Δευτέρα, 27 Ιανουαρίου 2020, 1:41:27 πμ
Παρασκευή, 11 Μαΐου 2018 23:44

1ο Φεστιβάλ Επαγγελματικής Εκπαίδευσης - Μαθητείας στο Κιλκίς για γονείς-μαθητές

Γράφτηκε από τον
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Την Πέμπτη 03/05/2018 διοργανώθηκε το 1ο Φεστιβάλ Επαγγελματικής Εκπαίδευσης-Μαθητείας στο Κιλκίς που είχε στόχο να ενημερώσει γονείς και μαθητές για τις δυνατότητες που προσφέρει η επαγγελματική εκπαίδευση.

 

Το Φεστιβάλ είχε δύο σκέλη. Το πρώτο πραγματοποιήθηκε  το πρωί στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς με ομιλίες και προβολή Video.Το δεύτερο σκέλος πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Ειρήνης με εκθέματα, εργασίες μαθητών και βιωματικές δράσεις. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε  το απόγευμα με επίδειξη  μοντέλων  του τμήματος αισθητικής-κομμωτικής και  έκλεισε με μουσική συναυλία.
   Ως διευθυντής του 1ου Εργαστηριακού Κέντρου Κιλκίς  και υπεύθυνος για τις δράσεις που πραγματοποιήθηκαν στην πλατεία  Ειρήνης, θέλω να ευχαριστήσω τον Δήμο Κιλκίς για τα δύο περίπτερα  και το ρεύμα που μας διέθεσε, τους οίκους νυφικών της Θεσσαλονίκης Regina και Amore, τους μουσικούς: Αλεβιζάκη Χρήστο, Αντωνιάδη Βασίλη, Βλάχο Σπύρο, Πάνου Αποστολία και Παυλίδη Λευτέρη  που πλαισίωσαν μουσικά την εκδήλωση. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συναδέλφους καθηγητές και καθηγήτριες καθώς και τους μαθητές που πέρα από την προσπάθειά συνέβαλαν με προσωπικές δαπάνες για ένα αρτιότερο αποτέλεσμα. Τέλος ευχαριστώ τον χορηγό καφέ mikel για το επικοινωνιακό μέρος  της εκδήλωσης.
    Με την ευχή και την ελπίδα μιας καλύτερης διοργάνωσης την επόμενη χρονιά, εύχομαι σε  όλες και όλους που συμμετείχαν στο 1ο Φεστιβάλ,  καλή πρόοδο.                                                                                
          
  Ο Διευθυντής 1ου  ΕΚ
 Οδυσσέας Φραγγελάκης