Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου 2019, 10:19:18 μμ

Εκπαίδευση

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς

Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η καθημερινή εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς

Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η καθημερινή εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς

Πέμπτη, 29 Αυγούστου 2019 10:12

Συγχαρητήριο μήνυμα Κώστα Σιωνίδη

Γράφτηκε από τον

Εύχομαι, στους νέους και τις νέες που πέτυχαν στις Πανελλήνιες εισαγωγικές εξετάσεις, να έχουν μια άρτια φοιτητική ζωή που θα τους γεμίσει με γνώσεις και χρήσιμες εμπειρίες.
Η πορεία για την επαγγελματική αποκατάσταση απαιτεί επίπονη προσπάθεια και κόπο.

Θερμά συγχαρητήρια στους νέους μας που πέτυχαν την εισαγωγή τους στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας μας. Η είσοδός τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση είναι πρώτα από όλα μια ηθική ανταμοιβή για την επίμοχθη διανοητική προσπάθεια που κατέβαλαν και μια μεγάλη προσωπική νίκη που χαροποιεί την οικογένειά τους αλλά και τους εκπαιδευτικούς που στάθηκαν κοντά τους και υποστήριξαν τον αγώνα τους.

Συγχαίρω θερμά τους μαθητές και τις μαθήτριες των σχολικών μονάδων του Νομού Κιλκίς  αλλά και όλης της χώρας, που κατάφεραν, με σκληρή προσπάθεια και προσήλωση στο στόχο τους, να πετύχουν την εισαγωγή τους στα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης  και τους εύχομαι να έχουν καλές σπουδές και καλή σταδιοδρομία.

Τρίτη, 27 Αυγούστου 2019 14:31

Συγχαρητήριο μήνυμα Δημήτρη Τσαντάκη

Γράφτηκε από τον

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους επιτυχόντες των φετινών Πανελλαδικών εξετάσεων και ξεχωριστά στους νέους και τις νέες της περιοχής του Δήμου μας.

Η εισαγωγή σας στις πανεπιστημιακές σχολές της χώρας μας είναι η επιβράβευση σας, μετά από μεγάλο κόπο και πολύχρονη προσπάθεια.

Ανακοινώθηκαν από το Υπουργείο Παιδείας οι Βάσεις εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση για το 2019.

Τα μόρια για εισαγωγή στη σχολή ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΝΔΥΣΗΣ (ΚΙΛΚΙΣ) ΓΕΛ ΓΕΝIKH ΣΕΙΡΑ ΗΜ. στο ΔΙ.ΠΑ.Ε. (Κωδικός σχολής στο μηχανογραφικό 1627), είναι 5.305 μόρια.

Ο πρώτος επιτυχών συγκέντρωσε 16.780 μόρια, ενώ η σχολή ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΝΔΥΣΗΣ (ΚΙΛΚΙΣ) έχει 131 θέσεις.

Μετά το πέρας των πανελληνίων εξετάσεων και την έκδοση των αποτελεσμάτων, διανοίγεται ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή όσων συμμετείχαν σε αυτήν την επίπονη αλλά παράλληλα χρήσιμη και δημιουργική δοκιμασία.

Εύχομαι προσωπικά στους νέους μας να καταφέρουν να αξιοποιήσουν εις το έπακρον τα επόμενα φοιτητικά και σπουδαστικά τους χρόνια ώστε να αποκτήσουν τα απαραίτητα για την περαιτέρω πορεία τους εφόδια και να ολοκληρώσουν με επιτυχία τις σπουδές τους.