες οι ποδοσφαιριστές, το τεχνικό, διοικητικό και βοηθητικό προσωπικό και των 2 ομάδων της Ακαδημίας του Αλέξανδρου που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής και της Β΄ Ομάδας, των Ελπίδων Κιλκίς, που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας της ΕΠΣ Κιλκίς.


Ήταν μία πραγματικά ωραία γιορτή, μέσα σε ένα πολύ ζεστό και οικογενειακό κλίμα, ανάλογο του καλού κλίματος που επικρατεί στις τάξεις και των δύο ομάδων τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου.
Η Διοίκηση, δια στόματος του διευθυντή της Ακαδημίας κ. Μιχάλη Αναστασιάδη συνεχάρη τους προπονητές, τους ποδοσφαιριστές και όλο το βοηθητικό προσωπικό για την μέχρι τώρα αγωνιστική πορεία, επισήμανε τη σημασία του αμοιβαίου σεβασμού στη λειτουργία της Ομάδας μέσα σε ένα πλαίσιο Αθλητικού Πολιτισμού και ευχήθηκε σε όλους υγεία και καλοτυχία.
Η βασιλόπιτα, που έκοψαν από κοινού οι κκ. Ντουντούκης Θεόδωρος και Βαρκάκης Γιώργος ως πρόεδροι της Α΄ και Β΄ Ομάδας αντίστοιχα είχε δύο φλουριά και … αντίστοιχα δύο τυχερούς. Οι τυχεροί, Σωκράτης Παπαδόπουλος από την Α΄ Ομάδα και ο Κωνσταντίνος Κατσάρας από την Β΄ κέρδισαν και ένα συμβολικό χρηματικό ποσό ενώ δεν γλίτωσαν τα πειράγματα των συμπαικτών τους.
Ο Αλέξανδρος Κιλκίς ευχαριστεί θερμά το προσωπικό του καταστήματος «Λαδόκολλα ο Νικολάκης» που είναι και ένας από τους χορηγούς του Συλλόγου, για τη φιλοξενία και την άψογη εξυπηρέτηση.