Τετάρτη, 11 Δεκεμβρίου 2019, 4:31:41 πμ

Εκπαίδευση

Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η καθημερινή εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς (12-11-2014)

Δευτέρα, 11 Νοεμβρίου 2019 13:23

Το Δημοτικό Σχολείο Μεγάλης Βρύσης ευχαριστεί

Γράφτηκε από τον

Εκ μέρους των μαθητών του Σχολείου μας (Δημοτικό Σχολείο Μεγάλης Βρύσης), των οικογενειών, των συναδέρφων μου καθώς και ο ίδιος προσωπικά, επιθυμώ να εκφράσω τις βαθιές μου ευχαριστίες στους παρακάτω: Α) Την Εκκλησιαστική Επιτροπή του Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου και Αγίου Νικολάου Μ. Βρύσης. Β) Τον Πολιτιστικό Σύλλογο Βαπτιστή και το διοικητικό του συμβούλιο. Γ) Τον Πολιτιστικό Σύλλογο Καστανέων και το διοικητικό του συμβούλιο. Δ) Το ΚΔΑΠ Kinesis Κιλκίς. 

Το Δ.Σ  της ΕΛΜΕ  Ν. Κιλκίς την Παρασκευή 8-11-2019  πραγματοποίησε συνάντηση για τα θέματα της κάλυψης των κενών και την έγκριση  και λειτουργία των ολιγομελών τμημάτων που δεν έχουν εγκριθεί μέχρι σήμερα , με τον Περιφερειακό Διευθυντή  Εκπαίδευσης Κ. Μακεδονίας κ. Κόπτση  Αλέξανδρο.
"Απαιτούμε κάλυψη με εκπαιδευτικούς όλων των κενών στα σχολεία του Νομού, τα οποία ανέρχονται σε 16 πλήρους και μειωμένου ωραρίου, και έγκριση των ολιγομελών τμημάτων στα ΓΕΛ Ευρωπού, Νέου Αγιονεριού και Μουριών".

Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η καθημερινή εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς (11-11-2014)

Το 3ο Γυμνάσιο Κιλκίς διακρίνεται για την επιτυχή ένταξή του σε ευρωπαϊκά προγράμματα εκπαιδευτικού χαρακτήρα. Πρόσφατα μάλιστα κατόρθωσε να ενταχθεί σε δυο νέα και με την ευκαιρία αυτή θα μιλήσουμε με τον εκαπιδευτικό του 3ου Γυμνασίου , υπεύθυνο των προγραμμάτων Erasmus+ κ. Φώτη Παπαθαναήλ.

Πέμπτη, 07 Νοεμβρίου 2019 20:42

Σαρωτική επικράτηση της ΔΑΚΕ στους δασκάλους

Γράφτηκε από τον

Σαρωτική επικράτηση της ΔΑΚΕ είχαμε στις εκλογές ανάδειξης διοίκησης και ελεγκτικής επιτροπής στο σύλλογο εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης ν. Κιλκίς, όπου κέρδισε τις 6 από τις 9 θέσεις του διοικητικού συμβουλίου και το 60% των ψηφοφόρων.

Τα πλήρη αποτελέσματα έχουν ως εξής:

Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η καθημερινή εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς (8-11-2014)

Πέμπτη, 07 Νοεμβρίου 2019 13:47

Εγκρίθηκε η πρόσληψη 21 καθηγητών στο ν. Κιλκίς

Γράφτηκε από τον

Όσες  θέσεις καθηγητών ζητήθηκαν από τη Δευτεροβάθμια Κιλκίς, έγινε δεκτή η κάλυψή τους κι έτσι από την προσεχή Δευτέρα μετά τη σχετική υπουργική απόφαση αναμένεται η παρουσίασή τους στο νομό για να αναλάβουν εργασία.

Καλύπτονται όλα τα κενά της γενικής εκπαίδευσης και επομένως εξασφαλίζεται η λειτουργία και των πέντε ολιγομελών τμημάτων; Όχι! Για τον απλούστατο λόγο ότι καθηγητές δεν ζητήθηκαν επειδή δεν είχαν εγκριθεί τα πέντε τμήματα, όταν λίγες εβδομάδες νωρίτερα δεν είχαν εγκριθεί τα πέντε τμήματα επειδή δεν υπήρχαν καθηγητές!  

Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η καθημερινή εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς (7-11-2014)

Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η καθημερινή εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς (5-11-2014)