Πέμπτη, 21 Φεβρουαρίου 2019, 9:47:20 μμ

Εκπαίδευση

5o-dhmotiko-kilkisΤρεις δραστηριότητες για το θεματικό δίκτυο ΜΑΘΑΙΝΩ ΓΙΑ ΤΑ ΔΑΣΗ πραγματοποίησαν τάξεις του 5ου Δημοτικού  σχολείου Κιλκίς
ΑΝΩ ΣΟΥΡΜΕΝΑ ΜΟΥΡΙΩΝ – ΚΑΒΑΛΑΡΙ

Πέμπτη, 09 Μαΐου 2013 15:19

Στο ΚΠΕ Γρεβενών το Δημοτικό Σχολείο Χέρσου

Γράφτηκε από τον

dhmotiko-sxoleio-hersouΤο Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Γρεβενών επισκέφθηκαν οι μαθητές της Ε και ΣΤ τάξης του 6/θ ΔΣ Χέρσου στις 24 και 25 Απριλίου 2013 στα πλαίσια των επισκέψεων μαθητών της Α/θμιας Εκπ/σης σε ανάλογα κέντρα για την εφαρμογή του 2ήμερου προγράμματος (με διανυκτέρευση) «ο ποταμός Βενέτικος».

8o-dhmotiko-kilkisΤην Τετάρτη 24 Απριλίου 2013 οι μαθητές και οι μαθήτριες της Στ΄ τάξης του 8ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς συμμετείχαν στις εργασίες του 5ου Μαθητικού Συνεδρίου Πληροφορικής,

Πέμπτη, 09 Μαΐου 2013 14:40

Ανθοέκθεση στο 8ο Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς

Γράφτηκε από τον

anthoektheshΤην Παρασκευή 26 Απριλίου, ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του 8ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς, με αφορμή την τελευταία μέρα των μαθημάτων και εν όψει των εορτών του Πάσχα, πραγματοποίησε  Ανθοέκθεση στο προαύλιο του Σχολείου.

Παρασκευή, 19 Απριλίου 2013 21:40

Ανθοκομική έκθεση στο 1ο Δημ. Σχολείο Κιλκίς

Γράφτηκε από τον

anuokomikh-ekthesh-1ou-dhmΟ Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς,  διοργανώνει την Δευτέρα 22 και Τρίτη 23 Απριλίου 2013

fassosΟι μαθητές και οι μαθήτριες της Ε τάξης του 2ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς, στα πλαίσια της διαθεματικής εργασίας τους με θέμα "Τα εκατό χρόνια από τη μάχη του Κιλκίς", προσκάλεσαν στην τάξη τους τον κ. Λύσσανδρο Φάσσο,

dendrofyteyshΤο 5ο δημοτικό σχολείο Κιλκίς συμμετέχει στο τριετές περιβαλλοντικό πρόγραμμα των Eco Schools και της ΕΕΠΦ, ΜΑΘΑΙΝΩ ΓΙΑ ΤΑ ΔΑΣΗ.

Πέμπτη, 04 Απριλίου 2013 22:01

Το 2ο Λύκειο Κιλκίς βρέθηκε στην Ιταλία μέσω Comenius

Γράφτηκε από τον

2o-lykeioΟι καθηγητές του 2ου  Γενικού Λυκείου Κιλκίς, Ιωαννίδου Γεωργία, Λιαρετίδου Ελένη, Αλμαλιώτης Ιωάννης καθώς και 18 μαθητές από την Α’ και Β’ τάξη  στο πλαίσιο της συμμετοχής τους στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα “Comenius” πραγματοποίησαν επίσκεψη στην πόλη Riccia της Ιταλίας.

Πέμπτη, 04 Απριλίου 2013 15:39

Δράση Comenius στο Ειδικό Σχολείο

Γράφτηκε από τον

eidiko-sxoleioΕικοσιένα εκπαιδευτικοί από τέσσερις ευρωπαϊκές χώρες (Πολωνία, Αγγλία, Ρουμανία και Τουρκία)  φιλοξενήθηκαν από το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς στα πλαίσια του ευρωπαϊκού προγράμματος Comenius, με τίτλο “Fan way to independence”. 

eeekΤην Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου οι  μαθητές-τριες  μαζί με τους καθηγητές του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ Κιλκίς επισκέφτηκαν το 3ο Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς, με την ευκαιρία της λαογραφικής έκθεσης που διοργανώνεται, στο πλαίσιο  περιβαλλοντικού  προγράμματος με τίτλο «Από το χθες στο σήμερα»