Δευτέρα, 19 Αυγούστου 2019, 9:19:28 μμ
Δευτέρα, 11 Φεβρουαρίου 2019 22:36

1 Δημοτικό Κιλκίς: Με πιστοποιητικό υιοθεσίας “Αστέρι της Ευχής” 2018-2019

Γράφτηκε από τον
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Μία ευχάριστη έκπληξη περίμενε μαθητές και εκπαιδευτικούς του Σχολείου μας πριν λίγες μέρες καθώς λάβαμε το Πιστοποιητικό Υιοθεσίας « Αστέρι της Ευχής» 2018-2019.
Ήταν μία πράξη προσφοράς των μαθητών, γονέων και εκπαιδευτικών της σχολικής μας κοινότητας προς τον εγκεκριμένο από το Υπουργείο Παιδείας Οργανισμό Make –A-Wish, Κάνε Μια Ευχή, που στόχο έχει την πραγματοποίηση των ευχών παιδιών με σοβαρές ασθένειες.


Ανταποκριθήκαμε στο γράμμα του μικρού Παναγιώτη που μας διηγήθηκε την ιστορία του και μας προσκάλεσε τις ημέρες των Χριστουγέννων να συνδράμουμε και να προσφέρουμε χαρά στα παιδιά εκπληρώνοντας τις ευχούλες τους. Και ήταν μεγάλη η χαρά, η συγκίνησή και η ηθική ικανοποίησή μας που πραγματοποιήσαμε την ευχή του μικρού Άρντιτ.
Για δεύτερη συνεχή χρονιά το Σχολείο μας συμμετέχει στο πρόγραμμα «Κάνε Μια Ευχή» και είμαστε πεπεισμένοι ότι θα συνεχίσουμε για πολλές χρονιές ακόμη γιατί πιστεύουμε στη συλλογική δράση, στην αλληλεγγύη και θέλουμε να συμβάλλουμε στη δημιουργία ενός πιο ελπιδοφόρου κόσμου, ιδιαίτερα για τα παιδιά.
Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές μας τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς που στήριξαν τη δράση αυτή.
Η Διευθύντρια του Σχολείου
Παρθένα Δουλκερίδου