Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου 2019, 7:39:05 πμ
Πέμπτη, 27 Ιουνίου 2019 16:22

Η Ανάσα “Μ’ ένα χαμόγελο στα νήπια”

Γράφτηκε από τον
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Η Εθελοντική ομάδα «Ανάσα Ευαισθησίας» ν Κιλκίς σε συνεργασία με τους Παιδαγωγούς του << Δημοτικού Παιδικού Σταθμού Αστεράκια>> τα Απίθανα Νηπιάκια και τους γονείς τους, με το σύνθημα:

«Νοιάζομαι και σ’ αγαπώ γι αυτό σε βοηθώ», θέλοντας να χαρίσουμε Ολοι Μαζί χαμόγελα σε παιδιά δημιούργησαμε μια διαφορετική τελετή λήξης της σχολικής χρονιάς.
Αποφασίσαμε να φτιάξαμε μαζί με τα παιδιά γλυκίσματα γλυκές δημιουργίες που θα προσφερόντουσαν για τα παιδιά των απόρων οικογενειών μας.
Προπαραμονές ,μας υποδεχθήκαν γονείς Παιδαγωγοί και ολα τα παιδιά ,φορέσαμε το χαμόγελο τη καλή μας διάθεση μικροί μεγάλοι ,και σε ένα πνευμα αγαστής αρμονικής συνεργασίας με συνοδεία τα παιδικά τραγούδια και παιδικές φωνούλες ,παιδικα χερακια δημιουργήσαμε από κοινού μια ιδιαίτερα ημέρα αγάπης γλυκισμάτων για παιδιά προσφέροντας παιδικές γλυκονοστιμιές δημιουργίες ..

Μια γλυκιά τελετή λήξης και με το πνεύμα <<Πρόσφερε αυθόρμητα εκείνα που δεν τολμούν να σου ζητήσουν..>>
με τη βοήθεια εθελοντισμού δημιουργίας απο μικρά παιδιά ευχόμαστε Καλό καλοκαίρι κι ευχαριστούμε για το ισχυρό μήνυμα <<Νοιάζομαι Βοηθώ Προσφέρω >> απο το Δημοτικό Παιδικό Σταθμό Αστεράκια ν Κιλκίς