Σάββατο, 23 Φεβρουαρίου 2019, 2:58:04 μμ

Εκπαίδευση

Διεξήχθη με επιτυχία το 45ο Ετήσιο Συνέδριο της Πανελλήνιας ΄Ενωσης Φιλολόγων [Π.Ε.Φ.] από 8 – 10 Νοεμβρίου 2018 [Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο] στην Αίθουσα Τελετών της ΄Ενωσης Κωνσταντινουπολιτών, Δημητρίου Σούτσου 46, Αμπελόκηποι Αθήνα.

Το θέμα του Συνεδρίου ήταν: «Κύπρος: Ιστορία και Πολιτισμός».

Τρίτη, 13 Νοεμβρίου 2018 22:15

Μήνυμα της Ενωτικής Κίνησης Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας

Γράφτηκε από τον

Οι υποψήφιοι της ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΕΚΠ/ΚΩΝ Π.Ε. Κιλκίς αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τους συναδέλφους εκπ/κούς όλων των ειδικοτήτων, μόνιμων και αναπληρωτών, για την καθολική συμμετοχή στις εκλογές και για τη στήριξη και εμπιστοσύνη που έδειξαν στην ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ.

Τρίτη, 13 Νοεμβρίου 2018 11:08

Δυο μήνες χωρίς μαθηματικό στο Λύκειο Χέρσου!

Γράφτηκε από τον

Σε δεύτερη κατάληψη της σχολικής μονάδας μέσα σε ένα μήνα προχώρησαν οι μαθητές του Λυκείου Χέρσου κι έχουν όλο το δίκιο με το μέρος τους.

Πέρασαν δυο μήνες από τότε που άνοιξαν τα σχολεία και ακόμα δεν έχει τοποθετηθεί μαθηματικός στο Λύκειο. Δυο από τους πιο παραγωγικούς μήνες της σχολικής χρονιάς κύλησαν, χωρίς την παρουσία καθηγητή σε ένα από τα πιο βασικά μαθήματα.

Δευτέρα, 12 Νοεμβρίου 2018 20:37

Ευχαριστήρια δήλωση Γιάννη Γάγου

Γράφτηκε από τον

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,
μετά την εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη Αιρετών Εκπροσώπων για το Υπηρεσιακό Συμβούλιο Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, ανανεώσατε την εμπιστοσύνη σας στο πρόσωπό μου, για τέταρτη συνεχή θητεία και σας ευχαριστώ πάρα πολύ γι’ αυτό.

Πέμπτη, 08 Νοεμβρίου 2018 15:48

Πρώτη δύναμη στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση Κιλκίς η ΔΑΚΕ

Γράφτηκε από τον

Την πρωτοκαθεδρία της στους εκπαιδευτικούς πρωτοβάθμιας του ν. Κιλκίς επιβεβαίωσε η συνδικαλιστική οργάνωση της ΔΑΚΕ, ύστερα από τις πρόσφατες εκλογικές διαδικασίες ανάδειξης εκπροσώπων σε όργανα.

Πέμπτη, 08 Νοεμβρίου 2018 08:01

Εκλογές καθηγητών: Τα αποτελέσματα για το Κιλκίς!

Γράφτηκε από τον

Εκλογές για την ανάδειξη των δυο εκπροσώπων των καθηγητών στο ΠΥΣΔΕ είχαμε στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Κιλκίς.

Σάββατο, 03 Νοεμβρίου 2018 20:58

Δωρεάν σεμινάρια λαϊκής επιμόρφωσης στο Δήμο Κιλκίς

Γράφτηκε από τον

Για δεύτερη συνεχή χρονιά ο Δήμος Κιλκίς δίνει την ευκαιρία στους δημότες να παρακολουθήσουν δωρεάν σεμινάρια λαϊκής επιμόρφωσης τα οποία ανταποκρίνονται σε μεγάλο βαθμό στις απαιτήσεις τους, διευρύνουν τις δεξιότητές τους και μπορούν να αξιοποιηθούν μελλοντικά στην κοινωνική και επαγγελματική ζωή τους.

Πέμπτη, 01 Νοεμβρίου 2018 23:56

Μήνυμα Ενωτικής Κίνησης Εκπαιδευτικών Π.Ε. Κιλκίς

Γράφτηκε από τον

Την Τετάρτη 7/11/2018 διεξάγονται οι υπηρεσιακές εκλογές στην εκπαίδευση για την ανάδειξη αιρετών εκπροσώπων στα Υπηρεσιακά Συμβούλια (ΠΥΣΠΕ, ΑΠΥΣΠΕ και ΚΥΣΠΕ). Η ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ συμμετέχει στην προσπάθεια ανασύστασης και ανάκτησης της αξιοπιστίας του Συνδικαλιστικού Κινήματος.

Το έργο «It’s Christmas time», το οποίο εκπονήθηκε κατά το σχολικό έτος 2017-18 από τους μαθητές και τις μαθήτριες της ΣΤ΄ τάξης του 1ουΔημοτικού Σχολείου Αξιούπολης Κιλκίς στο μάθημα των Αγγλικών, βραβεύτηκε από την Κεντρική και την Εθνική Υπηρεσία του e-Twinning, όχι μόνο με την Εθνική Ετικέτα Ποιότητας αλλά και με την Ευρωπαϊκή.

Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου άπλωσε τα εκπαιδευτικά του πανιά και στην πόλη μας όπου σε συνεργασία με το Δήμο Κιλκίς υλοποιεί δωρεάν επιμορφωτικό πρόγραμμα στις θεματικές ενότητες της ψυχολογίας, της συμβουλευτικής και της προπονητικής ζωής. Ενεργό ενδιαφέρον για τη δωρεάν επιμορφωτική δράση εκδήλωσαν περισσότεροι από εκατόν πενήντα πολίτες του Δήμου Κιλκίς που έδωσαν το παρόν τους την Κυριακή 21 Οκτωβρίου στο Συνεδριακό Κέντρο στην εναρκτήρια διάλεξη του προγράμματος.