Παρασκευή, 21 Φεβρουαρίου 2020, 2:43:09 πμ
Τετάρτη, 21 Αυγούστου 2019 22:54

Τουρνουά αντισφαίρισης στη Γουμένισσα

Γράφτηκε από τον
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ολοκληρώθηκε το 3ο Tουρνουά Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (πινκ-πονκ) την Τρίτη 13 Αυγούστου 2019, στις 9:00 μ.μ., που διοργανώθηκε από τον Λαογραφικό Πολιτιστικό Σύλλογο «Άγιο Τρύφωνα» Γουμένισσας, στα πλαίσια των 44ων Θεοτοκείων. Εντυπωσιακή ήταν η συμμετοχή του κόσμου που αποτελούνταν από ερασιτέχνες οι οποίοι βρήκαν την ευκαιρία να παίξουν σε ένα ανταγωνιστικό τουρνουά. Αυτός άλλωστε ήταν και ο πρωταρχικός στόχος, το παιχνίδι και η ψυχαγωγία.

 

Ειδικά οι δύο ημιτελικοί, ο αγώνας για την 3η θέση και ο τελικός από άποψη θεάματος, κινήθηκαν σε υψηλά επίπεδα και κέρδισαν τις εντυπώσεις παρευρισκόμενων παικτών και θεατών. Ενημερωτικά αναφέρουμε πως νικήτρια αναδείχθηκε η δεσποινίς Γ.Ταγκούτα, ενώ τις επόμενες τρεις θέσεις κατέκτησαν οι κ.Δ.Λιάρτσης (2ος), κ.Α.Τραχανίδης (3ος) και Δ.Πασέντσης ως (4ος).

Οι διοργανωτές του τουρνουά ευχαριστούν θερμά όλους όσους βοήθησαν ώστε να πραγματοποιηθεί αυτό το οργανωτικά απαιτητικό τουρνουά και ευελπιστούν στα πλαίσια των 45ων Θεοτοκείων να αναδειχθεί ακόμη περισσότερο η συγκεκριμένη εκδήλωση.

Έκθεση εικόνων