Κυριακή, 17 Φεβρουαρίου 2019, 7:53:17 πμ
Τρίτη, 23 Ιανουαρίου 2018 22:17

Διεύθυνση, καθηγητές και μαθητές του 2ου ΕΠΑΛ Κιλκίς ευχαριστούν Δήμο Κιλκίς και ΟΑΕΔ

Γράφτηκε από τον
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ο Σύλλογος Διδασκόντων, η Διεύθυνση και οι μαθητές του 2ου ΕΠΑΛ Κιλκίς, μετά από αγώνα ενός χρόνου βρήκαμε επιτέλους τη στέγη μας. Eδώ και λίγες ημέρες o αγώνας μας δικαιώθηκε.
Από τις 08 Ιανουαρίου 2018, το 2Ο ΕΠΑΛ Κιλκίς στεγάζεται πλέον στην οδό Γεωργίου Αργυρίου 16, πίσω από τον ΟΑΕΔ (πρώην κτήριο στο οποίο εφιλοξενείτο το Τ.Ε.Ι. Κιλκίς) και στο κτήριο της Εργατικής Εστίας (Καραολή & Δημητρίου), όπου γίνονται τα εργαστήρια των μαθητών μας.


Στον αγώνα μας αυτό δεν ήμασταν μόνοι. Από την πρώτη στιγμή είχαμε συμπαραστάτες που μας εμψύχωναν, μας ενθάρρυναν, προβληματίζονταν μαζί μας και μας βοηθούσαν στην προσπάθεια να βρούμε λύση για το στεγαστικό μας πρόβλημα.
Για τον λόγο αυτό ευχαριστούμε από καρδιάς δημόσια:
Τον Δήμαρχο Κιλκίς, κ. Σισμανίδη Δημήτριο και την εντεταλμένη σύμβουλο Παιδείας  κ. Λένα Αναστασιάδου, οι οποίοι, δεν υπήρχε μέρα που να μην ήταν σκυμμένοι πάνω από το πρόβλημα του Σχολείου μας.
Τους Αντιδημάρχους κ. Ζιούτα Κατερίνα, κ. Ακη Πιπερίδη, κ. Τσαντάκη Δημήτριο,  κ. Ταχτσίδη Νικόλαο, και κ. Αιμίλιο Νικολαϊδη, οι οποίοι έδιναν άμεσες λύσεις στα προβλήματα του Σχολείου μας που ήταν στην αρμοδιότητά τους.
Ευχαριστούμε επίσης τον Διευθυντή της ΕΠΑΣ Μαθητείας ΟΑΕΔ Κιλκίς, κ. Δεδεδάκη Νικόλαο, που μας στήριξε σε κάθε προσπάθειά μας εδώ και ένα χρόνο για τη φιλοξενία μας στους χώρους του ΟΑΕΔ, όπως και τον Διευθυντή της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς, κ. Αθανασόπουλο Κωνσταντίνο για τη στήριξή του σε κάθε ενέργειά μας.
Ο Σύλλογος Διδασκόντων, η Διεύθυνση και οι μαθητές του 2ου ΕΠΑΛ Κιλκίς