Δευτέρα, 27 Ιανουαρίου 2020, 2:57:33 πμ

Εκπαίδευση

Πέμπτη, 12 Σεπτεμβρίου 2019 09:01

Αγιασμός στα σχολεία του δήμου Παιονίας

Γράφτηκε από τον

Η έναρξη της σχολικής περιόδου 2019 – 2020 πραγματοποιήθηκε με την τέλεση αγιασμών σε όλα τα σχολικά συγκροτήματα του δήμου Παιονίας, με την παρουσία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτου κ. Δημητρίου, του Δημάρχου Κώστα Σιωνίδη, εκπροσώπων της δημοτικής αρχής, της αστυνομίας , του στρατού, των συλλόγων γονέων και κηδεμόνων καθώς και εκπροσώπων των πολιτιστικών και αθλητικών συλλόγων του δήμου.

Πέμπτη, 12 Σεπτεμβρίου 2019 08:51

Νέο ξεκίνημα στην αμοιβαία μαθητεία

Γράφτηκε από τον

Ανάμεσα στους γνώριμους εκπαιδευτικούς μας και όσους νέους ανέλαβαν στην περιοχή μας αυτόν τον υπεύθυνο ρόλο, εν μέσω γονέων και εκπροσώπων της Δημοτικής Αρχής Παιονίας, τελέσαμε τον Αγιασμό της νέας σχολικής χρονιάς στο Α' και το Β' Δημοτικό, στο Γυμνάσιο και το Λύκειο της Γουμένισσας, πλαισιούμενοι από τον Πρωτοσύγκελλο αρχιμ. Αγαθάγγελο Σφονδυλιά, τον ιεροκήρυκα αρχιμ. Θεόκλητο Κόκκινο, τους εφημερίους π. Χρήστο Μαυραντώνη, π. Χρήστο Γραμματικό και τον π. Νικόλαο Σταυρόπουλο και τους ιεροδιακόνους Μιχαήλ και Παντελεήμονα.

Ευχές για μια δημιουργική σχολική χρονιά, γεμάτη χρήσιμα εκπαιδευτικά εφόδια και όμορφες εμπειρίες στο ταξίδι αναζήτησης της γνώσης, έδωσε ο Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης επισκεπτόμενος σήμερα σχολικές μονάδες της πόλης του Κιλκίς.

Στην καθιερωμένη τελετή αγιασμού των σχολείων για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, ο Δήμαρχος Κιλκίς ευχήθηκε καλή δύναμη στους μαθητές και στους εκπαιδευτικούς με καρποφόρα αποτελέσματα για την πρόοδό τους ενώ έκανε  ιδιαίτερη μνεία στο σημαντικό εκπαιδευτικό έργο που επιτελούν οι τελευταίοι και στην υποστήριξη που δέχεται η σχολική κοινότητα από το οικογενειακό περιβάλλον.

Τετάρτη, 11 Σεπτεμβρίου 2019 08:44

Ευχές αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς για τη νέα σχολική χρονιά

Γράφτηκε από τον

Με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς εύχομαι στους μαθητές και τις μαθήτριες μας, όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης, υγεία και ψυχική δύναμη στον δύσκολο, αλλά και γεμάτο προκλήσεις δρόμο τους.

Στους μεγαλύτερους μαθητές μας εύχομαι καλή επιτυχία στην προετοιμασία τους και στην κατάκτηση των στόχων τους. Με τον τρόπο αυτό, θα γίνουν ζωντανό παράδειγμα για τους νεότερους συμμαθητές τους, αλλά και θα θέσουν τις ισχυρές βάσεις για την προκοπή της πατρίδας μας.

Αγαπητοί εκπαιδευτικοί, μαθητές, μαθήτριες και γονείς

Η έναρξη της σχολικής χρονιάς αποτελεί μια νέα αφετηρία γεμάτη στόχους, προσδοκίες και όνειρα στον δύσκολο, αλλά συναρπαστικό δρόμο των μαθητών προς την κατάκτηση της γνώσης. 

Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η καθημερινή εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς

Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η καθημερινή εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς

Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η καθημερινή εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς

Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η καθημερινή εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς